Ceas elegant cu Camera WiFi HD + LED IR + 8GB Memorie

SKU: 10-108 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 541,65 lei
Preț cu TVA 650,00 lei
- +

Descrierea produsului Ceas elegant cu Camera WiFi HD + LED IR + 8GB Memorie

Ceas elegant cu camera WiFi HD, IR LED 8GB memorie. Aceasta este o combinație high-tech de ceasuri de modă și cameră spion ascunsă cu rezoluție HD 1280x720P și unghi de vizualizare de 90º și este potrivită pentru orice ocazie și pentru orice ținută, dar acest ceas conține o cameră Wi-Fi spion discretă și o cameră foto, toate într-unul singur. Veți avea o cameră foto sau o cameră foto oriunde și oricând pentru a înregistra momente frumoase sau informații importante.

Cumpărați acest ceas spion din magazinul nostru electronic și aveți o cameră HD mereu „la îndemână”. Memoria internă încorporată de până la 8 GB va asigura o capacitate suficientă pentru video, audio și fotografii. Capacitatea memoriei poate fi extinsă după cum este necesar până la 32 GB cu schimbarea cardului microSD, care se află sub capacul din spate introdus în ceas. Ceasul are o diodă LED ultra-luminoasă încorporată care poate fi pornită manual pentru iluminare suplimentară și două LED-uri de noapte IR care ajută la capturarea videoclipurilor în condiții de lumină scăzută. Dioda LED ultra-luminoasă poate fi folosită și ca iluminat de urgență. În interiorul brățării există și o busolă mică încorporată.

ceas cu cameră

Ceasurile au si WiFi, iar datorita acestuia poti conecta ceasul la telefonul mobil sau tableta prin intermediul aplicatiei Plug2view cu suport Android si iOS. Aplicația poate fi descărcată prin Google Play sau printr-un cod QR care poate fi găsit în manual. Prin intermediul aplicației puteți vedea transmisia online a video-ului de la camera de pe telefonul mobil. Înregistrările video pot fi înregistrate direct pe cardul microSD din ceas sau prin Wifi pe telefonul mobil. În aplicație puteți seta lansarea camerei atunci când este detectată mișcare sau sunet. Există, de asemenea, suport pentru funcția de avertizare prin e-mail și stocarea înregistrării direct în Cloud.

elegant ceas wifi

Caracteristici:

Cameră WiFi în ceas
Detectarea mișcării și înregistrarea în Cloud
Funcția de înregistrare video cu sunet și fotografiere
Memorie externă de până la 32 GB
Funcția de vedere nocturnă IR și iluminare cu LED

Specificații:

Memorie încorporată de 8 GB extensibilă până la 32 GB
Iluminare LED: 1 diodă LED ultraluminoasă
Viziune de noapte automată IR - 2x LED IR
Design compact și ușor de utilizat
Rezoluție: 25fps 1280x720p (HD)
Format video: MP4
Format fotografie: JPEG
Unghi de fotografiere: 90º
Alimentare: 360mAh
Înregistrare sunet: până la 5 metri pătrați
Iluminare minima: 1LUX
Temperatura de funcționare: -10ºC până la + 48ºC
Detectie miscare: pana la 6m
Interfață: USB Mini 4 Pin

Pachetul include:

1 x ceas cu camera WiFi
1 x cablu USB
1 x manual

Comentarii

Alte produse