Ceas cu alarma cu mini camera si detectie miscare

SKU: 10-008 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 412,50 lei
Preț cu TVA 495,00 lei
- +

Descrierea produsului Ceas cu alarma cu mini camera si detectie miscare

Ceas cu alarmă cu mini cameră și detectie de mișcare - produse unice de magazin de spionaj la cel mai bun preț. Vânzător online certificat ISO EN 9001:2008.   Astfel, puteți înregistra atunci când apăsați butonul de înregistrare sau puteți configura înregistrarea automată atunci când este detectată orice mișcare în fața camerei. O soluție ideală pentru înregistrarea interiorului, exteriorului sau doar atunci când trebuie să verificați distorsiunea spațiului sau la furtul lucrurilor dumneavoastră.

Ceas cu alarma cu mini camera si detectie miscare

Acest produs are rezoluție înaltă (640x480) . Dispozitivul acceptă card micro SD de până la 32 GB . Acest aparat multifunctional dispune de mai multe functii precum : video, inregistrare audio, video de inducere, realizarea de poze, camera web, ceas alarma electric cu stocare fisiere, cu baterie de mare capacitate. Cameră cu detectie de mișcare

Reîncărcarea se face prin conectarea la portul USB al unui computer sau prin conectarea la orice încărcător USB (încărcător de perete sau auto). Mini camera cu ceas cu alarmă IR LED înregistrează în mod la 30 de cadre pe secundă în format AVI la o rezoluție de 1280 * 720 pixeli. Camera poate fi conectată cu USB inclus la PC și cablu folosit ca disc extern, ceea ce vă permite să redați înregistrări pe computer.

Cu acest dispozitiv puteti inregistra continuu pana la 12 ore de inregistrari video si 25 de ore de inregistrari audio . Puteți înregistra videoclipuri cu o rezoluție de până la 2,0 megapixeli. Aparatul este ideal pentru prevenirea furtului și obținerea de dovezi.

Specificații:

Pixeli: 2 Megapixeli
Rezoluție: VGA 640 * 480
Detectarea miscarii
Format video: AVI
Cadre pe secundă: 30 fps
Unghi: 72°
Format fotografie: JPEG 1600 * 1200
Timp de înregistrare video la încărcare completă: 12 ore
Consum de energie: 130mA/3.7V
Temperatura de depozitare: -20-80 °
Temperatura de functionare: -10-60°C
Umiditate de funcționare: 15-85% RH
Tip card de memorie: card Micro SD de până la 32 GB
Conexiune USB
Timp de încărcare: aproximativ 4 ore

Comentarii

Alte produse