Cască bluetooth spion + amplificator ultra puternic de 7W + microfon

SKU: 09-040 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 791,65 lei
Preț cu TVA 950,00 lei
- +

Descrierea produsului Cască bluetooth spion + amplificator ultra puternic de 7W + microfon

Cască Bluetooth spion + amplificator ultra puternic de 7 W + microfon este cea mai recentă cască invizibilă cu microfon extern sensibil. În prezent model de TOP pe piața căștilor spion!!! Căști invizibile - mini cască nano spion + amplificator de 7W pentru securitate și în scopuri studenților (examene) este micro căști ideală pentru tine.

Toată lumea știe situația din viața ta când ai aprecia că cineva te poate sfătui sau te poate ajuta într-o situație dificilă și fără ca nimeni să știe despre asta. Este realizat pentru studenți în timpul testelor, examenelor, comercianților în timpul întâlnirilor de afaceri și pentru alte situații. Căștile spion îmbunătățite sunt un dispozitiv revoluționar care vă permite să vă conectați cu cineva de la distanță folosind telefonul mobil, dar fără ca nimeni să știe despre asta. Pentru a controla caseta bluetooth, trebuie doar să introduceți cartela SIM și să porniți dispozitivul.

căști spion cu amplificator de 7W

Agățați colierul Bluetooth de gât pentru a asocia dispozitivul de transmisie cu căști și introduceți mini căști în ureche. Folosind amplificatorul ultra-puternic cu putere de 7W, semnalul este transmis wireless către receptor, unde semnalul este convertit în voce. Colierul are cablul prelungit mai bun decat modelul anterior, prin urmare intregul dispozitiv poate fi ascuns cu usurinta in buzunar. Pentru comunicare servește un microfon sensibil pe care îl puteți atașa pe haine. După ce apelați pe cartela SIM, dispozitivul primește automat un apel și puteți începe comunicarea.

cască bluetooth spion cu microfon

Recomandăm clienților să nu cumpere imitații ieftine de calitate proastă a căștilor spion prin vânzători neverificați.

Garanția căștii spion - 24 de luni. Sfaturi si servicii de specialitate.

Căștile spion sunt modelate pentru a se potrivi în timpan - pentru a fi discrete. Este fabricat din material non-toxic. Cască spion de vânzare la un preț avantajos pe care o puteți cumpăra online din magazinul nostru electronic. Privește oferta noastră și găsește ceea ce cauți.

utilizarea căștilor spion

Cel mai recent model îmbunătățit al popularei căști de spionaj. În comparație cu modelul anterior, are o formă anatomică îmbunătățită, pentru a putea etanșa complet urechea împotriva scurgerilor de sunet în mediu. Telefonul este format din cel mai recent receptor sensibil (bobină), un micro difuzor stabil, cu un sunet foarte luminos și clar , cu zgomot minim. Căștile sunt alimentate de o baterie buton în miniatură. Căștile pe care o poți introduce cu ușurință în canalul urechii. Pe cască este atașat un cârlig transparent cu care poți scoate cască din ureche. Pentru o manevrare si mai usoara cu receptorul va oferim in magazinul nostru online penseta magnetica. Baterie cu o autonomie de pana la 7 ore inclusa.

Caracteristici:

Design profesional, calitate excelentă a sunetului
Design ergonomic, manevrare convenabilă
Durată de viață a bateriei până la 7 ore
Operare simplă și recepție de apeluri.
Suport hands-free pentru comunicare bidirecțională.

Specificații:

Raspuns in frecventa: 180Hz-5600Hz
Rata de distorsiune <2%
Ieșire: 115 db
Valoarea optimă: 40 db
Sensibilitate: <100 db
Curent de lucru: 0,65 mA
Zgomot: 20 db
Amplificator: 7W
Timp de convorbire pentru o încărcare: 12 ore
Temperatura de functionare: -10°C - 60°C
Tip baterie: SR416SW 337
Durata de viață a bateriei: până la 7 ore
Dimensiuni/greutate: 13x6mm /0,5 g
Dimensiune/greutate pachet: 52x42x14mm/0,8 g


Pachetul contine:

1x cască spion
1x microfon clip
1x buclă Bluetooth 7w pentru agățat pe gât
1x cablu USB
1x adaptor de alimentare
1x baterie
1x manual

Comentarii

Alte produse