Cameră spion panoramică HD 360° cu WiFi + LED IR

SKU: 10-150 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 583,35 lei
Preț cu TVA 700,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră spion panoramică HD 360° cu WiFi + LED IR

Cameră spion panoramică HD 360° cu WiFi + LED IR. Cu această cameră puteți monitoriza cu adevărat întreg spațiul din cameră - astfel încât veți captura totul.   Are detectie de mișcare și oferă o vedere de pește și o acoperire completă de aproximativ 100 de metri pătrați, astfel încât să aveți tot spațiul capturat. Pentru o acoperire atât de largă, veți avea nevoie de cel puțin 4 camere obișnuite, dar datorită camerei noastre panoramice 360° veți economisi mulți bani .

Camera acceptă WiFi , permițând o instalare ușoară pe perete sau tavan și posibilitatea de a controla un telefon mobil. Doar descărcați aplicația mobilă „V380” (iOS, Android) în smartphone-ul dvs., asociați ambele dispozitive și începeți să vizionați imaginea în timp real. Camera de securitate poate fi conectată la un router de acasă prin WiFi sau Hot Spot, permițându-vă să vizualizați imaginea oricând și oriunde folosind telefonul mobil. Imaginea scanată a camerei poate fi editată glisând degetul pe smartphone pentru a seta unghiul ideal, sau aveți la dispoziție până la 5 moduri de afișare . Fiecare mod face din camera panoramică protecția ideală pentru utilizarea în interior.

cameră de securitate - ochi de pește

Camera panoramică are, de asemenea, detectarea mișcării , astfel încât veți fi întotdeauna avertizat de telefonul mobil în cazul în care există orice mișcare în cameră. Opțiunea de a configura o alarmă sonoră pe cameră pentru a alerta oaspeții nedoriți și a avertiza că există zona monitorizată. Modul perfect de a avea întotdeauna o casă , un birou, un magazin sau un garaj sigur în timpul absenței tale. Camera nu are nicio problemă cu condițiile de iluminare slabă sau chiar cu întuneric absolut datorită luminii LED cu infraroșu . Menține în continuare aceeași calitate a imaginii HD de înaltă calitate și oferă vedere pe timp de noapte până la 9 metri .

camera de securitate 360

Camera oferă, de asemenea, comunicare în două sensuri , deoarece are microfon și difuzor de înaltă sensibilitate încorporate. Puteți asculta auzind și vorbind copilul sau animalul dvs. de companie prin intermediul unui telefon mobil în timpul vizionării videoclipului în timp ce sunteți la serviciu. Înregistrările capturate trec prin compresie H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și apoi sunt stocate pe un card micro SD acceptat de până la 32 GB (nu este inclus). Dacă memoria cardului SD este plină, va începe înregistrarea în buclă și va suprascrie cele mai vechi înregistrări, astfel încât să nu pierdeți imaginile curente.

aparat de fotografiat panoramic

Caracteristici:

Video Full HD în timp real
Comunicare bidirecțională
Detectarea mișcării și alertă automată
Înregistrare în buclă
Conexiune WiFi
Vedere IR de noapte

Specificații:

Rezoluție video: HD 1280x960
Audio: microfon și difuzor încorporate
Memorie: acceptă carduri micro SD de până la 32 GB
Temperatura de funcționare: -10 ~ 50 °C în interior
Suport de sistem: iOS 6.0 sau o versiune ulterioară, Android 4.0 sau o versiune ulterioară.
Dimensiuni: (L) 70 mm x (H) 36 mm
Greutate: 60 g

Conținutul pachetului:

1x cameră panoramică 360°
1x cablu USB
1x Adaptor AC 220V/USB
1x accesorii de montare
1 autocolant 3M
1x Plic cu 2 șuruburi
1x Ghid de utilizare

Comentarii

Alte produse