Cameră profesională AHD FULL HD varifocală + 60 m IR + 3DNR

SKU: 38-041 Am o întrebare
Producător Viziunea X
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 912,50 lei
Preț cu TVA 1.095,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră profesională AHD FULL HD varifocală + 60 m IR + 3DNR

Camera profesională AHD FULL HD varifocală + 60 m IR + 3DNR, este o cameră de securitate cu vedere nocturnă IR cu distanță de 60 de metri. Camera este echipată cu un obiectiv cu unghi larg cu un senzor cip 1/2,8 de la SONY, care scanează la un unghi de 23 °- 92 °. Dispune de o rezoluție hibridă 1080P/960H. Este echipat cu un procesor puternic Xvision X3K-DSP, care procesează imaginile în timp real. Camera este, de asemenea, echipată cu reducerea digitală a zgomotului (3x DNR) care elimină pixelarea, îmbunătățește calitatea imaginii atunci când se utilizează înregistrarea DVR și tehnologia Eclipse (High Light Suppression), ceea ce permite camerei să recunoască clar plăcuțele de înmatriculare ale vehiculelor la distanțe de până la șase metri.

Camera poate fi utilizată cu orice DVR sau monitor, dar ecranul lat este oferit numai în combinație cu DVR AHD 1080P . Camere de securitate le puteți cumpăra online - de vânzare în magazinul nostru electronic și prețul acestuia este mai mult decât adecvat performanței.

Camere de comparație de rezoluție

Poate fi instalat pe perete folosind o consolă cu îmbinare sferică care permite camerei să stabilească diferite unghiuri. Este ideal pentru utilizare în interior și exterior (IP66) și are un design compact. Poate fi instalat pe un perete sau pe tavan. Camera are, de asemenea, vedere pe timp de noapte IR până la distanță de 60 de metri (se activează automat la detectarea luminii scăzute) care permite monitorizarea continuă chiar și în întuneric complet. După întuneric sau în condiții de lumină scăzută,   camera trece automat de la scanarea color la modul alb-negru. Filtrul IR automat produce imagini color de calitate în timpul zilei și imagini clare noaptea în combinație cu iluminarea LED IR.

Camera poate fi utilizată cu orice DVR sau monitor, dar ecranul lat este oferit numai în combinație cu DVR AHD 1080P. Camere de securitate le puteți cumpăra online - de vânzare în magazinul nostru electronic și prețul acestuia este mai mult decât adecvat performanței.

Vedere de noapte IR
Camera are un mini joystick, care vă permite să schimbați rezoluția camerei (1080P, 960H) , precum și setările avansate ale camerei folosind monitorul LCD.

Sisteme AHD 1080P

Cea mai recentă tehnologie de sistem de camere care vine ca succesor al sistemelor analogice, dar la rezoluție înaltă 1280x720px și 1920x1080px. De aceea are o tehnologie unică care permite transmisia video prin cablu coaxial (până la 500 m).

la care se adauga Infrastructură simplă
la care se adauga Conexiune analogică și conducere
la care se adauga Transmiterea semnalului prin cablu până la 500 m
la care se adauga Mai multe tehnologii de transmisie a semnalului
la care se adauga Înregistrare digitală pe hard disk
la care se adauga Posibilitatea telecomenzii (LAN)

Camerele noastre de securitate de vânzare sunt certificate IP66 (ceea ce le garantează rezistența la praf și impermeabilitatea).

Rezistenta IP66 000011

Parametrii camerei:

Model: XHC1080BA
Tip: Cameră de securitate cu îmbinare sferică
Rezoluție: 1080P / HD960H
Tip senzor: 1/2,8" SONY 2,43 megapixeli CMOS
Dimensiunea lentilei: 2,8-12,0 mm
Tip DSP: Xvision X3K DSP
Funcție DSP: Sens-up, WDR, 3 DNR, suprimare a ceții, DPC, oglinzi, MD, Zona de confidențialitate, AGC, balans de alb
Iluminare minimă: 0,0003 Lux
Vedere de noapte: 60m IR
Tip de lentile: Varifocal
Unghi: 23 °- 92 °
Rezistent la intemperii: da (IP66)
Rezistent la vandal (antivandal): nu
Dimensiuni (WHD in mm): 121x90x253
Greutate (kg): 0,90
Tensiune de operare: 12V DC - 560 mA


a camerei AHD HD Fotografie cu camera CCTV AHD Fotografii reale cu camera AHD Imagini camerei de securitate CCTV ahd

Camera de securitate XHC-1080-BB-00004

Specificațiile camerei AHD


Continut:
1x Cameră - XHC1080BA
1x manual
1x material de instalare

Cu excepția cazului în care nu aveți nevoie de proiectarea unui sistem de securitate exact după cerințele dvs., vă oferim seturi de camere universale gata făcute împreună cu toate accesoriile pentru montarea unui sistem de securitate. Acest set asigură compatibilitatea între componente.

seturi de camere

Comentarii

Alte produse