Cameră micro pinhole HD cu LED IR 6x

SKU: 10-104 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor vândut
Ne pare rău, dar acest produs este epuizat. Acest produs nu mai este disponibil.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 525,00 lei
Preț cu TVA 630,00 lei

Descrierea produsului Cameră micro pinhole HD cu LED IR 6x

Cameră micro pinhole HD cu 6x LED IR + alimentare permanentă, este un dispozitiv ideal pentru monitorizarea discretă în interiorul clădirilor, birourilor sau în casa dumneavoastră. Dimensiunea redusă a camerei și posibilitatea de alimentare permanentă , face ca camera să fie dispozitivul ideal pentru o amplasare discretă în interiorul clădirilor, birourilor sau în casa dvs. unde poate fi folosită ca cameră de securitate.

Camera poate fi conectată prin USB la adaptorul AC/DC sau poate fi alimentată prin POWERBANK în locuri în care nu aveți acces la rețeaua electrică. Înregistrarea este stocată pe cardul micro SD până la maximum 32 GB. Când o cameră este amplasată, aceasta poate fi controlată de la distanță folosind o telecomandă care va asigura cea mai discretă lansare a înregistrării și funcționează pe distanțe de până la 20 de metri în spațiu deschis fără bariere.

Camera pinhole

Cu telecomanda puteți porni și opri camera, puteți începe înregistrarea video sau doar audio. Prin intermediul telecomenzii puteți face și fotografia și puteți trece la viziunea de noapte IR la înregistrarea videoclipului. Când conectați dispozitivul la un computer prin USB și porniți camera prin intermediul telecomenzii, aceasta funcționează ca un cititor de carduri și puteți descărca direct videoclipurile și fotografiile înregistrate. Camera înregistrează la o rezoluție de 1920x1080p. Camera acceptă funcția de înregistrare continuă, ceea ce înseamnă că, după umplerea cardului microSD, camera începe să ștergă automat cele mai vechi înregistrări. Dimensiunile mici, discrete și independența față de sursa externă de alimentare prin powerbank, fac ca camera să fie un instrument foarte util în lumea spionajului.

Caracteristici:

Cameră spion cu vedere nocturnă IR
Oferă înregistrare continuă
Telecomanda pana la 20 m
Utilizarea cardurilor microSD de până la 32 GB
O aprovizionare permanentă
Conexiune la POWERBANK

Specificații:

Rezoluție: Full HD 1920x1080
Format video: AVI
Rezoluție foto: 2560x1440
Compresie video: H.264, MJPEG
Memorie: carduri microSD la 32 GB
Viziune de noapte IR: 6x LED IR
Alimentare: Adaptor AC cu conexiune USB
Sursa secundara: posibila conectare la POWERBANK

Continut:

1x Cameră Pinhole cu IR Night Vision
1x telecomandă
1x cablu micro USB
1x manual

Comentarii

Alte produse