Cameră IP HD acasă iCam Plus 360 ° + 8 LED IR

SKU: 52-003 Am o întrebare
Producător Amaryllo
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 787,50 lei
Preț cu TVA 945,00 lei 1.250,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră IP HD acasă iCam Plus 360 ° + 8 LED IR

Cameră IP HD acasă iCam Plus + 8 LED IR + unghi de vedere de rotație de 360 °. Camera dispune de senzor de mișcare PIR cu o distanță de vedere pe timp de noapte IR de 5 m și doi senzori de sunet. Are încorporat streaming audio și video în două sensuri la calitate HD, ceea ce îi permite să îl folosească ca monitor pentru copii sau scaner PET interactiv pentru animalele dvs. de companie. Când transferul live poate fi folosit și zoom digital 4x. Este un sistem de securitate cu autoinstalare care este conceput pentru utilizare în interior. Camera este potrivită în principal pentru gospodării pentru a monitoriza casa, apartamentul, copiii și animalele de companie, dar poate fi folosită și la birou și în orice alt loc unde aveți o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă.

o monitorizare interactivă a animalelor de companie

Instalarea este foarte simplă. După descărcarea aplicației Amaryllo, acceptă sistemul de operare Android și iOS prin Google Play, prin instalarea camerei IP. Aplicația conține o varietate de configurații de senzori care vă permit să setați camera IP în funcție de nevoile acestora. Folosind aplicația, dispozitivul este asociat cu un router WiFi și sistemul de securitate este activ. Camera reține până la 4 rețele WiFi diferite, așa că nu este o problemă să o transmiteți și să schimbați locul de utilizare. Aplicația face posibilă conectarea altor camere de la amaryllis. Ai acoperit doar mai multe camere și ai comutat între camere.

Cameră IP HD

Comunicații complete impenetrabile prin criptare pe 256 de biți. Calitatea, siguranța și viteza de transmisie video și audio se datorează faptului că la cel mai înalt nivel. Prin aplicația Urmăriți transmisia live a camerei la rezoluție HD 1280x720. Când există un senzor audio sau un senzor de mișcare declanșează alarma stridentă a camerei și primește setări de text și imagine prin aplicația de pe telefonul mobil. Transmisia în direct poate începe să vadă ce se întâmplă. După setare, videoclipul sau fotografia pot fi salvate pe un card de memorie de până la 32 gigaocteți . Audio bidirecțional vă permite să comunicați de la distanță. Camera are un motor încorporat, care îi permite să se deplaseze la 360 °   permițându-vă să monitorizați camera în care este instalată camera. Caracteristicile opționale care îmbunătățesc calitatea imaginii sunt compensarea luminii de fundal.

Camere de supraveghere

Camera de securitate IP domestică este alimentată continuu prin micro USB și adaptorul AC/DC. Consumul de energie este de doar 2A/5V minim , așa că puteți, dacă este necesar, să o alimentați în locuri în care nu aveți acces la rețeaua electrică prin POWERBANK. Compania bermudiană oferă camerei și stocare externă reglabilă pe serverele sale. Oferă stocarea gratuită de 3 zile a videoclipurilor cu alarmă. Pentru fiecare alarmă de stocare externă înregistrat video de 10 secunde. Este suficient pentru a afla ce s-a întâmplat și pentru a avea dovezi video. Bermudian oferă, de asemenea, opțiunea de activare a serviciilor de 30 de zile sau 365 de zile care oferă spațiu de stocare extern pe serverele lor pentru videoclipurile și fotografiile dvs. Setul include caracteristici suplimentare. Pachetele pot fi testate într-o versiune de probă de 30 de zile. Activarea serviciului este disponibilă în patru pași simpli prin instrucțiuni priloženeého și cod QR. Acest serviciu oferit de Amaryllis este taxat. Google oferă spațiu de stocare gratuit și 15 gigaocteți pe care îl puteți conecta prin aplicație și contul dvs. Google.

cameră plus ICAM

caracteristici:

Cameră de securitate IP fără fir cu vedere nocturnă IR
Unghi de vizualizare de până la 360 °
Senzor PIR și audio 2x cu transmisie audio bidirecțională
Utilizați carduri microSD de până la 32 GB
Oportunitatea de a-l folosi ca monitor pentru copii sau de urmărire a animalelor de companie
Trimiteți notificări despre întrerupere pe mobil

specificații:

Senzor de imagine: 1/4 "CMOS
Rezoluție: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Zoom digital: 4x
Unghiul camerei prin rotirea camerei: 360
Compresie video: H.264, MJPEG
Memorie: carduri microSD la 32 GB
Securitate video Criptare pe 256 de biți
Protocoale de rețea: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Microfon incorporat:
Senzor de mișcare: Senzor de mișcare PIR
Senzor de sunet 2x senzor de sunet
Audio: microfon bidirecțional încorporat
Trimiteți notificări către dispozitiv, text și imagini: Da
Viziune de noapte IR 8x LED IR
Alimentare: sursa de alimentare 2A / 5V cu conexiune USB
Alimentare secundară: conexiune POWERBANK
Sistem de operare: iOS 7 și versiuni ulterioare, Android 4.1 și versiuni ulterioare
WiFi: WiFi 802.11 b/g/n
Dimensiuni: 80x80x80 mm
Temperatura de funcționare: 0-35 ° C
Greutate: 222 grame

Continut:

1 Cameră de securitate IP acasă
1x cablu micro USB
1 adaptor AC/DC
1x manual

Comentarii

Alte produse