Cameră HD spion ascunsă perfect în ochelari + baterie de rezervă

SKU: 10-116 Am o întrebare
TOP Cameră HD spion ascunsă perfect în ochelari + baterie de rezervă
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 666,65 lei
Preț cu TVA 800,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră HD spion ascunsă perfect în ochelari + baterie de rezervă

Camera spion HD ascunsă perfect în ochelari + baterie suplimentară de rezervă au un design elegant și o utilizare practică. Dacă ai încerca să găsești o cameră în ochelari, nu o vei găsi, chiar dacă ai fi expert în spionaj. Ochelarii nu arată ca având cameră încorporată. Fără lentilă vizibilă sau mini orificiu pentru lentilă.

Camera este integrată în cadru și înregistrează prin plasticul transparent unidirecțional ceea ce o face discretă. Camera nu este vizibilă cu ochiul liber sau sub nici un unghi, sau cu iluminare din spate. Controlul este destul de simplu printr-un singur buton, care se află pe partea internă a cadrului și este, de asemenea, proiectat să fie discret. Acești ochelari spion au un camuflaj perfect. Imaginea este înregistrată la rezoluție HD 1280 x 720p la 30fps pe cardul microSD până la maximum 32 GB.

Ochelari spion HD

Bateria cu o capacitate de 260 mAh este construită în partea dreaptă a cadrului. O baterie are o durată de viață de până la 1,5 ore de înregistrare. Înregistrarea este salvată după 10 minute și are 1 GB. Pe cardul de 32 GB pot fi stocate până la 5 ore de înregistrare. Când încărcați bateria, scoateți partea dreaptă a cadrului și conectați-o prin mini-ul USB cu 8 pini la încărcător. Marele avantaj este că pachetul include un braț de rezervă cu o baterie pe care o poți conecta la ochelari, în timp ce cealaltă baterie se încarcă. Acest lucru vă permite să înregistrați continuu video. Veți aprecia funcția de încărcare a bateriei prin intermediul POWERBANK care vă va asigura că aveți întotdeauna o baterie încărcată la îndemână.

Camera spion HD înlocuiește bateria

Cu ochelarii spion înregistrezi exact ceea ce poți vedea în timp ce mâinile tale sunt libere. Ochelarii HD sunt o alegere ideală dacă trebuie să înregistrați în mod discret întâlnirea sau, în diverse alte situații, pentru a monitoriza locurile și a rămâne discret. Ochelarii au o gamă largă de utilizare deoarece pot fi folosiți de exemplu, în vacanță, concert sau dacă doriți să înregistrați alte experiențe. După conectarea ochelarilor HD la computer, acesta funcționează ca un cititor de carduri și puteți descărca videoclipurile și fotografiile înregistrate pe computer sau laptop.

Caracteristici:

  • Ochelari cu camuflarea perfectă a camerei de spion HD încorporate
  • Rezoluție HD 1280 x 720p la o frecvență de 30fps
  • Utilizarea cardului microSD de până la 32 GB
  • 2x braț de rezervă cu baterie 260 mAh

Specificații:

Rezoluție video: 1280 x 720
Rata de cadre video: 30fps
Format video: AVI
Rezoluție obiectiv: 5Mpix
Format 16:9
Baterie: 2 x 260mAh
Durată de viață a bateriei: până la 1,5 ore de înregistrare (două baterii până la 3 ore de înregistrare)
Alimentare: DC-5V
Cablu de alimentare: mini USB 8Pin
Carduri de memorie: card microSD de până la 32 GB
Temperatura de funcționare: de la 0 ° C la 60 ° C

Continut:

1x ochelari cu cameră HD
1x cablu USB Mini 8Pin
2x Braț de rezervă cu baterie
1x Reducere pentru cablul de încărcare USB
1x manual

Comentarii

Alte produse