Cameră dublă auto cu GPS - DOD LS500W+

SKU: 55-056 Am o întrebare
Producător DOD
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.666,65 lei
Preț cu TVA 2.000,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră dublă auto cu GPS - DOD LS500W+

Cameră de bord dublă Full HD pentru mașină DOD LS500W+ . Lider de piață în domeniul siguranței și monitorizării auto - o cameră profesională auto. Camera cu senzor de imagine SONY STARVIS , înregistrare GPS de 10 Hz, mod parcare și valoare ISO de până la 12800 . DOD LS500W+ este una dintre primele camere de bord de la DOD cu video de calitate completă FULL HD 1080p la o calitate de neegalat pe ambele canale video cu o frecvență de înregistrare de 30 fps.

Înregistrează videoclipuri HD de 1080p printr-un obiectiv mare din sticlă 6G cu deschidere f/1.6 pentru o imagine clară și curată. Comprimarea imaginii H.264. Fișier MOV, flux de date aprox. 15 Mbps pentru fiecare canal. Un minut la rezoluția video 1080p 30fps de pe un canal este de aprox. 110 MB. Suporta micro SD de pana la 128 GB.

cameră dublă auto - dod ls500w +

În comparație cu modelul DOD LS500W , modelul de cameră DOD LS500W+ este echipat cu un afișaj LCD de 3" (DOD LS500W are 2,7"), o baterie cu litiu cu o capacitate de 900mAh (DOD LS500W are 180mAh) și un filtru CPL polarizant împotriva reflexii solare. Alți parametri și caracteristici ale camerelor DOD LS500W+ și LS500W sunt identice.

Camera video are, de asemenea, o sensibilitate ISO de până la 12800 pentru filmări excelente în condiții de lumină scăzută și videoclipuri de noapte. Procesorul GPS de 10 Hz încorporat permite șoferilor să capteze viteza și poziția precise. Modelul DOD LS500W+ este controlat simplu prin butoane și un afișaj LCD clar de 3,0 inchi.

Setul de camere are un obiectiv cu unghi larg de până la 145° cameră frontală și cameră 140° spate, permițându-vă să aveți o vedere cu unghi larg în jurul mașinii dvs., apropiindu-vă de parametrii ochi de pește. Utilizarea camerei din spate este opțională, camera frontală poate fi folosită și separat . În ceea ce privește parametrii pur optici, DOD LS500W+ este echivalent cu DOD RC500S (și invers). De asemenea, există o opțiune de rotire la 180 de grade a imaginii pentru camera frontală și spate (camera poate fi montată „cu susul în jos”). Baterie cu litiu încorporată cu o capacitate de 900 mAh.

Modul de parcare de generația a 3-a - camera dod

Lider de piață în domeniul siguranței și monitorizării auto

Nou-nouț MOD DE PARCARE DE GENERAȚIA A 3-A

Marele avantaj este funcția îmbunătățită a modului de parcare a noii generații de upgrade 3.0. O cameră bună înregistrează în timp ce conduceți, dar o cameră mai bună vă va ține vehiculul sub supraveghere 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână . Aveți la dispoziție 1 din 3 moduri de parcare îmbunătățită, care vi se potrivește cel mai bine: 1. DETECȚIA AUTOMATĂ A MIȘCĂRII sau 2. RESOLUȚIE ÎNALTĂ în modul dimensiune mini - rezoluție înaltă în dimensiune mini (setare implicită) sau 3. TIME LAPSE - înregistrare în interval de timp. Asigurați liniștea și liniștea prin înregistrarea constantă chiar și atunci când ați parcat și ați părăsit mașina.


* Condiția este să aveți cel mai recent firmware pentru cameră actualizat *

3 moduri de supraveghere - dod ls500w +

Puteți vedea cum funcționează noul mod de parcare îmbunătățit 3.0 direct în acest videoclip:

1. Detectarea automată a mișcării sau a impactului

Mișcarea obiectelor în fața camerei, sau o schimbare dramatică a luminii sau orice impact, vor fi evaluate automat și înregistrarea va începe dacă mișcarea/modificarea atinge parametrul setat. Când este detectată mișcare sau șoc, începe înregistrarea unui fișier video de la ambele camere în același timp și blochează fișierul.

detectarea mașinii - adăugați camera auto

2. Mod High-Res - rezoluție înaltă în dimensiune mini

Cu o schimbare cu adevărat minimă a calității videoclipului înregistrat, tehnologia DOD Tech este prima și singura care reușește în modul parcare să înregistreze întreaga înregistrare în timpul absenței dumneavoastră în vehicul cu doar o reducere minimă a calității video. Toată noaptea din videoclip va ocupa aproximativ 10 GB . Mai puțin de 1/5 din dimensiunea fișierului clasic.

rezoluție înaltă - dod ls500w +

3. Time lapse

Parcați mai multe zile? Temporizarea vă permite să verificați conținutul zilelor în câteva minute. Camera time-lapse face fotografii (în funcție de rata de cadre setată). Funcția va grupa automat fotografiile capturate într-un videoclip continuu. Datorită căreia veți putea vedea înregistrarea de ex. 24 de ore în câteva minute . Potrivit pentru monitorizarea vehiculului în timpul absenței îndelungate. Prin urmare, este destinat să capteze imagini statice, astfel încât vehiculul nu trebuie să fie în mișcare.

time lapse - dod camera


Modul de parcare îmbunătățit , care pornește automat la 10 minute după părăsirea vehiculului. Când continuați să conduceți, camera revine la modul de înregistrare în buclă. Cu senzorul SONY STARVIS, vă puteți bucura și de viziunea nocturnă revoluționară pentru camera frontală și chiar și în întuneric complet. Condiția este ca camera să fie alimentată printr-o baterie de mașină folosind un set de cabluri pentru instalarea permanentă în vehiculul DOD DP4.

* Condiția este actualizarea celui mai recent firmware pentru cameră.*

supraveghere parcare - dod ls500w +


Cameră video certificată pentru utilizare în întreaga UE (adică în Austria, Germania și alte state membre). Acestea îndeplinesc criteriile standardelor tehnice și pot fi utilizate în vehicul.

Camera frontală este echipată cu noul senzor SONY STARVIS (Star Visibility sau vizibilitate în lumina stelelor) IMX291, care oferă modul de noapte revoluționar chiar și în întuneric complet!

camera auto dod - senzor sony starvis

Din punct de vedere tehnologic, aceasta este camera auto de „generația următoare” – cu cele mai noi tehnologii (optică, microcipuri, funcții) pe care le oferă piața auto.


DOD LS500W+ este unul dintre cele mai bune sisteme de camere cu camere duble față și spate.

Este sistemul dumneavoastră de pază automată ziua și noaptea 24/7.

Puteți atașa camera frontală așa cum este cerut de ventuză sau suportul adeziv. Camera din spate cu o dimensiune compactă de doar 7,5 cm este atașată cu un suport 3M cu bandă adezivă. Conexiunea prin cablu dintre camere este de aproximativ 5,5 m lungime. DOD LS500W+ poate fi conectat la o sursă de alimentare de 12/24V, astfel încât este posibil să îl utilizați cu excepția automobilului și pentru alte vehicule, camioane sau autobuze. De asemenea, camera frontală poate fi atașată cu ușurință pe parbrizul mașinii cu un suport adeziv 3M care se atașează cu ușurință la cameră.

Suport pentru card micro SD de până la 128 GB (aproximativ 18 ore de înregistrare de la ambele camere - 9 ore pentru un canal)

cameră dublă auto dod ls500w +

Înregistrarea este înregistrată de la ambele camere și combinată cu o sensibilitate ISO ridicată de până la 12800 , permițându-vă să monitorizați împrejurimile mașinii chiar și în condiții de lumină proastă, această caracteristică este un bonus semnificativ de siguranță atunci când vă monitorizați mașina în timpul absenței dumneavoastră.

Camera auto acceptă carduri micro SD de până la 128 GB (camere obișnuite doar până la 32 GB). În cazul unui accident, frânare puternică sau înclinare a mașinii, setul de cameră are o funcție G-sensor care protejează fișierele în cazul unei coliziuni. De asemenea, în caz de urgență, permite utilizatorilor să protejeze manual un fișier existent prin apăsarea butonului „SOS”. Setul de cameră FULL HD pentru mașină cu tehnologie avansată WDR 2.0 este partenerul tău de încredere pe drumuri.

Caracteristicile produsului:
  • Înregistrare video HD 1080p duală
  • Interval ISO extins până la ISO 12800
  • Protecție fișier G-sensor
  • Funcția SOS - funcție de blocare
  • Supraveghere parcare
  • Tehnologie avansată WDR 2.0
  • Lentila ultra usoara cu deschidere f/1.6
  • Suport card Micro SD de 128 GB

Înregistrare video duală FULL HD 1080p
Vederile din față și din spate ale vehiculului dvs. sunt înregistrate la calitate 1080p la rezoluție FULL HD înaltă. In plus, imaginea este surprinsa intr-un unghi de vizualizare ultra-larg de 145° camera frontala, 140° camera spate pentru protectie totala.
rezoluție full hd - ls500w +
Interval ISO extins până la 12800

DOD LS500W+ are un nou senzor Sony STARVIS CMOS cu sensibilitate îmbunătățită nu numai în iluminare normală, ci și în condiții de iluminare slabă. Gama îmbunătățită crește luminozitatea obiectelor care se mișcă rapid pe timp de noapte. Camera poate captura acum și mai multe detalii în condiții de lumină foarte scăzută.
Gama ISO 12800 - camera auto dod
Tehnologie avansată WDR 2.0

Video uimitor în orice lumină și expunere echilibrată în orice condiție. Face fotografiile de noapte mai luminoase și reduce expunerea la lumină pentru a obține cea mai frumoasă imagine.
tehnologie wdr - dod ls500w +
Diafragma mare f/1.6, performanță ridicată în lumină slabă
Diafragma mare reflectă cantitatea de lumină care cade pe senzor în timpul fotografierii. Cu cât diafragma este mai mare (numărul f mai mic), cu atât mai multă lumină va fi captată în senzorul camerei. Cu cea mai mare deschidere, care este cu 66% mai mare decât concurența de pe piață, camerele DOD produc cea mai clară imagine.
deschiderea obiectivului - ls500w +
Lentila din sticla ascutita 6G

Lentila ascuțită cu 6 elemente, care este făcută din șase straturi de sticlă, oferă o imagine uimitoare, curată și nedistorsionată
Lentila de sticla 6g ls500w +
Unghi larg de vedere 145°

Captarea imaginii la un unghi larg de vizualizare de 145 ° pentru o acoperire și claritate optime. Camera frontală este echipată cu o lentilă cu unghi extrem de larg, care îmbunătățește raza de înregistrare, deoarece vederea panoramică a părții frontale a vehiculului surprinde toate părțile fără distorsiuni (deci nicio imagine distorsionată).
Unghi larg de 145 de grade - ls500w +
Filtru de polarizare reglabil - reduce semnificativ strălucirea. Permite fotografii mai bune, contrast mai bun si cel mai important, reduce semnificativ reflexia luminii pe parbriz, astfel ca fotografiile sunt mai clare si fara stralucire.
filtru polarizant - ls500w +
Ecran lat 3'' 16:9. Camera are un ecran lat mare care oferă o imagine clară și suficient de mare, potrivită pentru afișarea setărilor și redarea videoclipurilor direct pe ecranul camerei.
Display de 3 inchi - dod ls500w +
Procesor GPS cu o viteza de 10 Hz

Integrat cu cea mai rapidă viteză GPS de 10 Hz, înregistrând date mai precise despre locația și viteza vehiculului. Vă permite să vă înregistrați traseul pe o hartă în timp ce vizionați videoclipuri în playerul DOD. În prezent, cea mai rapidă actualizare GPS folosită în camerele video.

procesor gps - dod ls500w +
DOD GPS Player V2.0
Noua versiune a DOD GPS Player 2.0 cu interfață de utilizator îmbunătățită este chiar cu o claritate mai bună. Afișează înregistrări video FULL HD cu date în timp real, cum ar fi viteza vehiculului, coordonatele GPS, supraîncărcare. Conexiunea la internet arată locația curentă a vehiculului pe hărți Google.
dod player - dod ls500w +
Detectare radar de viteza
Sistemul vă reamintește că vă aflați în apropierea locației cu limită de viteză și unde poate fi amplasat un radar, astfel încât să puteți încetini. Evitați capcanele și aveți întotdeauna condusul sub control.
* În prezent, sistemul acceptă următoarele țări: SUA, CA, Marea Britanie, NO, PL, NL, BE, AU.
radar de viteză - dod ls500w +
Sincronizarea orei și datei

Calibrare automată a timpului, independentă de reglarea manuală a timpului. Cu un procesor GPS încorporat de 10x viteză, poate calibra cu precizie ora locală și o poate stoca automat în memoria camerei.

sincronizare oră și dată - ls500w +
Analiza traseului
Este o funcție nouă pentru a calcula distanța, timpul și viteza medie a traseului dvs. de la punctul A la punctul B. De exemplu, puteți găsi cel mai scurt sau cel mai rapid mod de a lucra de acasă, pe baza datelor din analiza traseului. Este o modalitate foarte economică și practică de a economisi timp și consum de combustibil.
analiza traseului - ls500w +
Protecția datelor G-sensor în cazul unui impact.

În caz de accident, frânare de urgență sau înclinare a unei mașini, va proteja automat toate înregistrările stocate și curente. Cu această caracteristică, fișierele nu vor fi șterse sau suprascrise, chiar și atunci când se înregistrează într-o buclă de timp.

Senzor g - ls500w +
Blocare manuală a fișierelor - protecție SOS

În caz de urgență, permite utilizatorilor să protejeze un fișier existent prin apăsarea lungă a butonului „SOS”, care păstrează fișierul din bucla de înregistrare și protejează împotriva suprascrierii de către alte fișiere.

blocare manuală a fișierelor sos - ls500w +
Înregistrare și oprire automată

După ce vehiculul este pornit, camera va începe automat înregistrarea. Când opriți motorul, camera se oprește automat fără a apăsa niciun buton.

încărcare automată și pornire - ls500w +
Înregistrare în buclă - Înregistrare ciclică

Când spațiul de stocare de pe cardul microSD introdus este plin, acesta poate suprascrie automat fișierele mai vechi cu altele noi, astfel încât fișierele sunt re-șterse constant.
înregistrare în buclă - ls500w +
Protecție cu parolă.

Odată ce ați setat parola, puteți împiedica alte persoane să vă ștergă videoclipurile sau fotografiile.

protecție prin parolă - ls500w +
Suport card Micro SD de 128 GB

Compatibilitate cu memorie de 4 ori mai mare comparativ cu modelele mai vechi de camere, acceptă micro SD de până la 128 GB cu peste 18 ore de înregistrare.

Suport card de până la 128 GB - LS500W +
Specificațiile produsului:
Rezoluție video: camera frontală: 1920x1080 @ 30fps, camera din spate 1920x1080 @ 30 fps
Senzor: senzor CMOS SONY STARVIS
Ecran: Ecran LCD TFT 3" 16:9
Lentila frontală cu unghi larg: 145°
Lentila spate cu unghi larg: 140°
Diafragma frontală: f/1.6
Diafragma spate: f/1.6
Sensibilitate ISO: până la ISO 12800
Format video: MOV
Suport de înregistrare: Micro SDHC / SDXC clasa 10 (până la 128 GB)
Audio: microfon și difuzor mono (incluse)
Baterie: baterie cu litiu 3,7V 900mAh
Putere de intrare: 5V 1,5A
Dimensiuni camera frontala: 112 (L) * 71,9 (W) * 36,4 (H) mm
Dimensiuni camera spate: 75,2 (L) * 26 (W) * 38,8 (H) mm
Greutatea camerei frontale: 145 g
Greutatea camerei din spate: 41 g
Temperatura de funcționare -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Accesorii furnizate:

1x Cameră profesională auto DOD LS500W+
1x filtru CPL polarizant
1x Cameră spate cu suport adeziv
1x cablu de conectare cu camera din spate (5M)
1x încărcător auto 12-24V (cablu prelungitor 4M)
1x Suport
1x manual

Comentarii

Alte produse