Cameră de monitorizare WiFi HD + detectarea mișcării

SKU: 10-136 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 500,00 lei
Preț cu TVA 600,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră de monitorizare WiFi HD + detectarea mișcării

Camera de monitorizare WiFi HD + detectarea mișcării este concepută pentru a vă proteja pe cei dragi și proprietatea dumneavoastră în timpul absenței dumneavoastră. Nu lăsa totul la întâmplare și fii mereu informat și oriunde despre situația ta acasă . Mini camera datorită suportului WiFi oferă opțiunea de a vă conecta cu smartphone-ul dvs. oricând și oriunde. Doar descărcați aplicația mobilă „ Clever Dog ” disponibilă pentru iOS și Android , asociați ambele dispozitive prin WiFi de acasă și urmăriți monitorizarea în timp real a spațiului în care ați plasat camera, de exemplu acasă, birou, magazin sau depozit.

camera de securitate wifi

Camera Mini HD are încorporat un senzor de detectare a mișcării care îi îmbunătățește utilizarea și, prin urmare, nu trebuie să vă verificați tot timpul casa. În cazul surprinderii mișcării în spațiul camerei, veți primi imediat un mesaj pe smartphone împreună cu imaginea surprinsă, astfel veți fi bine informat despre motivul declanșării alarmei. De asemenea, puteți seta o alarmă sonoră (latră de câine, bip) pentru a avertiza un potențial infractor că a fost capturat. Camera oferă, de asemenea, fotografiere pe timp de noapte datorită celor patru LED-uri puternice cu infraroșu care vă permit să vedeți spațiul în întuneric deplin până la 5 metri. Prin urmare, vă puteți baza pe protecția casei dumneavoastră 24 de ore.

camera monitor wifi

Camera oferă, de asemenea, comunicare în două sensuri , ascultând și răspunzând la ceea ce se întâmplă în timpul monitorizării. Difuzorul și microfonul încorporate vă permit să contactați rapid , fără a fi nevoie de un telefon mobil sau de o conexiune la PC, dacă aveți două camere inteligente mini HD disponibile. Ai o casă mare sau cu două etaje și nu vrei să strigi pentru copii că este ora prânzului? Folosește doar aplicația mobilă și vorbește cu copiii folosind camera. Tehnologia de comunicare P2P se va ocupa de securitatea datelor, deoarece datele nu sunt stocate pe niciun server extern. Fotografiile și înregistrările sunt stocate pe un card micro SD de 32 GB (nu este inclus). Cu compresia video de înaltă calitate, puteți stoca până la 7 zile de videoclipuri pe un card micro SD de 32 GB .

cameră inteligentă cu detectare a mișcării

Caracteristici:

Video în timp real
Comunicare bidirecțională
Detectarea miscarii
Video inteligent
Conexiune P2P
Vedere nocturnă în infraroșu

Specificații:

Lentila: optică CMOS color
Compresie video: H.264, 720p HD
Rezoluție video: 720 x 576 @ 15fps
Audio: microfon și difuzor încorporate
Memorie: acceptă carduri micro SD de până la 32 GB
Temperatura de lucru: -10 ~ 60°C in interior
Suport de sistem: iOS 6.0 sau o versiune ulterioară, Android 4.0 sau o versiune ulterioară
Dimensiuni: (L) 43 mm x (Î) 100 mm x (D) 33 mm
Greutate: 80 g

Conținutul pachetului:

1x Mini cameră inteligentă
1x cablu USB
1x suport de montare
1x Plic cu 3 șuruburi
1x Ghid de utilizare

Comentarii

Alte produse