Cameră de marșarier solară AHD HD cu Wifi în plăcuța de înmatriculare a mașinii cu monitor AHD 170° + 5"

SKU: 19-172 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 958,35 lei
Preț cu TVA 1.150,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră de marșarier solară AHD HD cu Wifi în plăcuța de înmatriculare a mașinii cu monitor AHD 170° + 5"

Cameră de marșarier solară AHD HD cu Wifi în placa de înmatriculare a mașinii + unghi de 170° + baterie reîncărcabilă de 2100mAh + monitor AHD de 5". Set cameră are 2 panouri solare care furnizeaza suficienta energie pentru functionarea camerei si un transmitator incorporat. Camera este echipată cu o baterie de litiu reîncărcabilă încorporată de 2100 mAh , care este conectată la un panou solar. Când monitorul este pornit, o comandă de lucru este trimisă către cameră, după ce primește acest semnal, camera trece imediat din modul standby și trimite imaginea către monitor. Un cablu de încărcare USB este furnizat pentru încărcarea inițială a bateriei, ulterior bateria este reîncărcată de lumina soarelui.

Cameră spate solară WiFi cu marșarier 170°

Camera spate WiFi AHD are rezoluție HD 1280 x 720px, senzor de imagine CMOS și unghi de vizualizare de 170°. Această cameră HD îndeplinește gradul de protecție IP67, ceea ce o face impermeabilă, rezistentă la praf și la deteriorări mecanice. Se reincarca la lumina soarelui si datorita transmitatorului cu o frecventa de 2400 ~ 2485,5 MHz asigura transmisie de imagini in timp real.

Cameră spate WiFi AHD HD 1280 x 720px rezoluție

Baterie incorporata 2100 mAh. Pictograma bateriei este situată în colțul din dreapta sus al ecranului și indică capacitatea relativă a bateriei cu litiu încorporate a camerei. Puterea semnalului imaginii primite este în colțul din stânga sus al ecranului. În timpul utilizării normale, camera este menținută încărcată de lumina soarelui. De exemplu, dacă vă depozitați mașina într-un garaj (sau nu expuneți camera la lumina soarelui în mod regulat) mai mult de o lună, poate fi necesar să o încărcați mai întâi prin portul de încărcare DC.

baterie reîncărcabilă 2100mAh energie solară

Când monitorul este pornit, dar rămâne în modul de așteptare, indicatorul luminos roșu nu funcționează. După apăsarea butonului de pornire, lumina se aprinde și clipește rapid. Când monitorul funcționează, lumina se stinge. Camera solară fără fir pentru marșarier poate afișa imaginea din spatele vehiculului în timpul mersului înapoi sau în timpul conducerii când trebuie să aveți o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă pe drumul din spatele vehiculului dumneavoastră. Acest set este potrivit pentru mașini sau alte vehicule sau remorci.

Monitor HD AHD de 5 inchi

Specificații camerei:

Curent de funcționare (la transmitere): <300 mA
Rezoluție: 1280 x 720
Unghi de vizualizare: 170°
Senzor de imagine: CMOS
Calitate imagine: Max 30 fps
Capacitate baterie: 2100 mAh
Protectie camera: IP 67

Specificații monitor:

Dimensiunea ecranului LCD: 5,0"
Siguranta cablu de alimentare: 3A
Curent de funcționare: <150 mA
Pixeli efectivi: 800 x 480
Timp de configurare a afișajului imaginii: 45 de secunde (implicit),
90 de secunde, 60 de secunde și 30 de secunde pentru reglarea automată atunci când este necesar

Specificații transmițător:

Frecvență: 2400 ~ 2485,5 MHz
Transmisie wireless: 100M în spațiu deschis
Temperatura de funcționare: 14°~ 140°F (-10°~ 60°C)

Conținutul pachetului:

1x camera HD
1x monitor HD
1x cablu de încărcare pentru aprinderea mașinii
1x cablu de alimentare
1x suport
1x șuruburi de fixare
1x manual de utilizare

Comentarii

Alte produse