Cameră cu ceas cu alarmă FULL HD WiFi + LED IR + autonomie baterie 1 an

SKU: 10-530 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 666,65 lei
Preț cu TVA 800,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră cu ceas cu alarmă FULL HD WiFi + LED IR + autonomie baterie 1 an

Cameră în ceas cu alarmă FULL HD WiFi + LED IR + baterie de 5200 mAh cu durată de viață de până la 1 an. Cu detectarea mișcării și lumină LED, captați imaginea perfectă chiar și în întuneric complet. Cu designul său elegant în negru lucios, se potrivește în orice tip de interior fără ca nimeni să știe că este un dispozitiv cu cameră ascunsă. Afișajul de înaltă calitate al ceasului cu alarmă asigură lizibilitatea fără probleme a datelor furnizate chiar și în lumina intensă a zilei. Afișajul ceasului cu alarmă arată ora și data curente, de asemenea, puteți seta o alarmă. Dispozitivul este echipat cu o baterie reîncărcabilă încorporată de până la 5200 mAh , care, atunci când este complet încărcată, oferă un mod de așteptare de până la 1 an . Poate fi folosit în fiecare gospodărie ca un ceas cu alarmă digital cu funcții complete. Fără îndoială, cea mai importantă și utilă funcție este monitorizarea neobservată a mediului.

Ceas deşteptător cu cameră - Cameră WiFi FULL HD în ceas cu alarmă

camera în ceas cu alarmă

Camera ascunsă încorporată înregistrează videoclipuri la rezoluție Full HD de 1920x1080 cu sunet , adică suficient pentru fotografii detaliate. Datorita viziunii de noapte IR LED la o distanta de pana la 5 metri, vei avea o imagine de calitate chiar si pe timp de noapte. Ceasul cu alarmă digital acceptă conexiune WiFi și este wireless, ceea ce îi permite să fie amplasat direct oriunde în interior. Puteți controla toate funcțiile camerei ascunse de la distanță prin intermediul aplicației disponibile gratuit „CamSC” pentru smartphone-uri (iOS, Android) prin care puteți viziona imagini în timp real și puteți modifica setările camerei. Ceasul cu alarmă cu cameră poate fi conectat la un router de acasă prin WIFI, ceea ce vă permite să monitorizați imaginea oricând și oriunde prin intermediul telefonului mobil.

cameră wifi în ceas cu alarmă

Ceasul cu alarmă digital include, de asemenea, o funcție de detectare a mișcării , care este folosită pentru a începe înregistrarea atunci când capturați mișcarea în spațiu. Senzorul are o rază de acțiune de 5 metri. Funcție grozavă datorită căreia nu veți rata nicio fotografie importantă, deoarece fotografiile vor fi surprinse doar în timpul activității. Înregistrările capturate sunt supuse compresiei H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și apoi sunt stocate pe un card micro SD acceptat de până la 64 GB . Audio bidirecțional permite comunicarea bidirecțională la distanță - puteți calma un animal de companie, puteți vorbi cu un copil etc.

ceas deşteptător cu cameră

Viziune pe timp de noapte - datorită luminii LED IR încorporate , veți surprinde o imagine perfectă chiar și în timpul întunericului complet până la o distanță de până la 5 metri

cameră ascunsă cu detectare a mișcării și vedere pe timp de noapte

Caracteristici:

LA CARE SE ADAUGA Cameră ascunsă în ceasul cu alarmă digital
la care se adauga Transmitere WiFi în timp real a imaginii
la care se adauga Durată de viață a bateriei în standby 365 de zile
la care se adauga Funcția de detectare a mișcării
la care se adauga Viziune LED IR de noapte până la 5 metri

Specificații:

Senzor de imagine: FULL HD 1920x1080p
Lentila: CMOS 2MP
Rezoluție foto: 1920x1080 pixeli
Rezoluție video: 1920x1080 pixeli
Imagini: 15 fps
Format de compresie: H.264
Buclă video: da
Unghi de scanare: 145°
Raza de viziune pe timp de noapte: 5 metri
Detectare mișcare: da, senzor PIR cu o rază de acțiune de 5 metri
Card de memorie: suportă card Micro SD până la max. 64 GB (nu este inclus)
Alimentare: baterie reîncărcabilă cu litiu de 5200 mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n
Timp de încărcare: 12 ore
Încărcare: cablu micro USB
Dimensiuni: 11x5,2x5,2 cm

Conținutul pachetului:

1x Ceas deşteptător digital cu cameră FULL HD
1x cablu USB
1x cititor USB pentru card micro SD
1x manual

Comentarii

Alte produse