Cameră auto în oglinda retrovizoare DOD RX8W cu GPS

SKU: 55-020 Am o întrebare
Producător DOD
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 937,50 lei
Preț cu TVA 1.125,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră auto în oglinda retrovizoare DOD RX8W cu GPS

Noua cameră auto din oglinda retrovizoare DOD RX8W are încorporat un procesor GPS ultra-rapid, care este de 5 ori mai rapid decât altele. Tastatura de control are o utilizare simplă și ușoară în întuneric. Este timpul să stabilim standardul de subțire al camerei auto din oglinda retrovizoare. Prin urmare, noul model din această serie DOD RX8W vine cu un design subțire de 1 cm, astfel fiind mai ușor de adaptat la oglinda retrovizoare originală. Unghiul reglabil al lentilei este cu 60% mai mare decât înainte, ceea ce permite setarea unghiurilor orizontale și verticale până la 40 de grade. DOD RX8W cu suprafața stratificată acoperită cu vid a oglinzii este capabilă să elimine orbirea de la luminile vehiculului din spatele tău.

Are o zonă de vizualizare mai mare și un afișaj cu ecran lat (16: 9) oferă un ecran mai larg pentru redarea videoclipurilor. Tehnologia WDR permite adaptarea la lumina ambientala, datorita ei face fotografiile nocturne mai clare si reduce lumina puternica de expunere pentru a ajunge la cea mai frumoasa imagine. Dispune de 3DNR - Reducere digitală a zgomotului și lentilă ascuțită cu șase elemente care constă din 6 straturi de sticlă și oferă o imagine uimitoare luminoasă și nedistorsionată. DOD RX8W vine cu o bandă velcro care este o metodă mai puternică și fiabilă de montare pe oglinda retrovizoare originală.

Veți aprecia funcția GPS Logger - înregistrarea călătoriei dvs. (locația GSP, viteza reală, video), le veți putea reda pe computer cu software-ul furnizat. Ideal pentru companii pentru a controla cursele angajaților, șoferilor profesioniști etc.

Cameră auto în oglinda retrovizoare DOD RX8W cu GPS

oglinda retrovizoare auto cu gps rx8w

Caracteristici:
Camera auto și oglinda retrovizoare DOD RX8W
Tehnologie avansată WDR - captează super imagine în orice lumină
Reducere zgomot 3DNR - la lumină slabă
Designul lentilei: Anti-orbire
Montare patentată cu bandă velcro
Lentila cu unghi reglabil - orice directie
Afișaj cu ecran lat de 4,3" 16:9
Procesor GPS ultra rapid încorporat, de 5 ori mai rapid decât alții.
DOD RX8W cu design subțire de 1 cm este adaptabil la oglinda retrovizoare originală.
Tastatura este ușor și simplu de utilizat pe întuneric
Camera cu obiectiv cu șase elemente oferă o imagine uimitoare, clară și nedistorsionată.

Tehnologia WDR Tehnologie WDR puternică. Video uluitor în orice lumină. tehnologia WDR,
expunere bine echilibrată în toate condițiile. Face scenele de noapte mai clare și reduce expunerea puternică la lumină pentru a ajunge la cea mai frumoasă imagine.
Reducerea zgomotului Autocamere 3DNR (Digital Noise Reduction) Digital Noise Reduction - reduce zgomotul în condiții de lumină slabă. Reducerea digitală a zgomotului reduce eficient zgomotul în legătură cu semnalul digital și asigură o imagine curată.
procesor GPS Procesor GPS - Procesor GPS ultra-rapid încorporat, de 5 ori mai rapid decât alții, meritați să aveți cele mai detaliate și precise date, pentru recuperarea stării în orice situație.

design subțire


Design subțire. Este timpul să stabilim standardul de subțire al camerei auto din oglinda retrovizoare. DOD RX8W cu design subțire de 1 cm este adaptabil la oglinda retrovizoare originală.
tastatura ovladanie Tastatura are o utilizare ușoară și simplă pe întuneric. Lumina de fundal laser inovatoare a tastaturii este ușor de controlat chiar și atunci când nu există lumină în vehicul. Iluminarea de fundal se stinge automat după 10 secunde. Practic, confortabil și elegant.
lentila cu unghi reglabil Lentila cu unghi reglabil in orice directie. Unghiul reglabil al lentilei este cu 60% mai mare decât înainte, ceea ce permite setarea unghiurilor orizontale și verticale până la 40 de grade. Are o gamă completă de unghi de scanare pentru a îmbunătăți capacitatea de montare pe majoritatea oglinzilor.
anti oslnovacie oglinda rea Oglinda anti-orbire. Când conduceți noaptea, există o reflexie a luminii din oglindă, ceea ce este enervant și orbește șoferul. DOD RX8W cu suprafața stratificată acoperită cu vid a oglinzii este capabilă să elimine orbirea de la luminile vehiculului din spatele tău.
Afișaj cu ecran lat Afișaj cu ecran lat de 4,3 "16: 9. Cu o zonă de vizualizare mai mare, afișajul cu ecran lat oferă un ecran mai larg pentru redarea videoclipurilor. Puteți viziona orice videoclip.
camere cu obiective cu șase elemente Obiectivul camerei 6G. Lentilă sofisticată cu șase elemente ascuțite, care constă din 6 straturi de sticlă, oferind o imagine uimitor de clară și nedistorsionată.
pruzon velcro pentru atașarea camerelor Banda velcro. Instalarea tradițională folosind o clemă sau capete de cauciuc adesea cu eliberarea elasticității. Pentru a obține un atașament mai puternic, DOD RX8W vine cu o bandă velcro care este o metodă mai puternică și fiabilă de montare pe oglinda retrovizoare originală.

Software pentru PC DOD - DOD Player

Software-ul pentru computer DOD LS460W

Specificații:

Rezoluție video 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Senzor 3 megapixeli 1/3 "CMOS
Obiectiv cu unghi larg de 140°
Ecran lat de 4,3 "16:9
Format video comprimat - H.264
Format video MOV
Card de memorie - Micro SDHC Clasa 10 (suporta până la 32 GB)
Microfon/difuzor încorporat
Baterie încorporată de mare capacitate 3,7V 300mAh
Alimentare 5V 1A
Dimensiune 8,5x31x1 cm
Greutate 298 g
Temperatura de funcționare -20 ° C ~ 65 ° C

Accesorii incluse:

1x Cameră Profi auto DOD RX8W
1x încărcător auto
1x Suport
1x ventuză
1x Manual în engleză

Comentarii

Alte produse