Cablu de încărcare USB cu cameră FULL HD încorporată și memorie de 8 GB

SKU: 10-135 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 416,65 lei
Preț cu TVA 500,00 lei
- +

Descrierea produsului Cablu de încărcare USB cu cameră FULL HD încorporată și memorie de 8 GB

Cablu de încărcare USB cu cameră FULL HD încorporată și memorie de 8 GB - poate fi folosit ca încărcător pentru telefoane inteligente sau ca unitate USB pentru transferul de date datorită memoriei de 8 GB sau ca cameră secretă. Un produs spion unic cu un design unic pe care îl puteți cumpăra din magazinul nostru electronic. La prima vedere, seamănă cu cablul de încărcare USB standard cu port mini USB, dar ascunde și o cameră Full HD sofisticată cu microfon care captează video la 1920*1080 de înaltă definiție cu imagine și sunet clare.

Este într-adevăr un dispozitiv foarte sofisticat care nu are butoane și nici indicatori care dezvăluie că camera integrată înregistrează. Nimeni din cartierul tău nu va ști că acest cablu de încărcare are o cameră încorporată .

Se realizează cu adevărat înregistrările video peste medie (captate de această mini cameră).

camera in cablu usb
Camera din cablu de încărcare este foarte ușor de utilizat , nu este nevoie să încărcați dispozitivul sau să instalați vreun software suplimentar sau să cumpărați carduri micro SD. Doar conectați cablul la rețea, iar dispozitivul este gata automat și depinde de dvs. dacă setați să începeți înregistrarea video la detectarea mișcării sau la ora stabilită. Dispozitivul înregistrează în memoria flash internă și dacă capacitatea maximă este plină, dispozitivul începe să suprascrie cele mai vechi înregistrări din „buclă”. Încărcați telefonul mobil prin acest cablu spion și veți avea controlul asupra a ceea ce se întâmplă în birou în timpul absenței dumneavoastră, sau este suficient să conectați cablul la computer în modul de așteptare fără ca nimeni să-l observe.
Caracteristici:


Imagine de înaltă calitate Full HD 1080p cu sunet
design discret, practic, fără butoane și indicatoare
Disc flash de 8 GB
Cablu de incarcare pentru smartphone
Funcția de detectare a mișcării


Specificații:

Format video: AVI
Raport de rezoluție video: 1920x1080p
Rata de cadre video: 30 fps
Tip interfață: Mini USB 8pin
Suport de memorie: memorie internă de 8 GB
Tensiune de încărcare: DC 5V

Pachetul include:

1 x cablu de încărcare USB cu port mini USB
1 x manual
1 x carcasă

Comentarii

Alte produse