Ultra mic dictafon de 3,5 cm 8GB ca insignă + MP3 player

SKU: 09-104 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 416,65 lei
Preț cu TVA 500,00 lei
- +

Descrierea produsului Ultra mic dictafon de 3,5 cm 8GB ca insignă + MP3 player

Dictafon spion ultra mic de 3,5 cm 8GB (recorder audio) ca insignă + MP3 player + căști stereo. Dictafonul poate fi atașat cu ușurință de îmbrăcăminte ca ecuson. Spy (inregistrator de voce) - ultra mic 3,5cm + ultra light 10g cu memorie de 8 GB, Mp3 player și căști stereo pentru înregistrare audio secretă. Inregistrator de sunet - portabil, ultra subtire de doar 1cm grosime. Reportofonul este alimentat fie prin cablul USB inclus, fie printr-o baterie reîncărcabilă Li-polimer care, atunci când este complet încărcată, oferă înregistrare continuă a vocii și a sunetelor timp de până la 17 ore în format WAV. Căștile incluse pot fi folosite pentru a reda fișiere audio. Înregistrare audio discretă oriunde.

Mini recorder voce - Recorder audio spion - Ultra usor

Mini Voice Recorder - Recorder audio spion

Dimensiunile miniaturale și greutatea redusă garantează înregistrarea sunetului discretă oriunde. Datorită designului său compact portabil, puteți stoca întotdeauna cu ușurință reportofonul sau îl puteți ascunde ca dispozitiv spion într-un buzunar, de exemplu, astfel încât să puteți înregistra conversații secrete sau discrete sau diverse detalii audio. Recorderul de voce este reportofonul mobil ideal pentru captarea sunetelor pe distanțe mai lungi. Dispozitivul oferă și o funcție de player MP3 pentru melodiile tale preferate, pe care le poți transfera pe dispozitiv prin cablul de date USB inclus.

Voice recorder - mini recorder audio

Recorder digital de voce - 8 GB memorie internă . Dispozitivul oferă 3 funcții într-un singur sunet de înregistrare, mp3 player, unitate USB . Este un dispozitiv inovator care combina un design elegant si in acelasi timp un design placut pentru a-si folosi toate functiile. Dictafonul digital înregistrează sunet la o calitate superioară datorită reducerii zgomotului ambiental și, prin urmare, este un plus excelent pentru instruire, întâlniri de afaceri, afaceri și alte scopuri de înregistrare a conversațiilor. Memoria integrată de 8 GB oferă mult spațiu de stocare pentru înregistrarea înregistrărilor vocale de lungă durată - până la 96 de ore de înregistrare, și datorită bateriei cu litiu încorporate, care poate fi folosită pentru aproximativ 17 ore de înregistrare continuă.

Inregistrator vocal digital - 8 GB memorie interna

Reportofonul servește și ca player MP3 datorită memoriei integrate la care poți folosi un cablu USB pentru a înregistra melodiile tale preferate sau pentru a reda conversațiile înregistrate și apoi a le asculta prin căști. În memoria integrată de 8 GB pot fi încărcate diverse alte fișiere, astfel încât îndeplinește și funcția clasică a unei unități flash USB portabile. Datorita dimensiunilor sale miniaturale, mini dictafonul este un dispozitiv de inregistrare portabil si practic care poate fi folosit in diverse situatii de viata, cand este nevoie si de un mod discret de inregistrare a sunetului.

Înregistrare automată când bateria este descărcată

stocarea automată a înregistrărilor bateriei

Grosime de numai 1 cm - dictafon super ușor și versatil, sub aspectul discret - îl atașați pur și simplu la haine ca o insignă

dictafon super ușor și compact

Caracteristici:

Începeți înregistrarea cu o singură atingere
Dictafon vocal - dimensiune miniaturală și greutate doar 10g
Player MP3, WMA și WAV
Unitate flash USB cu memorie internă de 8 GB
Căști stereo

Specificație:

Format de înregistrare audio: WAV
Redare - format: WAV / WMA / MP3
Rată de biți: 192 KBPS
Frecvență: 48KHz
Caracteristici: înregistrare audio cu o singură atingere, player mp3
Memorie internă: 8 GB
Suport card Micro SD: nu
Alimentare: baterie reîncărcabilă cu litiu încorporată
Timp de înregistrare (capacitate de memorie): până la 96 de ore
Timp de înregistrare (durată de viață a bateriei): până la 17 ore
Culoarea neagra
Dimensiuni: 3,5x3,5x1 cm
Greutate: 10g

Conținutul pachetului:

1x dictafon digital
1x căști stereo
1x cablu micro USB
1x manual

Comentarii

Alte produse