Mini reportofon audio spion ultra subțire -16GB

SKU: 09-103 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 541,65 lei
Preț cu TVA 650,00 lei
- +

Descrierea produsului Mini reportofon audio spion ultra subțire -16GB

Înregistrator audio ultrasubțire de 6 GB mini portofel cu MP3 player și căști, subțire, se potrivește în portofel. Recorderul digital de voce cu memorie de 16 GB este portabil, ultra-subțire de 4 mm și super ușor de 30 g. Reportofonul este alimentat fie prin cablul USB inclus, fie printr-o baterie reîncărcabilă Li-polimer, care este complet încărcată și oferă înregistrare continuă a vocii și a sunetelor timp de până la 150 de ore în format WAV. Căștile incluse pot fi folosite pentru a reda fișiere audio. Înregistrare audio discretă oriunde.

Mini recorder audio spion pentru înregistrare secretă chiar și în portofel

sound recorder 16gb - recorder spion

Dimensiunile miniaturale și greutatea redusă garantează înregistrarea sunetului discretă oriunde. Datorită designului său compact portabil, puteți stoca întotdeauna cu ușurință reportofonul sau îl puteți ascunde ca dispozitiv spion într-un buzunar, de exemplu, astfel încât să puteți înregistra conversații secrete sau discrete sau diverse detalii audio. Recorderul de voce este reportofonul mobil ideal pentru captarea sunetelor pe distanțe mai lungi. Dispozitivul oferă și o funcție de player MP3 pentru melodiile tale preferate, pe care le poți transfera pe dispozitiv prin cablul de date USB inclus.

recorder audio spion ultra subțire

Recorder digital de voce - 16 GB memorie internă . Dispozitivul oferă 4 funcții într-o singură - înregistrare a sunetului, mp3 player, unitate USB, înregistrare automată a sunetului - pornește atunci când este detectat un nivel crescut de zgomot . Este un dispozitiv inovator care combina un design elegant si in acelasi timp un design placut pentru a-si folosi toate functiile. Dictafonul digital înregistrează sunet la o calitate superioară datorită reducerii zgomotului ambiental și, prin urmare, este un plus excelent pentru instruire, întâlniri de afaceri, afaceri și alte scopuri de înregistrare a conversațiilor. Memoria integrată de 16 GB oferă mult spațiu de stocare pentru înregistrarea înregistrărilor vocale de lungă durată - până la 192 de ore de înregistrare, și datorită bateriei cu litiu încorporate, care poate fi folosită pentru aproximativ 150 de ore de înregistrare continuă.

mini recorder audio multifunctional

Funcția de detectare a sunetului este importantă - înregistrarea automată începe când sunetul este înregistrat

Reportofonul servește și ca player MP3 datorită memoriei integrate la care poți folosi un cablu USB pentru a înregistra melodiile tale preferate sau pentru a reda conversațiile înregistrate și apoi a le asculta prin căști. Pe memoria integrată de 16 GB pot fi încărcate diverse alte fișiere, astfel încât îndeplinește și funcția clasică a unei unități flash USB portabile. Datorita dimensiunilor sale miniaturale, mini dictafonul este un dispozitiv de inregistrare portabil si practic care poate fi folosit in diverse situatii de viata, cand este nevoie si de un mod discret de inregistrare a sunetului.

portofel compact recorder audio card de credit

Grosimea de numai 4 mm - dictafon super ușor și versatil

înregistrator de voce ascuns, ultra subțire, subțire

Caracteristici:

Începeți înregistrarea cu o singură atingere
Inregistrator vocal - ultra subtire de doar 4 mm
Funcție de înregistrare automată în cazul detectării sunetului
Player MP3, WMA și WAV
Unitate flash USB cu memorie internă de 16 GB
Căști stereo

Specificație:

Format de înregistrare audio: WAV
Redare - format: WAV / WMA / MP3
Rată de biți: 192 KBPS
Frecvență: 48KHz
Caracteristici: înregistrare audio cu o singură atingere, înregistrare audio automată, player mp3
Memorie internă: 16 GB
Suport card micro SD: nu
Alimentare: baterie reîncărcabilă cu litiu încorporată cu o capacitate de 750mAh
Timp de încărcare: 3 ore
Timp de înregistrare (capacitate de memorie): până la 192 de ore
Timp de înregistrare (durată de viață a bateriei): până la 150 de ore
Timp de așteptare: 30 de zile
Culoarea neagra
Dimensiuni: 8,5x5,4x0,4 cm
Greutate: 30 g

Conținutul pachetului:

1x dictafon digital
1x căști stereo
1x cablu micro USB
1x cablu audio
1x manual.

Comentarii

Alte produse