Traducător de limbi în timp real - telefon Supreme BTLT 160

SKU: 70-015 Am o întrebare
Producător SUPREM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 583,35 lei
Preț cu TVA 700,00 lei
- +

Descrierea produsului Traducător de limbi în timp real - telefon Supreme BTLT 160

Traducător wireless din 33 de limbi diferite în timp real Supreme BTLT 160 - conexiune Bluetooth a unei căști (căști) cu un smartphone . Un traducător de telefon care poate fi utilizat online sau offline . Translatorul Supreme BTLT160 este un traducător compact care poate fi aplicat și folosit ca căști. Traducatorul inteligent de vorbire acceptă 33 de limbi, cum ar fi engleză, chineză și arabă, inclusiv slovacă și cehă . Puteți utiliza diverse funcții conectându-vă la aplicația dedicată pentru smartphone și puteți utiliza 8 moduri, cum ar fi „MOD FĂȚĂ ÎN FĂȚĂ” , care traduce vocea și textul de pe Smartphone atunci când vorbiți cu receptorul, și „MODUL ÎNTÂLNIRE” , care păstrează istoricul pentru prezentarea generală a conferinței.

Supreme BTLT160 - căști pentru traducător vocal, interpret digital convenabil, traducere instantanee și ușoară a 33 de limbi!

Translatorul de buzunar de călătorie are dimensiuni mini compacte de aproximativ 68 mm x 18 mm x 25 mm și greutatea este de doar 8,6 g. Are o capacitate a bateriei de 90 mAh cu funcționare continuă până la 5 ore , încărcarea bateriei durează aproximativ 2 ore. Aplicația dedicată este compatibilă cu dispozitivele iOS și Android . Vorbește toate limbile folosind acest traducător de limbi în timp real care poate traduce limbile vorbite în limba ta maternă și invers. Cu Cloud, aplicația mobilă însoțitoare pentru Android și iOS și receptorul Bluetooth 5.0 cu două canale , este o experiență tehnologică cu adevărat excelentă.
translator bluetooth

Îți place să călătorești, să lucrezi în străinătate sau vrei să înveți limbi noi? Avem soluția perfectă pentru tine - telefonul portabil Supreme , un dispozitiv simplu care îți traduce conversațiile în timp real! Introducând căștile în ureche, puteți înțelege pe oricine vorbește aproape orice limbă. Dacă două persoane folosesc acest dispozitiv, pot vorbi împreună chiar dacă niciunul dintre ei nu cunoaște o limbă comună. Această platformă rulează în Cloud, dar există căști Bluetooth V.4.2 la dispoziție, care îmbunătățește experiența și acceptă comunicarea bidirecțională cu aplicația de traducere . Puteți trimite audio tradus la căști. Marele avantaj al folosirii acestei căști este flexibilitatea oferită de serviciile de traducere. Puteți utiliza acest sistem pentru a începe o discuție cu un grup de persoane. Fiecare persoană poate avea o traducere în limbă diferită, cu direcție prin intermediul căștilor proprii.

traducător fără fir

Dacă aveți nevoie de traducere vocală în timp real, aveți la dispoziție 33 de limbi . Dacă doriți să treceți la tastarea textului, numărul total de limbi va crește la 59 . Alegerea limbilor este în continuă creștere. Vei vedea după ce ai încercat acest sistem, că funcționează incredibil de bine. Chiar și într-un mediu zgomotos, traducătorul nu va avea nicio problemă în a recunoaște, interpreta și traduce diferite limbi. Se pare că viitorul a venit deja și nimic nu te împiedică să vorbești cu o altă persoană în direct în timp real, direct în urechea ta.

traducător de limbă

Ușor de folosit

Acest traducător wireless Bluetooth funcționează cu o aplicație compatibilă cu iOS și Android, care traduce fiecare conversație pentru dvs., inclusiv elemente verbale și vizuale, atunci când este conectat. În plus, căștile pot fi folosite pentru a primi apeluri direct.

traducător în receptor

Design practic - confortabil de purtat

Telefonul Supreme nu este doar un telefon excelent pentru traduceri, ci oferă și apeluri telefonice clare și curate. Designul este moale și ușor, confortabil pentru urechea ta. Bateria tine pana la 5 ore si poate fi incarcata usor.

traducător în timp real

33 de limbi pentru traducere în timp real - 59 de limbi sub formă de text

Traducere vocală în timp real, aveți 33 de limbi disponibile și altele vor fi adăugate treptat. Dacă doriți să treceți la tastarea textului, numărul total de limbi va crește la 59.

Limbi de traducere: arabă, chineză (mandarina), chineză (cantoneză), Cehă , daneză, olandeză, engleză (Australia), engleză (Canada), engleză (Regatul Unit), engleză (Statele Unite), finlandeză, franceză, germană, greacă, ebraică, hindi, maghiară, indoneziană, italiană, japoneză, coreeană, Poloneză, portugheză (Brazilia), portugheză (Portugalia), română, rusă, slovacă, spaniolă (Spania), spaniolă (Statele Unite), suedeză, thailandeză, turcă și multe altele...


Traducător Bluetooth Suprem - 6 moduri principale și 2 moduri suplimentare

traducător în 33 de limbi
traducător wireless de limbi

Modul față în față: comunică în timp real cu oamenii pe care îi întâlnești pe drum, toată lumea vorbește și aude în propria limbă.
Modul întâlnire: comunicați în timp real cu oamenii la o întâlnire, conferință sau seminar, toată lumea vorbește și aude în propria limbă.
Modul de vorbire directă: comunicați în timp real cu o altă persoană oriunde, toată lumea vorbește și ascultă în propria limbă.
Modul vorbire în grup: comunicați în timp real cu un grup de oameni din locuri diferite, fiecare dintre ei vorbind și ascultând în propria limbă.

Modul de difuzare: vorbește cu un grup de oameni, gazda vorbește în propria sa limbă, fiecare public poate auzi în propria limbă.
Modul de învățare a limbilor străine: exersați și învățați limbi străine cu un traducător vocal de ultimă generație.
Modul offline - mesaje text: pentru a introduce texte și a le traduce în limba dorită.
Modul offline - cameră foto: faceți o fotografie cu textele și dispozitivul o va traduce imediat în limba dorită.

traducător de telefon

Specificații:
Model: BTLT-160
Versiunea Bluetooth: V 5.0, raza de actiune 10 metri
Profil Bluetooth acceptat: HEP, A2DP, HSP, AVRCP
Tip de intrare/ieșire: USB 2.0 mini, Micro USB * 1, MIC * 1
Baterie încorporată: baterie Li-Polymer 90mAh
Timp de încărcare: 2 ore, DC 5V
Timp de așteptare: 120 ore
Timp de lucru continuu: 5 ore
Microfon: da, încorporat
Difuzor: difuzor cu bobină mobilă de 8 mm
Taste manuale: tasta de pornire, tasta de vorbire, taste de volum +/-.
Tasta atingere
Sistem de operare compatibil (pentru APP): Android 5.0+, IOS 10.0+
Culori disponibile: negru
Tratamentul suprafeței: acoperire din cauciuc
Dimensiuni produs: 68 x 18 x 25 mm
Greutate produs (fara accesorii): 8,6 g

Pachetul contine:

1x traducător pentru căști
1x cablu de încărcare USB
3x Capac de schimb pentru căști din silicon
1x manual de utilizare

Comentarii

Alte produse