Cameră de marșarier FULL HD cu microfon + 12 LED-uri IR + IP68

SKU: 19-149 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 416,65 lei
Preț cu TVA 500,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră de marșarier FULL HD cu microfon + 12 LED-uri IR + IP68

Cameră de marșarier FULL HD (backup) cu microfon audio + 12 LED-uri IR + protecție IP68. O privire de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă în jurul vehiculului când acesta este în mișcare sau în marșarier. Camera de parcare cu 12 IR de vedere pe timp de noapte până la 10m cu audio este o soluție universală pentru monitorizarea marșarierului și a unghiului mort. Această cameră este special concepută pentru vehicule mari. Are un aspect discret și un corp durabil din metal. Camera este rezistentă la șocuri și oferă imagini excelente datorită rezoluției sale înalte FULL HD. Poate fi folosit în transportul public, transportul de pasageri sau în alte locuri publice. Obiectivul camerei poate fi rotit la 360° pentru a seta unghiul exact al camerei.

Vă oferă o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă în jurul vehiculului în timp ce acesta se mișcă sau inversează. Camera de marșarier are vedere pe timp de noapte cu 12 LED-uri IR și luminozitate de până la 10 metri. Camera are o gamă largă de utilizări deoarece este potrivită pentru mașini mai mari, camionete, microbuze, autobuze, semiremorci, remorci, mașini agricole sau camioane. Senzor de imagine CMOS 1/3 de la SONY cu rezoluție FULL HD. Camera este echipată și cu un microfon, care permite șoferului din cabină nu numai să vadă situația din jurul vehiculului, ci și să audă.

Cameră de marșarier universală FULL HD cu vedere pe timp de noapte și microfon

camera universala pentru marsarier auto full hd

Camera pentru marșarier îndeplinește gradul de protecție IP68 ceea ce o face impermeabilă, rezistentă la praf și rezistentă la deteriorări mecanice. Corpul camerei în sine este protejat de o carcasă durabilă din aliaj de aluminiu. Camera poate fi instalată pe diferite suprafețe. Alimentarea camerei și transmisia semnalului se realizează printr-un conector ecranat de înaltă calitate, cu un terminal cu 4 pini, care are un finisaj impermeabil, care vă va ușura munca în timpul instalării. Camera este alimentată direct de la monitorul de marșarier cu o tensiune de 12V.

Camera de marșarier FULL HD este compatibilă doar cu monitoarele tactile HD și AHD, pe care le veți găsi în oferta noastră.

camera de marsarier pentru autobuze camioane si masini full hd

Caracteristici:

Cameră de marșarier pentru autobuze
12x LED-uri de vedere pe timp de noapte 10 m
Corp durabil al camerei cu aliaj de aluminiu
IP68 rezistent la apă, praf și rezistent la deteriorare

Specificație:

Rezoluție: 1920x1080 pixeli
Unghi de vedere: 150°
Senzor: HD color AHD
Sistem: PAL/NTSC
Lentila: Senzor Sony 1/3".
Microfon: da
Material: corp metalic
Protectie: IP68
Rezistenta: la apa, praf, impact
Viziune pe timp de noapte: da, 12xIR LED
Alimentare: DC12V
Culoare: gri
Conector: 4 pini
Oglindirea imaginii: da
Iluminare minimă: 0 Lux cu IR activat
Raza IR de vedere pe timp de noapte: 10 metri
Temperatura de funcționare: -20 până la 70 ° C


Conținutul pachetului:

1x camera de marsarier FULL HD
1x manual

Comentarii

Alte produse