Stream live wifi ochelari camera spion pentru înșelăciune

SKU: 10-589 Am o întrebare
nou Stream live wifi ochelari camera spion pentru înșelăciune
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 791,65 lei
Preț cu TVA 950,00 lei
- +

Descrierea produsului Stream live wifi ochelari camera spion pentru înșelăciune

Cameră spion pentru ochelari wifi în flux live pentru înșelăciune înregistrare FULL HD + control tactil + LIVE STREAM (Android/iOS) - cameră perfect ascunsă. Ochelarii stilați și în același timp spion au o utilizare practică pentru înregistrarea neobservată a împrejurimilor, iar pentru construcția ultra-ușoară de doar 40g sunt comozi pentru utilizarea de zi cu zi. În același timp, nu trebuie să apăsați niciun buton, deoarece acestea răspund doar la atingere . Cu acești ochelari spion înregistrezi exact ceea ce vezi în timp ce ai mâinile libere, fără a ridica suspiciuni. Un alt avantaj este transmisia live prin conexiune WiFi direct pe telefonul mobil prin intermediul aplicației „ GPSS CAM ”, care este disponibilă gratuit pentru Android și iOS . Cu aplicația, puteți nu numai să vizualizați imaginile capturate, ci și să redați videoclipurile înregistrate. Ochelarii susțin crearea propriei rețele wifi și astfel vă permit să urmăriți o înregistrare live pentru prietenii din apropiere.

Ochelari de protecție cu o cameră cu suport WiFi (prin intermediul unei aplicații mobile) - un obiectiv de cameră perfect mascat

stream live wifi ochelari camera ascunsă

Camera este încorporată în cadrul ochelarilor și scanează printr-un plastic transparent unidirecțional, ceea ce îi asigură secretul. Camera nu este vizibilă cu ochiul liber sau sub nici un unghi , sau cu iluminare din spate. Operarea este destul de simplă prin intermediul touch pad-ului din exteriorul ramei ochelarilor și este, de asemenea, proiectată să fie discretă. Acești ochelari spion au camuflajul perfect împotriva oricărei suspiciuni, deoarece acționează ca un supliment elegant pentru ținuta ta.

Camera este ascunsă precis în rama ochelarilor

Ochelarii cu camera au ochelari transparenti.

cameră în ochelari wifi prin aplicație în mobil - full hd

O caracteristică utilă atunci când trebuie să părăsești biroul, dar, în același timp, trebuie să fii sigur că nimeni nu-ți va vizita biroul în timp ce ești plecat. Imaginile capturate sunt înregistrate în Full HD la 1920x1080p la 30fps pe un card microSD până la maximum 32 GB . Ochelarii sunt echipați cu o baterie reîncărcabilă integrată cu o capacitate de 280 mAh , care este încorporată direct în brațul detașabil pentru ochelari. Dacă trebuie să reîncărcați bateria, desprindeți brațul și reîncărcați-l prin cablul micro USB . Marele avantaj este că mai există un braț de rezervă cu baterie în pachet, pe care îl atașați de ochelari în timp ce încărcați cealaltă baterie . Acest lucru vă permite să înregistrați continuu video. Veți aprecia și funcția de încărcare a bateriei prin Powerbank , care vă va asigura că aveți întotdeauna o baterie încărcată la îndemână.

Veți găsi și un braț de rezervă în pachet (baterie pentru înlocuire rapidă în timpul utilizării)

ochelari de cameră wifi pentru înșelăciune

Ochelarii de protecție pentru spion sunt alegerea perfectă pentru tine dacă trebuie să înregistrezi o întâlnire fără nicio bănuială . Ochelarii au o gama larga de utilizare, deoarece ii poti folosi, de exemplu intr-o vacanta, un concert sau cand inregistrezi diverse experiente de viata. Conectând ochelarii Full HD la computer prin USB, aceștia acționează ca un cititor de carduri de memorie și poți descărca videoclipuri și fotografii înregistrate direct pe computer sau laptop.

camera ochelari spion wifi pentru telefonul mobil

Caracteristici:

Ochelari eleganti cu camera HD
Control tactil pe braț
Suport pentru conexiune WiFi
Utilizează card microSD de până la 32 GB

Specificații:

Optică: CMOS de 2,0 MP
Rezoluție video: 1920x1080p
Raport cadru: 30fps
Compresie video: H.264
Format video: AVI
Unghi de scanare: 70°
Carduri de memorie: carduri microSD 8-32 GB
Baterie: 280 mAh
Durata de viață a bateriei: aprox. 100 de minute (timp de lucru)
Timp de încărcare: 1-2 ore
Conexiune la rețea: WiFi
Alimentare: DC-5V
Cablu de alimentare: micro USB
Suport sisteme: iOS, Android
Dimensiuni: 149mm x 146mm x 41mm
Greutate: 40 g

Conținutul pachetului:

1x ochelari WiFi cu cameră
2x braț pentru ochelari cu baterie
1x adaptor de încărcare pentru brațe
1x cablu micro USB
1x cârpă de curățare
1x USB cu software
1x manual

Comentarii

Alte produse