Monocular cu IR LED Night Vision de până la 100 m + zoom optic 3x

SKU: 10-140 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 958,35 lei
Preț cu TVA 1.150,00 lei
- +

Descrierea produsului Monocular cu IR LED Night Vision de până la 100 m + zoom optic 3x

Monocular cu vedere pe timp de noapte cu LED IR până la 100 m/400 m lumina zilei cu înregistrare pe micro SD și curea pentru cap. Oferă poziționarea stabilă a dispozitivului în fața ochilor pentru posibilitatea de a vedea în întuneric având ambele mâini libere. Designul dispozitivului se bazează pe modele de armată, ceea ce îl face atractiv pentru jocurile în aer liber sau turismul nocturn. Fiecare dintre noi a visat cândva să vedem noaptea. Le aparțineți? Dacă da, cu acest telescop nu va fi o problemă. Acesta este un telescop inovator echipat cu o viziune pe timp de noapte cu LED IR și un monitor cu ecran lat revoluționar care oferă o vizionare confortabilă cu ambii ochi.

Obiectiv optic 3x + zoom digital 2X cu deschidere mare F 1.4.

binoclu cu vedere pe timp de noapte

Aparatul de vedere pe timp de noapte oferă posibilitatea de a vedea chiar și în întuneric absolut pe o distanță de până la 100m și până la 400m în timpul zilei . Cu zoom 2x, vă puteți monitoriza obiectul în cea mai bună vizualizare de detaliu . Aveți opțiunea de a regla luminozitatea binoclului în funcție de lumina externă și de focalizarea lentilei pentru o vedere perfectă detaliată.

Telescop cu ecran lat pentru vedere nocturnă

Dispozitivul acceptă carduri microSD, permițându-vă să capturați înregistrări video și foto pe care le puteți viziona direct pe monitorul încorporat. Bateria incorporata de 3000 mAh asigura vederea nocturna timp de 8 ore ziua si 5 ore noaptea si se incarca cu un cablu micro USB inclus in pachet. Dispozitivul are un design negru, cu butoane cauciucate care sunt ușor de utilizat în timpul zilei sau nopții. Pachetul include o curea reglabilă pentru montarea capului pentru o purtare confortabilă. În timpul iernii, zilele sunt scurtate, ceea ce ne face dificil să ne bucurăm de activitățile de care ne bucurăm în mod normal în restul anului. Cu toate acestea, cu acest telescop digital, nimic nu te va împiedica să te bucuri de activitățile tale preferate, indiferent de condițiile de iluminare exterioară. Își poate găsi utilizarea în vânătoare, camping, pescuit sau în monitorizarea obișnuită a naturii.

Caracteristici:

Afișare cu o rază de până la 400 m în timpul zilei
Vedere nocturnă până la 100 m
Zoom 2x
Reglarea luminozității și a focalizării lentilei
Suport pentru carduri micro SD
Funcție de captură video și foto
Baterie reîncărcabilă integrată

Specificații:

Viziune nocturnă cu LED IR
Zoom: zoom optic 2x
Raza de actiune in timpul zilei: 400m
Raza de actiune in timpul noptii: 100m
Baterie integrată: 3000 mAh
F 1.4 Diafragma mare
Încărcare: cablu micro USB
Durată de viață a bateriei: 8 ore zi/5 ore noapte
Dimensiuni: 14 cm (l) x 6,6 cm (h) x 16,5 cm (d)
Greutate: 335 g

Conținutul pachetului:

1x dispozitiv de vedere pe timp de noapte
1x Bandă pentru cap reglabilă
1x Curea pentru gât
1x cablu micro USB
1x manual de utilizare

Comentarii

Alte produse