Mini Cameră Spy HD cu suport magnetic

SKU: 10-165 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 500,00 lei
Preț cu TVA 600,00 lei
- +

Descrierea produsului Mini Cameră Spy HD cu suport magnetic

Cameră Mini Spy HD 1920x1080 cu suport magnetic care acceptă card micro SD de până la maximum 128 GB și până la 20 de ore de înregistrare continuă. Cameră WiFi rotundă mini Full HD cu articulație magnetică rotativă, datorită căreia puteți regla unghiul de fotografiere în funcție de nevoile dvs. Dimensiunile camerei miniaturale sunt de doar 4 cm x 2,5 cm iar greutatea sa este de 29 g . Camera este potrivită pentru monitorizarea neobservată a activităților din cameră sau ca element de securitate la birou, acasă și așa mai departe. În pachet veți găsi un suport cu articulație pivotantă și un magnet pentru montarea ușoară a camerei iar de cealaltă parte a suportului este o suprafață adezivă, datorită căreia puteți plasa camera direct oriunde pentru imagini video de înaltă calitate. .

Are o baterie reîncărcabilă încorporată care poate înregistra imagini Full HD până la 2 ore . Această baterie este o mini cameră fără fir și compactă, care nu este limitată de niciun cablu de alimentare suplimentar. Poate înregistra imagini la rezoluție înaltă de 1920x1080. Camera acceptă carduri micro SD de până la maximum 128 GB și poate înregistra până la 20 de ore de înregistrare continuă . Datorită conexiunii WiFi , puteți împerechea camera cu un telefon mobil prin intermediul aplicației gratuite „ BVCAM ” (iOS, Android) prin care puteți vizualiza imaginile capturate de la cameră în timp real și puteți seta diverse funcții ale camerei.

Cameră rotundă mini wifi spion

Desigur, dacă doriți să înregistrați mai mult de 2 ore, trebuie să conectați camera la un Power Bank (baterie portabilă) sau direct la electricitate cu un adaptor de curent alternativ (nu este inclus) printr-un cablu USB pentru a copia înregistrările capturate pe computerul tau. Aparatul foto își va găsi folosirea atunci când înregistrează întâlniri de afaceri, întâlniri importante fără ca nimeni să observe, datorită finisajului său negru discret.

Caracteristici:

Imagini Full HD1080p de înaltă calitate
Design compact și ușor de transportat
Conexiune WiFi
Prelucrare de calitate
Articulație magnetică rotativă

Specificații:

Format video: AVI
Raport de rezoluție video: 1920x1080p
Frecvența de captare video: 30 fps
Tip interfață: Mini USB
Suport de stocare: card TF de până la 128 GB
Tip baterie: Litiu polimer
Capacitate baterie: 3000 mAh
Tensiune de încărcare: DC 5V
Dimensiuni: 4 cm (diametru) x 2,5 cm (adancime)
Greutate: 29 g

Pachetul include:

1x Camera Mini Full HD rotundă
1x cablu USB
1x USB cu software
1x articulație pivotantă magnetică
1x manual

Comentarii

Alte produse