Localizator GPS Qbit cu ascultare activă în timp real prin Smartphone

SKU: 09-048 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 416,65 lei
Preț cu TVA 500,00 lei
- +

Descrierea produsului Localizator GPS Qbit cu ascultare activă în timp real prin Smartphone

Localizator GPS Qbit cu ascultare activă în timp real prin Smartphone. Design compact și ușor al dispozitivului de urmărire pentru mobilitate și fiabilitate superioare. Vă va oferi un nivel cu totul nou de conștientizare și comoditate în vizionare. Dispozitiv de urmărire GPS - Localizator GPS în miniatură cu ascultare activă - Qbit. Este ideal pentru urmărirea locației copiilor, seniorilor sau proprietății dvs. Dispozitivul de urmărire este echipat cu GPS și vă permite să vizualizați locația în timp real de pe computer, tabletă sau smartphone. În același timp, este capabil să reziste la mediul extrem și este etanș la apă (îndeplinește IPX5). Durata de viață a bateriei integrată durează până la 3 zile. Datorită designului mic al dispozitivului, acesta poate fi ascuns cu ușurință pe persoana sau proprietatea monitorizată. Urmărirea funcționează într-un mod simplu , trebuie doar să trimiteți un mesaj text și veți primi un răspuns cu un link către hărțile Google unde se află obiectul urmărit.

monitorizare GPS prin tracker GPS

Localizatorul GPS Qbit oferă urmărire prin SMS direct pe telefonul dvs. mobil , unde va fi linkul către hărțile Google și după ce faceți clic pe acel link, va fi afișată locația curentă a vehiculului urmărit. Un alt formular este prin intermediul aplicației mobile acceptate pentru iOS și Android, care vă ajută să găsiți locația vehiculului pe care îl urmăriți și diferitele date necesare. Cea mai recentă formă este urmărirea GPS prin intermediul unui browser de internet.

Forme de urmărire prin GPS

Tracker Qbit folosind computerul sau telefonul mobil


Alarmă cu vibrații și sunet

Dispozitivul GPS Qbit, în caz de captare a vibrațiilor sau sunet puternic peste 70 de decibeli, trimite un mesaj SMS la numerele de telefon SOS implicite. O funcție utilă pentru seniori în situații în care se simt rău sau leșin, iar membrii familiei lor vor fi informați despre potențialul pericol.

Vibrație Qbit și alarmă SOS

Urmărirea vocii

O caracteristică utilă este ascultarea activă în jurul dispozitivului Qbit de la distanță, prin intermediul unui telefon mobil, sau comunicarea telefonică bidirecțională este, de asemenea, posibilă. Cu toate acestea, pot fi folosite doar numerele de telefon prestabilite, deci nu există riscul de interceptare de către persoane necunoscute.

Monitorizarea vocii Qbit tracker

Specificații:

Model: dispozitiv GPS - Qbit
GPS: GSM și WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21 Mbps) EDGE GPRS
GPRS: clasa 12
Precizie de localizare: mai puțin de 10M
Rezistent la apă: IPX5
Dimensiuni: 43,2 mm (L) x 43,2 mm (L) x 15,7 mm (Î)
Greutate: 31 g

Conținutul pachetului:

1x dispozitiv de urmărire GPS - Qbit
1x cablu de încărcare USB
1x manual

Comentarii

Alte produse