Set auto AHD pentru marșarier - monitor hibrid 2CH 5" + 2x cameră HD

SKU: 19-116 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 791,65 lei
Preț cu TVA 950,00 lei 1.450,00 lei
- +

Descrierea produsului Set auto AHD pentru marșarier - monitor hibrid 2CH 5" + 2x cameră HD

Set auto marsarier AHD - 1x monitor auto hibrid 2CH 5" + 2x camera HD cu vedere pe timp de noapte 11 LED IR. Set camera AHD/CVBS LCD HD este un sistem conceput pentru deplasarea vehiculelor in situatii dificile si confuze pe orice teren. Monitor cu diagonala Camera de 5" de la PROFIO ELECTRONICS are și o rezoluție AHD de 1080x720p (1280x720 pixeli), datorită căreia puteți vedea toate detaliile clar și clar. Camera AHD cu dimensiuni intr-adevar foarte mici de doar 55x55x55 mm va avea grija de o imagine de calitate nu doar ziua, ci prin vederea nocturna cu 11 LED-uri IR veti vedea bine la mers in marsarier chiar si noaptea.

Dimensiunea ecranului LCD face ca acest set să fie un ajutor ideal la mers înapoi. Acest sistem AHD este o combinație a celei mai bune tehnologii care este dezvoltată pentru furgonetă, microbuz, rulotă, autobuz, camion, semiremorcă, tractor, combine agricole și alte mașini și vehicule agricole sau de construcții. Veți aprecia în special sistemul AHD atunci când este instalat pe vehicule cu motor mai mari, unde aveți nevoie de mai multe vederi din unghiuri diferite

Posibilitatea de a conecta până la 2 camere cu posibilitatea de a alege ordinea de afișare a camerei.

Monitorul permite comutarea între două camere (imagine afișată separat de una sau cealaltă cameră).

marsarier ahd - 2 sistem de camere auto

Datorită acestui sistem, veți ști exact ce se află în spatele sau în jurul vehiculului. Setul de marșarier AHD/CVBS conține un monitor LCD hibrid 5"+ cameră 2x cu vedere nocturnă IR + 2x (cablu de 5m, 10m, 15m, sau 20m) , care este inclus în prețul setului și îl puteți alege în funcție de nevoile dvs. (scrieti nota la comanda).Setul AHD este exceptional nu numai in ceea ce priveste calitatea imaginii ci si ca puteti conecta pana la 2 camere AHD la monitor in acelasi timp.Acest set de marsarier are o gama larga de utilizari.   Gradul de protecție IP al camerei este de până la IP 68, ceea ce înseamnă că este rezistentă la apă, noroi, praf și deteriorări mecanice.

set de marșarier pentru mașini agricole

Monitor compact hibrid pentru marșarier auto de 5 inchi pentru 2 camere auto cu semnal AHD sau CVBS + telecomandă. O nouă generație de sistem de parcare care vă oferă o imagine clară, clară în timpul zilei, chiar și în condiții de lumină scăzută și toate mijloacele tehnice necesare pentru funcționarea și controlul în siguranță a autovehiculelor și utilajelor. Monitorul permite comutarea între două camere (imagine afișată separat de una sau cealaltă cameră). Când treapta de marșarier este cuplată, imaginea trece automat la camera de vedere din spate (canalul 2), unde sunt afișate și liniile de ghidare , care poate fi activată sau dezactivată în meniul monitorului. Oglindirea imaginii camerei selectate este o chestiune normală. Pachetul include si o telecomanda, pentru un control si mai usor al monitorului. Monitorul hibrid acceptă semnal mixt de intrare AHD 720P/960P/1080P/CVBS în mai multe formate video, precum și frecvențe PAL/NTSC.

monitor de marșarier ahd pentru mașină

La monitor pot fi conectate până la 2 camere - AHD sau CVBS. În funcție de nevoia și tipul vehiculului, puteți alege și combina camere din oferta noastră pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră. Camerele sunt conectate la monitor prin cabluri cu 4 pini. Monitorul are cabluri pentru conectarea camerelor și alimentarea monitorului. Camerele sunt alimentate direct de la monitor, astfel încât nu mai este necesar să le conectați separat la sursă, ceea ce simplifică instalarea și puteți amplasa camera oriunde în vehicul. Monitorul include și cabluri de comutare prin care puteți conecta camera la luminile de marșarier. Când treapta de marșarier este cuplată, camera de marșarier va apărea automat pe monitor. A doua intrare de pe monitor poate fi folosită, pe lângă cameră, de exemplu pe DVD/VCR.

Monitor hibrid pentru camere de marșarier - două intrări AV

monitor de marșarier ahd pentru mașină de 5 inchi

În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit decât cu suport (ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră încă trei tipuri de suporturi care vă permit să atașați monitorul de exemplu pe un parbriz sau unde se află Necesar. În cazul în care trebuie să puneți camera pe o remorcă care poate fi scoasă din mașină sau camion, puteți cumpăra din magazinul nostru electronic un cablu de conectare al camerei de marșarier pentru remorci și semiremorci. Acest lucru asigură deconectarea ușoară a sistemului de marșarier și reconectarea.

Utilizarea unei camere de marșarier cu un monitor la rezoluție HD, potrivită și pentru mașini de construcții

Set de parcare cu marșarier pentru camioane și mașini

Mini camera de marsarier 55x55x55 mm cu rezolutie HD 720P si vedere pe timp de noapte 15m - 11 LED IR si protectie IP68 si unghi de vizualizare 145°. Această cameră puternică pentru marșarier este soluția potrivită pentru monitorizarea împrejurimilor vehiculului. Vă oferă o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă în jurul vehiculului atunci când acesta se mișcă sau face marșarier. Camera de marșarier are vedere pe timp de noapte cu 11 LED-uri IR și o strălucire de 15 metri. Camera are o gamă largă de utilizări, deoarece este potrivită pentru mașini mai mari, camionete, microbuze, autobuze, semiremorci, remorci, mașini agricole sau camioane. Senzorul de imagine 1/4 CMOS cu o rezoluție HD de 1280x720 pixeli permite o transmisie de înaltă calitate și clară a imaginii.

camera de marsarier cu vedere pe timp de noapte cu LED IR

Camera de marșarier are un unghi de scanare de până la 145° , ceea ce reprezintă o rază suficientă pentru nevoile de marșarier sau de monitorizare a mișcării vehiculului într-un mediu în care este necesară o atenție sporită din punct de vedere al siguranței. Această cameră HD îndeplinește gradul de protecție IP68 ceea ce o face impermeabilă, rezistentă la praf și rezistentă la deteriorări mecanice. Corpul camerei în sine este protejat de o carcasă durabilă din aliaj. Camera poate fi instalată pe diferite suprafețe, ceea ce este posibil folosind un suport metalic, datorită căruia o puteți înclina și o puteți fixa în poziția dorită. Alimentarea cu energie a camerei și transmisia semnalului se face printr-un conector ecranat de înaltă calitate, cu un terminal cu 4 pini, care are un finisaj impermeabil, ceea ce vă va ușura munca în timpul instalării. Camera este alimentată direct de la monitorul de marșarier cu o tensiune de 12-24V.


set camera de marsarier pentru duba

Monitor LCD hibrid AHD/CVBS de 5 inchi
Posibilitatea de a conecta până la 2 camere de marșarier
Vedere nocturnă până la 15 m
Unghi de vizualizare a camerei 145°
Posibilitatea de a comuta între două camere de pe monitor
Rezoluția afișajului 1080x720px

Monitorizarea specificațiilor tehnice:

Model: PROFIO-W50
Monitor: ecran LCD de 5 inchi
Sistem: PAL/NTSC 50/60Hz
Raport de aspect: 16:9/4:3
Rezoluția monitorului: 800x480 RGB
Vizibilitatea afișajului: 70° din fiecare parte
Semnal compatibil: semnal AHD720P / 960P / 1080P / CVBS (semnal AHD + CVBS)
Intrări: 2x canal AHD / CVBS (AV1 pentru DVD, VCR sau alt dispozitiv din mașină, AV2 pentru camera de marșarier - când treapta de marșarier este cuplată, imaginea trece automat la AV2)
Luminozitate: 500cd/m2
Înregistrare: nu
Aspect afișaj: 1/2 cameră
Posibilitatea de a regla OSD: luminozitate, contrast, volum, limbă
Alimentare: DC 9-32V
Intrare audio: da 1x
Conector: conector cu 4 pini
Culoarea neagra
Telecomanda: da
Dimensiuni display LCD: 14 x10 x 2,5 cm
Parasolar: da

Specificații tehnice ale camerei:

Senzor de imagine: CMOS 1/4"
Rezoluție: HD 1280x720 (500 linii TV)
Sistem: PAL/NTSC
Iluminare minimă: 0 LUX (IR pornit)
Viziune pe timp de noapte IR: da 11 LED-uri IR
Distanta de vedere pe timp de noapte: 15 m
Unghi de vizualizare: 145°
Grad de protecție IP: IP 68 impermeabil, rezistent la praf, rezistent la deteriorare
Consum de energie: 3W
Temperatura de lucru: -20 pana la 70°C
Alimentare DC: 12-24V
Interfata: RCA
Dimensiuni: 55x55x55 mm

Conținutul pachetului:

1x monitor LCD hibrid AHD/CVBS de 5 inchi
Cameră de marșarier 2x AHD
2x Cablu de conectare 5m, 10m, 15m, 20m la alegere
1x telecomandă
1x parasolar
1x Suport de montare pentru monitor
2x Suport pentru montarea camerei
1x manual

Puteți alege lungimea cablurilor în funcție de nevoile dvs. 5m, 10m, 15m și 20m. Specificați lungimea cablului în nota de comandă.

Comentarii

Alte produse