Localizator GPS pentru container IP66 impermeabil + magnet

SKU: 09-060 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 791,65 lei
Preț cu TVA 950,00 lei
- +

Descrierea produsului Localizator GPS pentru container IP66 impermeabil + magnet

Localizator GPS pentru container IP66 rezistent la apa cu magnet , ofera informatii precise despre locatia curenta a marfurilor transportate pe mare in container. Container GPS tracker pentru urmărirea transportului, este dispozitivul de urmărire cu caracteristici de securitate pentru transportul de marfă, naval și rutier. Un localizator GPS este o soluție de securitate utilă care oferă urmărire în timp real a mărfurilor transportate cu informații detaliate. Dispozitivul de urmărire 3G poate fi montat pur și simplu în interiorul containerului folosind magnetul integrat . Cu tehnologia WCDMA, acesta este un dispozitiv de urmărire GPS de lungă durată, care este capabil să ofere informații precise despre locația curentă a mărfurilor transportate sau a containerului într-un mod eficient și fără probleme.

Localizator GPS IP66 impermeabil cu magnet + capacitate baterie 3800 mAh. Urmărirea prin GPS a containerelor în timp real. Trackerul GPS online (aplicația pe mobil) va asigura funcționarea dispozitivului GPS în modul de așteptare timp de aproape 60 de zile. GPS + LBS poziționare dublă precisă în timp real. Odată ce tracker-ul online are un semnal GPS bun, îl va găsi prin GPS. Dacă nu are semnal GPS, îl va găsi prin LBS.

Modulul GPS este echipat cu un magnet ultra-puternic și este foarte simplu și flexibil de instalat pentru monitorizarea containerelor GPS. Datorită unui corp magnetic puternic, puteți atașa localizatorul GPS 3G de la marca PROFIO ELECTRONICS la diferite locații ale obiectului urmărit. Nivelul ridicat de protecție IP66 permite funcționalitatea dispozitivului chiar și în medii exterioare extreme . Dispozitivul de urmărire GPS își găsește utilizarea pentru transportul de containere cu nave și feroviare. Trackerul GPS vă va avertiza și în cazul interferențelor neautorizate în instalarea sau înlăturarea dispozitivului . În magazinul nostru electronic puteți cumpăra locatoare GPS de cea mai bună calitate. Ai nevoie doar de o cartelă SIM (date/telefon) și urmărirea prin GPS poate fi activă imediat.

Tracker GPS cu capacitate baterie de până la 3800 mAh + magnet ultra puternic + protecție IP 66

Localizator de containere GPS online

Tracker-ul GPS pentru containere 3G este conceput special pentru a fi utilizat la transportul containerelor.

navă de urmărire a containerelor

Aveți la dispoziție o aplicație gratuită pentru telefoanele mobile (iOS, Android) numită „ Track Solid ” sau interfață web „ www.tracksolid.com ” unde puteți urmări comod locația actuală a locatorului GPS în timp real. O soluție excelentă pentru transportatorii de containere pentru a-și urmări expedițiile și pentru a oferi informații la zi clienților lor.

Puteți urmări mișcarea trackerului prin intermediul aplicației de pe telefonul mobil, tabletă sau computer.

Harta afișează locația sa actuală cu ora, viteza și coordonatele GPS.

monitorizare live a trackerului containerelor

Dubla pozitionare GPS si LBS

Acest tracker acceptă localizarea GPS și LBS. GPS este determinarea poziției exterioare cu o precizie mai mică de 10 metri. LBS este poziționarea (în locurile în care nu există semnal GPS) cu o precizie mai mică de 500 de metri.

Localizator GPS de containere și poziționare LBS

Detectare deschidere/închidere a containerului

Datorită senzorului de pe locator, primești o avertizare imediată când ușa containerului tău este deschisă în mod neașteptat, astfel încât să poți preveni furtul bunurilor din container. Un avertisment și o poziție în timp real vor fi trimise atunci când ușa containerului este deschisă sau închisă.

alertă deschidere închidere container tracker gps

Alertă de manipulare pentru îndepărtarea trackerului din container

Alertă de manipulare. Veți primi o notificare pentru orice mutare a dispozitivului de urmărire din locația sa inițială. La instalare este activată alerta cu apăsarea butonului anti-tamper, astfel că funcția anti-tamper vă va anunța când locatorul GPS este scos.

tracker gps pentru containere de alertă anti manipulare

Suport magnetic

Suportul magnetic ultra-puternic permite montarea flexibila pe suprafata metalica a camioanelor sau containerelor.

suport magnetic tracker container gps

Standardul IP66 asigură rezistență la apă și praf

Acest lucru asigură o funcționare stabilă a dispozitivului de urmărire în orice mediu solicitant. Localizatorul GPS are o rezistență excelentă la apă pentru a asigura o funcționare stabilă în medii dure. Nu este doar o prevenire eficientă a pătrunderii prafului, dar nu trebuie să vă faceți griji că locatorul va fi îndepărtat din container sau camion prin stropirea cu apă.

protectie GPS tracker IP66

Roaming global

Acoperirea rețelei globale fără probleme asigură contactul permanent cu dispozitivul de urmărire. Localizatorul nostru GPS acceptă 2G GSM 850/900/1800/1900MHz și 3G WCDMA: transfer de date BAND1/BAND2/BAND5/BAND8.

GPS tracker transport naval

Mod de așteptare lungă - 60 de zile

Trackerul are o baterie reîncărcabilă și detașabilă Li-Polymer 3,7V 3800mAh încorporată, care oferă timp de așteptare foarte lung și funcționalitate inteligentă de economisire a energiei. După o încărcare completă, poate funcționa aproape 30 de zile (înregistrând datele GPS la fiecare 6 ore în modul static).

GPS tracker container modul standby baterie

3 moduri de lucru

Trackerul GPS identifică automat starea curentă a mediului containerului și schimbă modul între modul static (încărcarea datelor GPS la fiecare 3 ore), modul teren (încărcarea datelor GPS la fiecare 10 minute) și modul navă (încărcarea datelor GPS la fiecare 3 ore).

GPS container tracker 3 moduri de lucru

Tracker de containere 3G

Specificații:

Sistem de comunicație: modul de comunicare M770B GSM și WCDMA
Frecvența comunicației: GSM: 850/900/1800/1900MHz WCDMA: BAND1/BAND2/BAND5/BAND8
Sensibilitate: <-104dBm
GPRS: Clasa 1,2, TCP/IP
Sensibilitate de recepție: clasa II RBER2% (-102dBm)
Memorie: 32 + 32 Mb
Eroare de fază: RMSPE <5, PPE <20
Max. ieșire: GSM850/GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800/GSM1900: 30 ± 3dBm
Max. eroare de frecvență: ± 0,1 ppm
Cip GPS: MTK foarte sensibil
Frecvență: GPS L1, 1575.42MHz
Canal GPS: 66
Precizia locației: <10 metri
Sensibilitate de urmărire: -165dBm
Sensibilitate: -148dBm
Antena GPS: Antena GPS ceramica
Temperatura de funcționare: -20° ~ 70 ℃
Standard: IP65
Baterie: 3 800mAh
Standby: până la 60 de zile
Dimensiuni: 200 mm (latime) x 104 mm (inaltime) x 43 mm (grosime)
Greutate: 370 g

Conținutul pachetului:

1x localizator GPS Profio GPS L-10
1x baterie baterie de 3800 mAh
1x set de șuruburi
1x manual

Comentarii

Alte produse