Cameră mini HD WiFi cu lentilă rotativă

SKU: 10-167 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 500,00 lei
Preț cu TVA 600,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră mini HD WiFi cu lentilă rotativă

Camera mini HD WiFi cu lentile rotative care suporta card micro SD de pana la 128 GB este gardianul ideal al spatiilor tale zilnice. Camera Mini Security WiFi Spy Full HD cu lentilă pivotantă orizontală de 180° este găzduită într-o cutie neagră mică care are grijă de casa dvs. când nu sunteți acasă . Cu dimensiunile sale mici și designul negru, este ușor de transportat aproape oriunde , îl puteți ascunde pe un raft, între cărți sau un ghiveci de flori. Imaginile surprinse de camera ascunsă sunt la rezoluție Full HD 1920x1080 cu sunet , deci sunt suficiente pentru înregistrări detaliate.

Camera se distinge de concurență nu numai prin dimensiunile sale, ci și prin caracteristica deosebită a lentilei rotative orizontale de 180°, oferindu-vă o vedere completă a zonei monitorizate.

mini camera wifi HD inteligentă
Camera de securitate acceptă conectivitate WiFi și este wireless , permițând o instalare ușoară pe perete sau pe tavan și puteți controla toate funcțiile camerei prin intermediul aplicației gratuite „Pro iCam” pentru smartphone-uri (iOS, Android) unde puteți schimba unghiul de fotografiere glisând degetul. pe smartphone sau zoom, respectiv pentru a modifica setările. Camera de securitate poate fi conectată la un router de acasă prin WIFI sau P2P, permițându-vă să vizionați imaginea oricând și oriunde folosind telefonul mobil.
camera wireless cu obiectiv rotativ
Camera inteligentă din cutia neagră are și o funcție de detectare a mișcării pentru a începe înregistrarea atunci când surprindeți mișcarea în spațiu. O caracteristică grozavă, cu care nu veți rata nicio filmare importantă, deoarece filmările vor fi lansate doar în timpul activității și veți fi, de asemenea, notificat direct pe telefonul mobil. Înregistrările capturate trec compresia H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și apoi sunt salvate pe un card micro SD acceptat de până la 128 GB . Cutia de securitate neagră este echipată cu o baterie încorporată de 950 mAh , care asigură înregistrarea continuă pentru aproximativ 4 ore când este complet încărcată, iar caseta poate fi conectată și la o rețea convențională, astfel încât camera ascunsă să poată funcționa continuu. Cutia neagra cu camera are mai multe intrebuintari – va servi ca un mare ajutor pentru securizarea/monitorizarea locuintei, a sediului comercial sau ca supraveghere a copiilor sau bunicilor.

Caracteristici:

Mini cameră WiFi inteligentă
Unghi de vizualizare 90° + lentilă rotativă orizontală de 180°
Senzor de mișcare cu notificare
Folosind card microSD de până la 128 GB
Control prin aplicația pentru telefonul mobil

Specificații:

Senzor de imagine: 1,0 Mpx CMOS
Rezoluție video: 1920x1080p Full HD 25 fps
Format comprimat: H.264
Unghi de vizualizare: 90°
Lentila rotativa orizontala: 180°
Baterie: 950 mAh reîncărcabilă
Timp de lucru: 3-4 ore
Timp de încărcare: 6-8 ore
Detectarea mișcării și notificări de alertă
Capacitate maximă card de memorie: 128 GB
Alimentare: alimentare 2A/5V cu conexiune USB
Sistem de operare: iOS 7 și versiuni ulterioare, Android 4,1 și versiuni ulterioare
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, P2P
Dimensiuni: (L) 81 x (L) 40 mm x (D) 29 mm
Greutate: 93 g

Conținutul pachetului:

• 1x Mini cameră WiFi
• 1x cablu USB
• 1x Ghid de utilizare
• 1x adaptor de curent alternativ

Comentarii

Alte produse