Inregistrator vocal intr-un breloc cu detectie sunet + 8GB

SKU: 09-097 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 416,65 lei
Preț cu TVA 500,00 lei
- +

Descrierea produsului Inregistrator vocal intr-un breloc cu detectie sunet + 8GB

Inregistrator vocal intr-un breloc cu detectie sunet (audio) + memorie de 8 GB + lumina UV LED. Mini dispozitiv de spionaj pentru înregistrarea vocală neobservată. Înregistratorul digital de voce conține și o lumină UV LED pentru detectarea banilor falși. Recorder de sunet - portabil, arată ca un breloc sau un colier. Recorderul este alimentat fie prin cablul USB inclus, fie printr-o baterie reîncărcabilă Li-polimer, care este complet încărcată și oferă înregistrare continuă a vocii și a sunetelor timp de până la 10 ore în format WAV. Înregistrare audio discretă oriunde. În partea de jos a dispozitivului este o lumină LED UV violet pentru detectarea banilor falși.

dictafon în miniatură într-un breloc

Datorită designului său compact portabil, îți poți stoca și înregistra întotdeauna cu ușurință reportofonul ca dispozitiv spion, de exemplu în buzunar, astfel încât să poți înregistra conversații secrete sau discrete sau diverse detalii audio. Reportofonul este reportofonul mobil ideal pentru captarea sunetelor pe distanțe mai lungi - până la 10 metri.

spion dictafon - breloc

Înregistrator vocal digital într-un breloc elegant de memorie internă de 8 GB. Dispozitivul oferă 4 funcții într-o singură - înregistrare a sunetului, lampă LED UV, unitate USB, înregistrare automată a sunetului - pornește atunci când este detectat un nivel crescut de zgomot . Este un dispozitiv inovator care combina un design elegant si in acelasi timp un design placut pentru a-si folosi toate functiile. Dictafonul digital ascuns în pandantiv înregistrează sunetul la o calitate superioară datorită reducerii zgomotului și, prin urmare, este un plus excelent pentru instruire, întâlniri de afaceri, afaceri și alte scopuri de înregistrare a conversațiilor. Memoria integrată de 8 GB oferă mult spațiu de stocare pentru înregistrarea înregistrărilor vocale de lungă durată - până la 30 de ore de înregistrare, și datorită bateriei cu litiu încorporate cu o capacitate de 160mAh, care va servi pentru aproximativ 10 ore de înregistrare continuă .

audio ascuns pentru dictafon în breloc

Funcția de detectare a sunetului este importantă - înregistrarea automată începe atunci când sunetul este înregistrat

Pe memoria integrată de 8 GB pot fi încărcate diverse alte fișiere, astfel încât pandantivul îndeplinește și funcția clasică a unei unități flash USB portabile. Mini dictafonul este un dispozitiv portabil si practic de inregistrare, datorita dimensiunilor sale in miniatura si greutatii reduse de doar 13 grame, va fi folosit in diverse situatii de viata, cand este nevoie si de un mod discret de inregistrare a sunetului.

mini reportofon în pandantiv

Caracteristici:

Începeți înregistrarea cu o singură atingere
Aparat de inregistrat
Funcție de înregistrare automată în cazul detectării sunetului
Lumină LED pentru detectarea banilor falși
Unitate flash USB cu memorie internă de 8 GB

Specificație:

Culoarea neagra
Format de înregistrare audio: WAV
Caracteristici: înregistrare audio cu o singură atingere, înregistrare audio automată
Memorie internă: 8 GB
Alimentare: baterie reîncărcabilă cu litiu încorporată cu o capacitate de 160mAh
Timp de înregistrare (capacitate de memorie): până la 30 de ore
Timp de înregistrare (durată de viață a bateriei): până la 10 ore
Calitate: 192KBPS
Dimensiuni: 60x32x9mm
Greutate: 13 g

Conținutul pachetului:

1x dictafon digital
1x dantela
1x cablu USB
1x manual

Comentarii

Alte produse