Inregistrator digital de voce intr-un pandantiv elegant 8GB memorie + MP3 player cu detectie sunet

SKU: 09-099 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 458,35 lei
Preț cu TVA 550,00 lei
- +

Descrierea produsului Inregistrator digital de voce intr-un pandantiv elegant 8GB memorie + MP3 player cu detectie sunet

Inregistrator digital de voce intr-un pandantiv elegant 8GB memorie + MP3 player cu detectie sunet. Dispozitiv 4 în 1 - înregistrare sunet, mp3 player, disc USB, înregistrare automată a sunetului. Inregistrator vocal compact 142x15mm, dictafonul are casti stereo pentru inregistrarea secreta a sunetului. Înregistrator de sunet - portabil, arată ca un pandantiv de cheie. Reportofonul este alimentat fie prin cablul USB inclus, fie printr-o baterie reîncărcabilă Li-Polymer, care, atunci când este complet încărcată, oferă înregistrare continuă a vocii și a sunetelor timp de până la 58 de ore în format WAV. Căștile incluse pot fi folosite pentru a reda fișiere audio. Înregistrare audio discretă oriunde.

Spy Audio call recorder (sunet) - pandantiv pe gât

Spy Audio call recorder (sunet) - pandantiv pe gât

Fiecare înregistrare este salvată sub un nume cu data și ora curente - acest lucru vă va ajuta să găsiți cu ușurință o anumită înregistrare. Datorită designului său compact portabil, îți poți stoca și înregistra întotdeauna cu ușurință reportofonul ca dispozitiv spion, de exemplu în buzunar, astfel încât să poți înregistra conversații secrete sau discrete sau diverse detalii audio. Recorderul de voce este reportofonul mobil ideal pentru captarea sunetelor pe distanțe mai lungi. Dispozitivul oferă și o funcție de player MP3 pentru melodiile tale preferate, pe care le poți transfera pe dispozitiv prin cablul de date USB inclus.

reportofon audio cu pandantiv pentru gât

Înregistrator vocal digital într-un breloc elegant de memorie internă de 8 GB. Dispozitivul oferă 4 funcții într-o singură - înregistrare a sunetului, player mp3, unitate USB, înregistrare automată a sunetului - pornește atunci când este detectat un nivel de zgomot crescut . Este un dispozitiv inovator care combina un design elegant si in acelasi timp un design placut pentru a-si folosi toate functiile. Dictafonul digital ascuns în brelocul înregistrează sunetul la o calitate superioară datorită reducerii zgomotului și este, prin urmare, o completare excelentă pentru instruire, întâlniri de afaceri, afaceri și alte scopuri de înregistrare a conversațiilor. Memoria integrată de 8 GB oferă mult spațiu de stocare pentru înregistrarea înregistrărilor vocale de lungă durată - până la 96 de ore de înregistrare, și datorită bateriei cu litiu încorporate, care va servi pentru aproximativ 58 de ore de înregistrare continuă.

Durată de viață a bateriei 58h

Funcția de detectare a sunetului este importantă - înregistrarea automată începe când sunetul este înregistrat

Recorderul servește și ca player MP3 datorită memoriei integrate la care poți folosi un cablu USB pentru a înregistra melodiile tale preferate, sau a reda conversațiile înregistrate și apoi a le asculta prin căști. În memoria integrată de 8 GB pot fi încărcate diverse alte fișiere, astfel încât stiloul îndeplinește și funcția clasică a unei unități flash USB portabile. Datorită dimensiunilor sale miniaturale, mini-dictafonul este un dispozitiv de înregistrare portabil și practic, care poate fi folosit în diverse situații de viață, atunci când este nevoie și de un mod discret de înregistrare a sunetului.

detecție sunet - înregistrare automată a vocii - recorder spion

Caracteristici:

Începeți înregistrarea cu un singur buton
Aparat de inregistrat
Funcție de înregistrare automată în cazul detectării sunetului
Player de formate MP3, WMA și WAV
Unitate flash USB cu memorie internă de 8 GB
Căști stereo

Specificație:

Format de înregistrare audio: WAV
Caracteristici: înregistrare audio cu o singură atingere, înregistrare audio automată, player mp3
Memorie internă: 8 GB
Alimentare: baterie reîncărcabilă cu litiu încorporată
Timp de înregistrare (capacitate de memorie): până la 96 de ore
Timp de înregistrare (durată de viață a bateriei): până la 58 de ore
Formate acceptate pentru redare: mp3, wav, wma
Frecventa: 48KHZ
Calitate: 192KBPS
Culoarea neagra
Dimensiuni: 142x15mm

Conținutul pachetului:

1x dictafon digital
1x căști
1x cablu USB
1x manual

Comentarii

Alte produse