Localizator GPS solar 4G cu GPS/WIFI/BDS/LBS + protecție IP67 + baterie 10000mAh

SKU: 09-133 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 833,35 lei
Preț cu TVA 1.000,00 lei
- +

Descrierea produsului Localizator GPS solar 4G cu GPS/WIFI/BDS/LBS + protecție IP67 + baterie 10000mAh

Localizator GPS solar 4G cu GPS/WIFI/BDS/LBS + protectie IP67 + baterie 10000mAh. Montare magnetică puternică. GPS Tracker - urmărire în timp real prin panou solar, încărcător magnetic, impermeabil IP67 fac ca acest dispozitiv să fie ideal pentru diverse implementări care necesită timp îndelungat de așteptare și performanță optimă continuă. Comunicarea LTE cu GSM de urgență (2G) asigură o conexiune stabilă aproape tot timpul. Pe lângă aceste caracteristici, moduri de operare multiple, o varietate de periferice și un set de notificări declanșate de evenimente vor face din acest localizator o parte valoroasă a strategiei dvs. de gestionare a flotei. Este ideal pentru utilizarea pe nave, camioane, camionete, mașini de lucru, mașini agricole etc.

Rețea LTE și GSM

Comunicare prin rețea 4G LTE cu 2G GSM de urgență. Localizatorul GPS acceptă transmisia de date de urgență 2G GSM și 4G WCDMA.

Localizator GPS solar 4G cu GPS/WIFI/BDS/LBS + baterie de 10000mAh și protecție IP67

Urmărirea locației dispozitivului GPS prin interfața web www.tracksolidpro.com

Dispozitivul GPS asigură urmărirea utilizatorului sub forma unui mesaj SMS direct pe telefonul dvs. mobil , unde va fi furnizat un link către harta Google și, după ce faceți clic pe ea, va fi afișată locația curentă a vehiculului urmărit. O altă modalitate este printr -o aplicație mobilă numită „ Track Solid ” (iOS, Android) , pe care o puteți folosi pentru a afla locația vehiculului urmărit și diverse date necesare. Ultimul formular este urmărirea locației dispozitivului GPS prin interfața web " www.tracksolidpro.com "
TracksolidPro este o platformă SaaS pentru urmărirea GPS și monitorizarea video. Oferă un set complet de servicii concepute pentru a monitoriza orice șofer și persoană, pentru a detecta comportamentul nechibzuit al șoferului, pentru a urmări vehiculele și marfa în timp real, pentru a colecta date despre vehicule și alte informații pentru a ajuta companiile să obțină o productivitate și eficiență mai mari.

!!! Pentru funcționarea corectă a localizatorului GPS, este necesar să achiziționați o licență de 1-10 ani pentru monitorizare prin sistemul TRACKSOLID PRO !!!

localizator GPS - urmărire online prin aplicație

Funcția GEO FENCE

Vă permite să trimiteți o notificare prin e-mail atunci când vehiculul părăsește zona marcată (în cazul în care șoferul vehiculului ar părăsi accidental traseul planificat)

Funcția de urmărire GPS geo fence

Încărcare solară și magnetică

Încărcare ușoară prin panou solar și încărcător magnetic. Panoul solar cu încărcător magnetic asigură timp de așteptare lung în aproape toate cazurile. Dispozitivul poate oferi până la 2 ani de funcționare cu o singură încărcare, iar atunci când este deconectat, senzorul Hall va declanșa și va trimite o alertă, astfel încât managerii de flote pot fi siguri că activele lor sunt sub protecție constantă.

Localizator GPS cu încărcare solară și magnetică

IP67 Rezistenta la praf si apa

Construcția robustă asigură performanțe optime continue chiar și în cele mai solicitante condiții. Rezistent la apă IP67 face ca acest tracker GPS să fie ideal pentru o varietate de aplicații care necesită o performanță optimă continuă chiar și în cele mai solicitante condiții, iar sinergia sistemelor de poziționare multiple asigură achiziționarea unui semnal puternic și informații mai precise despre locație.

Protectie IP67 - tracker GPS

Poziționare GPS și BDS și LBS și Wi-Fi

Sinergia sistemelor de poziționare multiple asigură afișarea exactă a locației pe platforma cloud.

Poziționare GPS și BDS și LBS și Wi-Fi

Alerte multiple - mai multe notificări

Alerte instantanee pentru evenimente atipice, cum ar fi îndepărtarea capacului, îndepărtarea dispozitivului, vibrații anormale, baterie descărcată etc.

notificări de alerte de aplicație - localizator GPS

Mai multe moduri de lucru

Moduri de lucru configurabile în funcție de cerințele dumneavoastră reale. Funcții excelente de urmărire, dispozitiv GPS multifuncțional. Cu marea sa compatibilitate, dispozitivul vă permite să-și extindeți funcțiile cu diverse accesorii Bluetooth în funcție de nevoile dvs.

Caracteristicile trackerului solar 4g

Transfer de date 4G de mare viteză

Localizatorul GPS acceptă transmisia de date de urgență 2G GSM și 4G WCDMA. Transmisia de date 4G de mare viteză poate atinge transmisia de până la 7,2 M/s, este de aproape 43 de ori mai rapidă decât rețeaua 2G.

Transmisie de date 4G de mare viteză - localizator GPS

Montare magnetică puternică

Tracker-ul GPS poate fi conectat la un magnet industrial puternic și, prin urmare, este posibil să atașați dispozitivul de urmărire într-un mod simplu pe orice suprafață metalică - șasiu vehicul, ușă, sub scaun, pe un container etc. Dar și acest tracker include un suport adeziv 3M pentru plasarea pe piese nemetalice.

Localizator GPS puternic cu suport magnetic wifi

Mod standby lung - Standby până la 60 de zile

Baterie reîncărcabilă și înlocuibilă încorporată de 10000 mAh 3,7V , care permite modul de așteptare extrem de lung și funcția inteligentă de economisire a energiei.
În modul de urmărire timp de 30 de zile (aproximativ 2 ore de urmărire online pe zi) până la 2 ani, în funcție de intervalul de urmărire online.

Specificații:

GNSS
Modul GPS: Da
APP: Tracksolidpro
Platformă web: www.tracksolidpro.com
Sistem de poziționare: GPS+BDS+LBS+WiFi+AGPS
Precizie de poziționare <2,5 m CEP
Sensibilitate de urmărire -165dBm
Sensibilitate de detectare -148dBm
Bluetooth BLE 5.0
RFID 2,4 GHz
Rețea de comunicații LTE Cat 1/GSM; LTE Cat M1/Cat NB2
Frecvență: LTE-FDD: B1/B3/B5//B7/B8/B20/B28, LTE-TDD: B38/B40/B41
GSM: B2/B3/B5/B8
Baterie 10000mAh/3,7V baterie industrială cu polimer de litiu
Putere solară 5V/400mA (tensiune/curent de funcționare standard @STC)
Alimentare solară: 5V/390mA
Incarcator magnetic 5V/2A
Moduri de lucru: 1. Modul de sincronizare a poziției/2. Modul de poziționare inteligentă/3. Modul de economisire a bateriei
Mod standby Până la 2 ani în modul de economisire a bateriei
SIM: Nano-SIM
Senzor împotriva manipulării neautorizate: Senzor Anti-Tamper - efect Hall
Capac de protectie: IP67
Alerte pentru: baterie descărcată, manipulare, alertă vibrații
Temperatura de funcționare -20 ℃ până la +70 ℃
Umiditate de funcționare 5%~95%, fără condensare
Dimensiuni 205x120x3mm
Greutate 530 g


Conținutul pachetului:

1x tracker GPS Profio GPS Solar U8
1x cablu USB
1x kit de asamblare
1x manual de utilizare

Localizator GPS 4g - conținutul pachetului

Comentarii

Alte produse