Încărcător auto 2x USB cu localizator GPS + monitorizare vocală

SKU: 09-051 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 416,65 lei
Preț cu TVA 500,00 lei
- +

Descrierea produsului Încărcător auto 2x USB cu localizator GPS + monitorizare vocală

Încărcător auto 2x USB cu localizator GPS + monitorizare vocală . Încărcătorul este compatibil cu toate vehiculele de pe piață , deoarece este conectat la bricheta din mașină. Acesta va oferi suficiente informații în timp real despre vehiculul monitorizat. La prima vedere pare un încărcător clasic de mașină, dar ascunde localizatorul GPS. Designul compact și elegant al dispozitivului se îmbină perfect cu interiorul vehiculului dvs. și, prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji că va fi dezvăluit.

Cu acest încărcător auto, nu veți avea problema de a vă localiza vehiculul, dacă îl veți împrumuta prietenului sau copilului dvs., astfel încât veți evita emoțiile nedorite și frica sau grijile, indiferent dacă echipajul este al mașinii, este în regulă. Dispozitivul vine cu o aplicație disponibilă gratuit „TrackSolid” (iOS, Android) pentru telefonul tău mobil, cu ajutorul căreia poți urmări locația actuală a vehiculului în care se află încărcătorul auto și, de asemenea, vei avea o imagine de ansamblu despre alerte. .

localizator GPS în mașină în încărcătorul auto

Instalare simplă

Cele mai multe dispozitive de pe piața de localizare GPS, au o instalare foarte complicată. Nu vă faceți griji, deoarece nu este necesară nicio setare cu acest model. Pur și simplu conectați încărcătorul de mașină la bricheta din mașină și puteți începe să utilizați toate caracteristicile acestuia.

Localizator GPS în instalarea încărcătorului auto

Apel de urgență SOS

În caz de urgență, puteți apăsa butonul SOS corespunzător timp de 3 secunde pentru a activa alarma. Dispozitivul trimite apoi un SMS la numărul implicit de mobil și, de asemenea, îl va forma până când apelul este primit.

Buton SOS de urgență al trackerului GPS

Monitorizare vocală

După ce a trimis comanda „Monitor” către dispozitiv prin SMS, dispozitivul va răspunde „OK” și apoi va forma numărul de mobil SOS implicit. După primirea unui apel, persoana de pe numărul SOS va putea auzi ce se întâmplă în jurul încărcătorului auto sau în interiorul vehiculului. În timpul ascultării, dispozitivul nu produce niciun semnal sonor sau luminos și, prin urmare, este o ascultare totală neobservată.

incarcator auto localizator gps cu monitorizare vocala

Detectarea stării vehiculului

Dispozitivul acceptă detectarea stării vehiculului, indiferent dacă este pornit sau oprit. Dacă o persoană neautorizată a pornit vehiculul fără știrea dvs., veți primi imediat o notificare pe telefon.

Detectarea stării vehiculului cu încărcător multiplu

Alarma baterie descărcată

Încărcătorul auto are o baterie cu litiu încorporată de 130 mAh și, prin urmare, poate funcționa chiar și după ce a fost scos din contact. Când bateria scade la 10%, dispozitivul va trimite un SMS de avertizare „Atenție! Bateria este descărcată, vă rugăm să o încărcați la timp!” la numărul de mobil SOS implicit. Dacă bateria va fi mai mică de 1%, următorul mesaj text „Atenție! Bateria este prea scăzută, alimentarea se va opri automat”.

localizator GPS în bateria încărcător auto

Alarma de supraviteza

Dacă vehiculul se deplasează cu o viteză mai mare decât limita, dispozitivul va trimite SMS-ul la numărul de mobil implicit.

încărcător auto cu detectarea vitezei de localizare GPS

Alarma sonoră

Dacă sunetul înregistrat în jurul încărcătorului auto depășește 70 dB, dispozitivul vă va anunța automat apelând la numărul implicit de mobil. Încărcătorul auto cu localizator GPS este, așadar, o soluție ideală pentru a vă proteja vehiculul.

detectarea alarmei sonore a locatorului GPS

Caracteristici:

Încărcător auto USB cu localizator GPS
Alertă la sunete peste 70 db
Ascultarea interiorului vehiculului prin apel telefonic
Baterie integrată, care îi asigură funcționalitatea chiar și atunci când este scoasă din brichetă
butonul SOS

Specificații:

Baterie: 3,7V/130 mAh litiu
Conexiune la rețea: GSM/GPRS
Frecventa: GSM 850/900/1800/1900 MHz
2x ieșire USB: 5V
Tensiune de operare: 9-15 V DC
Temperatura de lucru: -20 ~ 60°C in vehicul
Umiditate maximă: 5% - 95%
Dimensiuni: 84 mm x 44 mm x 38 mm
Greutate: 81 g

Pachetul contine:

1x încărcător auto cu tracker GPS
1x Ghid de utilizare

Comentarii

Alte produse