Dispozitiv de ascultare spion digital + zoom 8x + ascultare

SKU: 09-049 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 500,00 lei
Preț cu TVA 600,00 lei
- +

Descrierea produsului Dispozitiv de ascultare spion digital + zoom 8x + ascultare

Dispozitiv de ascultare spion digital + zoom 8x + interceptare cablu până la 100 m cu pentru a înregistra pe cardul micro SD introdus cu suport de până la 32 GB. Este un dispozitiv digital perfect de ascultare care va fi apreciat mai ales de iubitorii de natură sau fanii jucăriilor de spionaj. Dispozitiv profesional de ascultare la distanta pentru captarea si inregistrarea sunetelor + monocular cu ascultare la o distanta incredibila de 100 de metri. Dispozitiv excelent pentru a asculta sunete îndepărtate din natură în timpul unei vânătoare, pentru a urmări împrejurimile și a altor activități.

Dispozitivul are un monocular încorporat care vă permite (cu excepția ascultarii) chiar și să vizionați obiecte de până la 8 ori mai mari și are, de asemenea, un recorder digital pentru a înregistra sunetele captate și le puteți, de asemenea, reda mai târziu. Înregistrările sunt stocate pe cardul micro SD introdus. Reglarea frecvenței este, de asemenea, disponibilă pentru a regla recepția amplă a sunetului, astfel încât să vă puteți concentra doar pe o singură sursă de sunet.

dispozitiv de ascultare spion profi

Pe lângă dispozitiv, pachetul include și căști stereo de calitate pentru o ascultare confortabilă. Puteți cumpăra echipamente la un preț avantajos online din magazinul nostru electronic. Aruncă o privire la oferta noastră de echipamente de spionaj și vei găsi ceea ce cauți.

dispozitiv de interceptare spion și monocular

Specificații:

Captează sunete la distanță: 100m max
Monocular încorporat: zoom 8x
Mufă pentru căști: 3,5 mm
Alimentare: 1 baterie de 9V
Căști stereo: lungime reglabilă 160 mm ~ 200 mm
Suporta micro SD de pana la 32 GB

Pachetul contine:

1x dispozitiv de ascultare
1x căști stereo
1x manual de utilizare

Comentarii

Alte produse