Spy SET - Mini cameră pinhole Full HD WiFi/P2P cu focalizare text + cască spion

SKU: 10-644 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.125,00 lei
Preț cu TVA 1.350,00 lei 1.800,00 lei
- +

Descrierea produsului Spy SET - Mini cameră pinhole Full HD WiFi/P2P cu focalizare text + cască spion

Spy SET - Mini cameră pinhole Full HD WiFi/P2P cu transmisie live prin Internet cu afișaj pe telefonul mobil cu focalizare text + cască spion (căști invizibile). Dispozitivul spion conține o baterie Li-on de 1500 mAh încorporată și o cască spion, care vă permite să vizionați filmări în timp real și, în același timp, puteți primi instrucțiuni de la cealaltă persoană prin intermediul căștii spion din ureche complet neobservată. .

Acest set oferă o oportunitate unică de a înregistra diverse spații, sau obiecte sau text pe hârtie folosind o cameră pinhole FULL HD fără ca împrejurimile să observe și, în același timp, să comunicați cu o persoană la telefon prin intermediul unui receptor Spion. Toată comunicarea are loc prin Internet P2P, astfel încât este posibil să monitorizați camera și să comunicați prin intermediul unui telefon spion fără limitări de distanță (singura condiție este o conexiune la Internet) printr-o aplicație (iOS/Android) pe un telefon mobil . Nu este necesară nicio cartelă SIM pe dispozitiv.

SET-ul include o cameră pinhole și o cea mai bună cască pentru spion wireless
care funcționează doar printr-o aplicație, o împerechezi cu telefonul prin wifi (nu bluetooth)

Camera are capacitatea de a focaliza obiectivul, ceea ce este excelent, de exemplu, în timpul unui examen când trebuie să vă concentrați pe textul de pe hârtie. Puteți focaliza camera prin rotirea obiectivului mini. Această cameră este proiectată pentru înregistrarea textului, indiferent dacă este scris sau tipărit.
cameră pinhole wifi - înregistrarea textului pe hârtie și a căștii spion

Prin intermediul aplicației este posibilă transmiterea live de la cameră + comunicare prin intermediul unui telefon spion. O cameră cu telefon SPY încorporat își va găsi utilizarea în diverse situații provocatoare, când este necesar ajutor neobservat la telefon și, în același timp, este nevoie de o transmisie video pentru o mai bună idee a ceea ce se întâmplă, de exemplu la un examen sau un test.

SET - Cameră mini pinhole Full HD cu telefon spion = înregistrări video în timp real prin WiFi + comunicare live prin telefonul spion

mini cameră spion pinhole cu dispozitiv de ascultare pentru căști spion

Înregistrarea camerei poate fi urmărită online printr-o rețea Wi-Fi folosind o aplicație (fie prin intermediul unui smartphone, fie printr-o tabletă). Bateria cu litiu în combinație cu dimensiunile reduse ale camerei este perfect concepută pentru așezarea neobservată a camerei pe corp, dar și în interior.

Camera are capacitatea de a focaliza obiectivul, ceea ce este excelent, de exemplu, în timpul unui examen când trebuie să vă concentrați pe text pe hârtie.
Pur și simplu rotind obiectivul, vă concentrați asupra textului pe care trebuie să-l captați

focalizați-vă pe text - camera lentilei camera pinhole

Prin urmare, posibilitatea de alimentare permanentă prin adaptorul USB AC/DC de 5V nu va fi limitată de durata bateriei încorporate. Camera înregistrează video la rezoluție FULL HD 1080P , în ciuda dimensiunilor minime ale obiectivului, care sunt de doar 8 mm . Camera stochează înregistrări pe un card micro SD ( suporta până la 128 GB ). Camera are funcția de a face fotografii și de a înregistra videoclipuri. Comunicarea bidirecțională este posibilă prin intermediul aplicației datorită microfonului încorporat în corpul camerei (pe placa de circuite lângă butoane). Pachetul include si butoane de rezerva pe care le pui pe obiectiv si astfel se realizeaza camuflajul perfect pe hainele in care va fi ascunsa camera. Receptorul este conectat la antenă, care se află pe un cablu prelungit și iese din corpul camerei. Datorită acestei extensii, antena albă poate fi amplasată pe umăr, adică cât mai aproape de receptor pentru o transmisie de semnal de cea mai înaltă calitate.

Cameră IP WiFi FULL HD cu comunicație bidirecțională și receptor wireless pentru studenți

cameră pinhole cu înregistrare text wifi p2p prin internet

Dimensiunile mici, discretia, posibilitatea de conectare prin wifi fac din aceasta camera un instrument foarte util in comparatie cu camerele mari de securitate. Cel mai mare avantaj al acestei camere este că surprinde comportamentul real al persoanelor care nu știu că sunt monitorizate de o cameră de securitate.

Corpul camerei (PCB negru) se poate incinge, de aceea este recomandat sa nu asezati camera direct pe corp (piele).

Cameră pinhole cu buton + cască spion pentru examene text

Caracteristicile camerei pinhole:

la care se adauga Suportă atât telefoane mobile Android, cât și iOS
la care se adauga Video cu o rezoluție de până la 1080p
la care se adauga Suport pentru carduri de memorie de până la 128 GB
la care se adauga Capacitatea bateriei asigură funcționalitate continuă până la 5 ore

Specificații camerei pinhole:

Senzor: CMOS
Rezoluție video: 1080p
Obiectiv cu focalizare manuală
Baterie: Li-on reîncărcabilă de 1500 mAh
Durata de viață a bateriei: până la 5 ore
Încărcare: USB 5V 1A sau 2A
Dimensiune senzor: 1/3"
Memorie: acceptă card micro SC de până la 128 GB
Conexiune: standard Wifi IEEE802.11b/g/n/
Frecvența WiFi: 2,4GHz ~ 24835GHz
Dimensiuni aparat de fotografiat: Obiectiv 8x8 mm + cablu la camera 12 cm

Fiecare dintre noi cunoaste situatii din viata in care ai aprecia ca cineva sa te sfatuiasca, sa te ajute intr-o situatie dificila fara ca nimeni sa stie despre asta. Este conceput pentru studenți în timpul examenelor, pentru oamenii de afaceri în timpul negocierilor de afaceri și în alte situații. O cască spion este un dispozitiv revoluționar care vă permite să comunicați cu cineva de la distanță prin telefonul mobil sau walkie-talkie, dar fără ca nimeni să știe despre asta. Principiul este foarte simplu, trebuie doar să-ți pui în ureche o cască spion wireless, care nu se vede deloc din cauza dimensiunilor sale miniaturale, așezi pe tine o bobină de inducție cu o cameră, prin care semnalul este transmis wireless către cască, unde semnalul este convertit într-o voce.

Posibilitati de utilizare a setului de cască spion + mini camera pinhole cu un set de butoane pentru camuflaj

cameră și căști spion pentru teste pentru studenți

Cel mai recent model îmbunătățit al popularei căști spion . Fata de modelul anterior, are o forma anatomica imbunatatita pentru a putea sigila perfect urechea impotriva scurgerii de sunet in mediu. Telefonul constă dintr-un receptor sensibil de ultimă generație (bobină) , un micro difuzor stabil cu sunet foarte clar și curat, cu zgomot minim.

set student - dispozitiv de ascultare spion pentru teste

Pur și simplu introduceți căștile în canalul urechii din ureche. Pe cască este atașat un cârlig translucid, cu ajutorul căruia puteți scoate la fel de ușor și cascul din ureche. Pentru o manevrare și mai ușoară a receptorului, oferim pensete magnetice în magazinul nostru electronic.

Caracteristici ale căștii spion

la care se adauga Design profesional, calitate excelentă a sunetului
la care se adauga Formă ergonomică, manevrare confortabilă
la care se adauga Baterie: 1,55 V (337 SR 416SW) Durată de viață a bateriei până la 7 ore
la care se adauga Dimensiuni: 13x6mm
la care se adauga Frecvența de funcționare: toate frecvențele
la care se adauga Conexiune wireless cu dispozitive mobile (telefon, tabletă)
la care se adauga Ușor de controlat și de primit apeluri.
la care se adauga Suport handsfree pentru comunicare bidirecțională.
la care se adauga Posibilitatea de a începe înregistrarea direct de pe telefon - pentru a reda fișiere MP3.
la care se adauga Timpul de convorbire cu o singură încărcare este de până la 12 ore, timpul de așteptare de până la 130 de ore.

Pachetul setului include:

1x Cameră micro pinhole + baterie Li-on + antenă
1x Set de nasturi pentru camuflaj
1x cască spion
1x baterie pentru telefon wireless
1x cablu USB pentru alimentare
1x manual

Comentarii

Alte produse