Detector LED de camere ascunse - infrarosu

SKU: 09-080 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 333,35 lei
Preț cu TVA 400,00 lei
- +

Descrierea produsului Detector LED de camere ascunse - infrarosu

Detector LED de camere ascunse - infrarosu pentru a proteja intimitatea de eventuala supraveghere prin camere ascunse - oriunde pe drumuri sau in hoteluri, spatii publice, toalete etc. Detector puternic de camere ascunse cu infrarosu cu 12 LED-uri IR pentru a oferi protectie impotriva spionajului si inregistrarii ilegale. Acesta este un scaner de cameră la îndemână , care datorită dimensiunilor sale este foarte practic de purtat oriunde, pentru detectarea împotriva înregistrării secrete .

Este foarte ușor de utilizat, deoarece detectorul este activat printr-o singură apăsare de buton. Detectorul va începe să emită raze infraroșii, care se vor reflecta în lentilele optice ale camerelor ascunse, datorită cărora le puteți recunoaște cu ușurință privind prin vizor .

detector de cameră ascunsă cu led

Observator binocular cu infraroșu mare

Dimensiunea mai sus standard a vizorului pentru ambii ochi vă permite să dezvăluiți camerele ascunse într-un timp foarte scurt.

detector de cameră ascunsă

Dimensiune mică și greutate ultra ușoară

Detectorul camerei cântărește doar 32 g și are dimensiuni reduse, ceea ce îl face ușor de utilizat oriunde. Dispozitivul are o baterie reîncărcabilă, care asigură până la 8 ore de utilizare continuă la o încărcare completă. Bucurați-vă de intimitate în camera de hotel, birouri și oriunde în călătoriile dvs.

Deterkor cu infraroșu camere ascunse

Radiație IR puternică cu până la 12 LED-uri IR

Până la 12 lumini IR puternice vă vor ajuta să detectați rapid și ușor fiecare cameră. Detectoarele disponibile în mod obișnuit pe piață au doar 4 până la 6 diode IR. Folosiți eficiența acestui dispozitiv și nu plătiți pentru alte modele cu performanță la jumătate.

detector infrarosu

Protejați-vă confidențialitatea

Camerele ascunse pot fi aproape în orice și oriunde. Camerele de astăzi pot fi amplasate în spații de cazare, vestiare, hoteluri, săli de conferințe și, prin urmare, puteți utiliza simpla căutare și îndepărtare a acestora cu ajutorul unui detector IR puternic.

scaner de detectare a camerei ascunse led ir

Caracteristici:

12x LED-uri IR
Vizor supradimensionat pentru ambii ochi
Timp de lucru pana la 8 ore
Baterie reîncărcabilă integrată
Detectare ușoară a camerelor ascunse
Dimensiuni mici

Specificații:

IR: 12x LED
Baterie: 3,7V/180 mAh
Curent de funcționare: 45 mA
Tensiune de încărcare: 5V
Timp de încărcare: 2 ore
Program de lucru: 8 ore
Dimensiuni: 10 cm x 4 cm x 1 cm

Conținutul pachetului:

1x detector de cameră IR LED
1x cablu USB la micro USB
1x manual de utilizare

Comentarii

Alte produse