Cloud Cameră duală auto Sistem de monitorizare GPS în timp real PROFIO X5

SKU: 55-208 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.666,65 lei
Preț cu TVA 2.000,00 lei
- +

Descrierea produsului Cloud Cameră duală auto Sistem de monitorizare GPS în timp real PROFIO X5

Cloud Cameră duală auto Sistem de monitorizare GPS în timp real PROFIO X5​ - Cutie Android cu suport 4G/LTE/WiFi pentru aplicația Live/web pentru monitorizare. Cel mai recent sistem de camere de la PROFIO Electronics X5 oferă funcții precum GPS Tracker , urmărirea online prin GPS în direct a vehiculului printr-o aplicație de pe un telefon sau PC, precum și afișarea unei imagini live de la cameră în timp real. Este un recorder cu posibilitatea de conectare a 2 camere (fata, spate), care permite inregistrarea video de la ambele camere in acelasi timp (suporta micro sd pana la 128GB ). Camera frontală are o rezoluție FULL HD 1920x1080p . Camerele au dimensiuni minime și nu limitează spațiul din vehicul. Dispozitivul cutiei Android poate fi ascuns , astfel încât nu trebuie să fie plasat pe tabloul de bord și nu perturbă vederea din vehicul.

Veți aprecia, de asemenea, suportul pentru crearea unui hotspot WiFi 4G prin intermediul cartelei SIM 4G introduse . Imaginile sunt stocate pe un card de memorie micro SD acceptat de până la 128 GB . Acest sistem de cameră nu are butoane direct pe dispozitiv, astfel încât previne orice posibilă manipulare și încercări de editare/ștergere a înregistrărilor. Sursa de alimentare a sistemului este instalată direct în cutia de siguranțe a vehiculului. Locația cutiei Android este posibilă oriunde în vehicul, într-un loc în care caseta nu va fi vizibilă. Oferă posibilitatea de a bloca SIM-ul introdus precum și cardul Micro SD împotriva editării neautorizate a înregistrărilor. Camera poate înregistra sunet și printr-un microfon situat în butonul SOS de pe cablul extern.

Cameră duală Cloud/Android către vehiculul dumneavoastră pentru monitorizare de la distanță în timp real

sistem de camere auto profio x5 live poziționare mașină

sistem dual camera profio x5 pentru urmărire în direct

Aveți și un buton SOS extern pe cablu și în caz de urgență îl puteți apăsa timp de 3 secunde pentru a activa alarma SOS. Analiza comportamentului șoferului - Senzorul G cu 9 axe încorporat vă permite să efectuați mai bine analiza comportamentului șoferului. În cazul unui comportament neadecvat al șoferului, cum ar fi accelerarea rapidă, frânarea puternică sau turația mare a motorului , camera video vă va avertiza cu ajutorul aplicației și, în același timp, va salva înregistrarea de conducere pe cardul SD, precum și pe serverul Cloud. . Profio X5 este o modalitate ideală și sofisticată de a crește siguranța mașinii dumneavoastră prin monitorizare constantă, sau o soluție cuprinzătoare pentru companii în ceea ce privește monitorizarea mișcării flotei lor.

Comparație între modele individuale de sisteme de camere PROFIO Cloud

modele de camere auto pofio

comparație camere profi

Sistem de monitorizare cu funcții pentru protecția vehiculului și monitorizare la distanță în timp real

Puteți viziona videoclipuri în direct de la cameră printr-o aplicație mobilă disponibilă gratuit (suport pentru Android/iOS ) numită " Tracksolid ", sau prin intermediul platformei Web pe un computer. Cu această aplicație este, de asemenea, posibil să urmăriți online poziția GPS a vehiculului pe hartă în timp real. Setul de cablare este proiectat pentru conectarea directă la cutia de siguranțe 12/24V , permițând alimentarea permanentă a camerei auto. Un avantaj este un sistem de cameră duală care oferă înregistrările de pe camerele din față sau din spate. Vă puteți conecta la vehicul prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil, precum și prin platforma PC sau tabletă. Harta arată poziția dvs. curentă cu timpul, viteza și coordonatele GPS. Aplicația acceptă și funcția de vizualizare live în timp real.

sistem de monitorizare auto

Vă puteți conecta la vehicul prin intermediul aplicației din telefonul mobil, precum și pe platforma WEB , pe un computer sau tabletă.

Harta arată poziția dvs. curentă cu timpul, viteza și coordonatele GPS. Aplicația acceptă și funcția de vizualizare live în timp real.

sistem de urmărire tracksolid

Bucurați-vă de urmărirea GPS direct prin interfața web www.tracksolid.com

Nu este nevoie să instalați niciun software. Totul este disponibil prin internet dintr-un browser web de pe desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil. Funcția de bază este urmărirea unui autovehicul, indiferent dacă este o mașină sau un camion. Dacă vehiculul este online, veți vedea locația sa actuală pe hartă și puteți continua să-i urmăriți traseul. Dacă este offline, va fi afișată ultima sa locație cunoscută. Fiecare vehicul are propriul său număr de identificare unic după înregistrare și, folosind acest ID, puteți găsi înregistrările de conducere în istoricul dumneavoastră de conducere (istoric de 7 zile). După ce lansați călătoria arhivată, puteți vedea mișcarea pe hartă. În program detaliat, puteți vedea la ce oră și la ce adresă se afla vehiculul exact în acel moment. Caracteristica GEO FENCE vă permite să trimiteți o notificare prin e-mail când părăsiți spațiul marcat (dacă șoferul vehiculului părăsește accidental traseul planificat). Pentru a utiliza funcțiile, trebuie să achiziționați o licență de urmărire.

Urmărirea vehiculelor gps profio x5
cameră dublă auto profio x5 tracksolid

Evenimente video în cloud

În cazul unui accident grav, al unei coliziuni sau al unui comportament anormal, videoclipul este încărcat automat în cloud . Datorită conexiunii 4G, puteți obține viteze de date mai mari și o acoperire mai mare, permițându-vă să reacționați sau să acționați imediat.

nor profio x5 și cameră Android


Scenarii de utilizare diferite

Android BOX Profio X5 este un dispozitiv care permite o mare varietate de utilizări. Camerele pot fi amplasate oriunde în vehicul.

sistem camera auto profio scenariu de utilizare profio x5

DBA - Analiza comportamentului de conducere

Monitorizarea datelor despre comportamentul șoferului, inclusiv accelerarea puternică, frânarea puternică și curbele extreme, va ajuta la reducerea accidentelor în flotă și la îmbunătățirea economiei de combustibil.

Analiza DBA a profilului comportamentului de conducere x5

Telecomandă

Acest sistem unic permite controlul de la distanță al redării înregistrărilor de pe cameră. O alarmă cu vibrații vă avertizează asupra șocurilor nedorite (intruziune într-o mașină, impact sau accident).

telecomandă profio x5 prin aplicație

HOTSPOT WiFi și transfer de date 4G de mare viteză

Doar introduceți o cartelă SIM 4G și vă puteți conecta cu ușurință la internet. După introducerea cartelei SIM în dispozitiv, vă va fi creat un punct de acces WiFi 4G (este necesar să aveți servicii de date activate pe cartela SIM) care vă va permite să vă conectați la sistemul de camere. Profio X5 acceptă transmisia de date 2G GSM, 3G WCDMA și 4G (LTE). Astfel, vă puteți conecta la internet de mare viteză aproape oriunde. Când motorul este pornit, hotspot-ul WiFi va fi pornit automat. Numele hotspot-ului este „IMEI”, în timp ce parola sunt ultimele opt cifre ale IMEI. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți aplicația Car-Matrix, să vă conectați la WiFi corespunzător și apoi să vă redați cu ușurință înregistrările sau să editați setările.

hotspot wifi profio x5 și transmisie 4G

Urmărire live în timp real

Vizionați imagini de la ambele camere oricând și oriunde folosind web-ul sau aplicația mobilă Tracksolid direct pe smartphone-ul dvs.

urmărire live în timp real profio x5

Senzor G încorporat

În cazul unei frânări de urgență, la coliziune sau impact, senzorul G evaluează situația ca fiind gravă și începe înregistrarea automat. Apoi blochează fișierul video în timpul accidentului. Acest videoclip poate servi drept dovadă în cazul accidentului.

camera profio x5 senzor g încorporat

Apel de urgență SOS

În caz de urgență, puteți apăsa butonul SOS timp de 3 secunde pentru a activa alarma SOS. Apoi, camera trimite sms-uri SOS la numerele de telefon presetate și începe ciclul de reapelare a numerelor prestabilite până când răspunde la apel.

camera auto profio x5 - buton de urgenta sos

Managementul parcului de vehicule

Dacă dețineți o flotă de vehicule în compania dvs., le puteți urmări în același timp sub un singur cont. Folosind platforma noastră Tracksolid, puteți urmări un număr mare de dispozitive într-un singur cont. Este convenabil să vă supravegheați flota tot timpul. Sistemul de camere Profio X5 vă va ajuta să rămâneți în contact cu șoferii din flota dvs. prin monitorizarea precisă a performanței acestora. Acest sistem unic poate ajuta șoferii să-și îmbunătățească abilitățile și să ia decizii mai bune, precum și să vă protejeze, în calitate de proprietar de flotă, de pretenții false și daune inexplicabile aduse proprietății dumneavoastră.

cameră dublă auto - management flote profio x5

Calitate video FULL HD 1080

Camera frontală a sistemului Profio Tracking X5 oferă capabilități perfecte de imagine. Fotografiile vor fi surprinse cu mare claritate. Tot ce este capturat de această cameră video va fi transferat în videoclipuri fluide și uimitoare. A sosit momentul să vă bucurați de fotografii clare și frumoase...

camera profio x5 - video full hd

Înregistrare în buclă

Videoclipurile vor fi stocate pe cardul micro SD la fiecare 3 minute (în funcție de setări) Dacă cardul SD este plin, înregistrările mai vechi vor fi șterse automat și înlocuite cu altele noi.

camere profesionale auto - înregistrare în buclă

Specificații:

Model: PROFIO X5
Procesor: ARM Cortex A53 Quad-Core 1,4GHz
Sistem de operare: Android 8.1 GO
GPS + BDS, GSM și WCDMA, 4G LTE,
Camera frontală cu rezoluție video: Full HD 1080p, unghi de vizualizare 120°, codificare H.264
Lungime cablu camera frontala: 2 metri
Rezoluție video camera spate: 720p, unghi de fotografiere 100°, codificare H.264
Lungimea cablului camerei spate: 2,45 metri
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, frecvență de 2,4 GHz, hotspot
Monitorizare de la distanță: PC și aplicație - software pentru computer: www.tracksolid.com, APP pentru mobil: Tracksolid
Senzor G: BMI160 (6 căi)
Suport Micro SD: până la 128 GB
Suport de rețea: GSM, WCDMA, LTE
Interfață de date: Micro USB 2.0, micro SIM
Baterie externa: 600mAh
Alimentare: 9V - 30V
Temperatura de functionare -20°C ~ 70°C
Cutie DVR: L / H / D 12 x 2,7 x 9,5 cm
Camera frontala: L / H / D 5,3 x 3,1 x 3,1 cm
Camera spate: L / H / D 7,2 x 3,2 x 2,5 cm

Conținutul pachetului:

1. Recorder PROFIO X5 + adaptor cartelă SIM
2. Cameră externă 1
3. Cameră externă 2
4. Antena GPS/LTE/WIFI
5. Cablaj de alimentare + baterie
6. Butonul SOS
7. Banda pentru atașare și conectare
8. Benzi autoadezive 3M
9. Set de instalare și capace

Conținutul pachetului dvr auto profio x5

electronice profi Sistemul de camere Profio X5 este un produs de top al noului brand PROFIO ELECTRONICS , care este specializat în dezvoltarea și producerea de camere inovatoare care aduc o nouă dimensiune utilizării lor în practica de zi cu zi.

Comentarii

Alte produse