Cameră WiFi P2P în unitate USB cu FULL HD + detecție mișcare + suport de 128 GB

SKU: 10-634 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 625,00 lei
Preț cu TVA 750,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră WiFi P2P în unitate USB cu FULL HD + detecție mișcare + suport de 128 GB

Cameră WiFi P2P în unitate USB cu FULL HD + detecție mișcare + suport de 128 GB cu suport de monitorizare de la distanță și baterie de 3,7V 700mah. Mini cameră wifi cu detectarea mișcării într-o cheie USB. Această cameră este folosită pentru a monitoriza imaginea online de pe mobil oriunde v-ați afla. Are rezoluție video Full HD (1920x1080px) și vizionare LIVE stream .

Controlul acestei mini camere este complet simplu - cu un singur buton. Tot ce trebuie să faceți este să asociați camera Wi-Fi la rețeaua Wi-Fi de acasă și să urmăriți transmisiunea în direct din obiectivul camerei prin intermediul aplicației, care poate fi descărcată pentru telefoanele Android și iPhone . Unitatea flash USB cu o cameră este folosită nu numai pentru transferul datelor dvs., ci și pentru posibilitatea de a înregistra discret un videoclip cu sunet oriunde aveți nevoie.

FULL HD cu cameră Wifi P2P într-o unitate USB

Înregistrarea cu sunet este posibilă pe un card de memorie cu max. suportă până la 128 GB. Puteți înregistra înregistrări continuu sau, atunci când este detectată mișcare, înregistrarea este posibilă și în timpul încărcării. Dacă doriți să vă asigurați casa, biroul, depozitul sau să vă monitorizați copilul, această mini cameră Wi-Fi cu detectarea mișcării într-o cheie USB este o alegere excelentă. Este discretă, are dimensiuni miniaturale, este ușor de portat și principalul avantaj este că este o cameră Wi-Fi ascunsă care servește și ca cameră de securitate pentru a vă securiza casa.

Inregistrare cu sunet - camera in cheie usb

Această mini cameră de buzunar poate fi utilă pentru înregistrarea discretă a prelegerilor la școală, înregistrarea ascunsă a procedurilor sau pentru detectarea unui hoț la birou. Pe lângă designul modern , acest bliț cu cameră are și opțiunea de a începe automat înregistrarea atunci când este detectată mișcare, sau opțiunea de control de la distanță a camerei încorporate dintr-o aplicație mobilă.

Înainte de utilizare, unitatea USB trebuie mai întâi încărcată conectând-o la un PC sau la un adaptor USB de rețea și inserând un card micro SD în ea. Instalați aplicația „HDlivecam” care este disponibilă pentru descărcare gratuită din Play Store (Android) sau AppStore (iOS) și veți avea acces la configurația completă a camerei WiFi încorporate. Unitatea flash USB cu cameră are o funcție de detectare a mișcării , adică de îndată ce dispozitivul detectează mișcare, te avertizează cu o notificare și creează o înregistrare video.

Camera wifi p2p în unitate flash USB monitorizare de la distanță

Pentru a descărca datele obținute, trebuie doar să conectați unitatea flash la portul USB al computerului dvs., unde va apărea ca un disc amovibil obișnuit. Ulterior, puteți efectua toate operațiunile necesare cu fișierele încărcate (ștergere, copiere, mutare, redare). Unitatea flash USB cu o cameră poate fi folosită și fără a fi necesară instalarea unei aplicații mobile, prin deplasarea butonului de glisare în poziția corespunzătoare, dispozitivul va începe apoi înregistrarea video. Pentru a viziona doar fluxul video live prin aplicația mobilă fără a fi nevoie să salvați înregistrări, nu este necesar să introduceți un card de memorie SD.

camera pe disc USB operare simplă cu un singur buton

Caracteristici:

Cameră video Full HD 1920x1080p
Începeți înregistrarea când este detectată mișcare
Inregistrare video cu detectie de miscare
Înregistrare video la distanță fără fir prin APP
Transmite video online live pe smartphone
Înregistrare video în buclă
Data și ora sunt sincronizate automat
Video live simultan pe mobil
Redare video pe mobil
Un buton glisant
Suport card TF (Micro SD), max. 128 GB


Specificații:

Rezoluție: 1920 x 1080p
Dimensiunea fișierului video: aproximativ 1MB-40MB pe minut
Alimentare: baterie litiu-ion polimer de 3,7V 700mah
Durata de viață a bateriei: timp de lucru video de până la 120 de minute
Redare video: redare pe un computer sau mobil
Caracteristici suplimentare: notificare de mișcare
Transmitere live
Conexiune wireless (wifi, suport AP și observare de la distanță)
Suport card TF: Maxim 128 GB
Dimensiuni: 89 x 29 x 10,5 mm
Greutate: 36 g

Conținutul pachetului:

1x unitate flash USB
1x manual

Comentarii

Alte produse