Unitate flash USB cu cameră spion cu înregistrare video HD + sunet și detectarea mișcării

SKU: 10-621 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 345,85 lei
Preț cu TVA 415,00 lei
- +

Descrierea produsului Unitate flash USB cu cameră spion cu înregistrare video HD + sunet și detectarea mișcării

Cameră spion Unitate flash USB (cheie) cu înregistrare video HD + sunet ascuns și detectare a mișcării, cu suport pentru un card SD de până la 32 GB. Stick-ul USB funcționează și ca o cameră HD ascunsă pentru spion, cu video și microfon. Această cameră spion mică de buzunar portabilă este foarte convenabilă de transportat și este complet discretă sub forma unei unități USB. Această mini cameră poate fi folosită în mai multe scopuri , de la nevoi de spionaj, securitate personală, monitorizare profesională sau orice monitorizare neobservată .

De exemplu, fii cu ochii pe partenerul tău infidel, copii, chiriaș, coleg de cameră, babysitter, bunici, angajați, acasă, în dormitor, în hotel, în cămin, la serviciu, la birou, la spital sau oriunde altundeva.

Cameră spion în stick USB (cheie flash drive) cu înregistrare video HD + audio

Cameră spion într-o cheie USB (unitate flash) cu înregistrare video HD + sunet

Dispozitiv multifuncțional - cameră ascunsă, dispozitivul poate fi folosit pentru fotografie, înregistrare video, cameră web și cititor de carduri TF. Pe lângă bateria încorporată, puteți conecta și un power bank portabil sau un încărcător USB pentru lucrul continuu . Camera poate înregistra chiar și în timpul încărcării. Camera are, de asemenea , înregistrare cu detectare a mișcării . Camera cu disc USB are o rezoluție video HD de 1280x960 pixeli , oferindu-vă o imagine clară și video de înaltă rezoluție, dispozitivul are un microfon încorporat . Cu un card extern SD/TF cu o capacitate de stocare de până la 32 GB, poate ajuta la salvarea diferitelor tipuri de date, videoclipurile sunt salvate în format AVI și fotografiile în format JPG . Timpul de lucru al bateriei este de aprox. 60 de minute per încărcare (cu o baterie externă puteți prelungi durata de viață a bateriei de mai multe ori).

USB FLASH DISK Cameră spion sau de securitate cu o capacitate de stocare de până la 32 GB micro sd

Unitate flash USB cameră spion cu microfon

O mini cameră spion cu o baterie reîncărcabilă încorporată care poate oferi până la o oră de înregistrare continuă per încărcare a bateriei, poate fi reîncărcată rapid de pe orice PC sau port USB. Poate fi încărcat și în timpul înregistrării video.
Camera de securitate HD are un singur buton pentru a funcționa și trei pași pentru a înregistra. Înainte de prima utilizare, nu uitați să încărcați complet și să vă asigurați că aveți un card SD introdus în unitatea USB. Suporta card TF/SD cu o capacitate de pana la 32 GB (nu este inclus).

Mini cameră spion unitate flash cu cheie usb

Specificațiile produsului:

Camera nu funcționează fără un card de memorie, discul USB nu are propriul spațiu de stocare, vă rugăm să introduceți un card TF/SD înainte de utilizare
Încărcați complet camera (aproximativ 3 ore) înainte de prima utilizare.
Direcția incorectă de introducere a cardului de memorie va duce și la imposibilitatea înregistrării video sau a fotografierii, iar computerul nu îl poate recunoaște.
În modul de așteptare și fără a apăsa niciun buton, mini-camera se va opri automat după un minut pentru a economisi energie.


Caracteristici:

Operare simplă
Design elegant
Dimensiune compactă
Ușoare și portabile
Cu detectie de miscare
Baterie reîncărcabilă încorporată
Poate fi folosit ca cameră pentru PC
Capabil să fac o fotografie, un videoclip
Microfon incorporat
Suport card SD/TF de până la 32 GB

Specificații:

Format video: AVI
Format imagine: JPG
Rezoluție video: 1280 x 960
Rata de cadre video: 30 de cadre pe secundă
Rezoluție foto: max. 1600x1200
Timp de funcționare a bateriei: aprox. 60 de minute
Tensiune de încărcare: DV-5V
Tipuri de porturi: USB 2.0
Tipuri de stocare: card TF/SD (nu este inclus, până la 32 GB)
Microfon: încorporat
Timp de timp/data în videoclip: Asistență
Culoarea neagra
Dimensiuni (L x L x A): 48 x 18 x 12 mm

Pachetul contine:

1x disc USB cu cameră
1x cablu USB
1x breloc pentru chei suspendat
1x Instrucțiuni de utilizare

Comentarii

Alte produse