Cameră Wifi FULL HD cu monitorizare de la distanță și difuzor

SKU: 10-088 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 662,50 lei
Preț cu TVA 795,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră Wifi FULL HD cu monitorizare de la distanță și difuzor

Cameră Wifi în ceas cu alarmă FULL HD cu monitorizare de la distanță și difuzor și alte camere spion de vânzare online – la un preț rezonabil. Cumpărați de la profesioniști. Alarma camerei wireless este soluția ideală pentru monitorizarea pe termen lung și discretă. Înregistrează videoclipuri în timp real cu o rezoluție 1280x720P la o rată de cadre de 30 fps.

Lentila 1/4 CMOS are un unghi de vizualizare de până la 160 ° care permite monitorizarea unei zone mari. Camera are, de asemenea, LED-uri IR de vedere pe timp de noapte care vă permit să vizualizați imaginea chiar și în întuneric complet. Videoclipul este stocat pe un card extern micro SD/TF de până la maximum 32 GB. Ceasul deșteptător cu cameră este alimentat de o baterie cu litiu de 4000 mAh care poate înregistra până la 6 ore. De asemenea, puteți utiliza posibilitatea de alimentare permanentă prin intermediul unui adaptor USB ceea ce permite înregistrarea continuă 24/7.

Ceas cu alarmă WiFi Cameră HD

Alarma camerei are și o funcție de detectare a mișcării ceea ce economisește spațiu pe card deoarece camera este în modul de așteptare și începe înregistrarea doar când este detectată mișcarea. Fluxul de date al înregistrării video este de 1 GB pe oră. Prin conexiune WiFi, puteți conecta ceasul deșteptător cu camera la o tabletă de telefon mobil sau un computer, puteți doar să descărcați aplicația CAMWF care acceptă sistemul de operare Android, iOS, sau pe CD-ul de instalare inclus veți găsi software pentru PC. Acest lucru vă permite să înregistrați și să vizionați streaming video prin WiFi în timp real.

Ceas cu alarmă HD Cameră

Ceasul cu alarmă are un difuzor și un microfon încorporate, care, împreună cu aplicația, pot fi folosite pentru ascultarea de la distanță. Așadar, auziți totul în jurul alarmei pornind și difuzorul va folosi pentru comunicarea de la distanță. Aplicația poate seta, de asemenea, un interval de timp specific când camera are înregistrarea sputei sau ședință foto. Acest ceas cu alarmă este potrivit pentru persoanele care sunt mai puțin competente din punct de vedere tehnic. Datorită configurației sale și conectarea la routerul wifi este foarte simplă (asemănătoare conexiunii telefonului mobil la o rețea WiFi). După o astfel de conexiune la un router wifi local, puteți conecta camera de oriunde din lume unde este disponibil internetul.

aplicatie mobila

Caracteristici:

  • Cameră ascunsă în ceasul cu alarmă
  • Transmiterea fără fir a imaginii în timp real
  • Posibilitate de alimentare permanenta
  • Funcția de detectare a mișcării
  • Viziune de noapte cu LED IR în întuneric complet

Specificații:

Senzor de imagine: HD 1280x720p
Lentila: 1/4 CMOS
Frecvența cadrelor: 30 fps
Format: MP4
Format de compresie: H.264 Dual-stream
Card de memorie: card Micro SD / TF până la max. 32 GB
Alimentare: baterie cu litiu de 4000 mAh
Conexiune wireless: IEEE802.11
Mod wireless: AP / STA

Continut:

1x ceas cu alarmă cu cameră WiFi
1x cablu USB
1x adaptor de alimentare
1x manual

Comentarii

Alte produse