Cameră GSM spionată pe cartela SIM cu ascultare de la distanță

SKU: 10-121 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 666,65 lei
Preț cu TVA 800,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră GSM spionată pe cartela SIM cu ascultare de la distanță

Cameră GSM spion pinhole pe cartela SIM cu ascultare de la distanță care vă va avertiza întotdeauna la timp ce se întâmplă în zona monitorizată. Dacă aveți nevoie să monitorizați interiorul biroului, al casei, al apartamentului sau al mașinii și să fiți informat din timp despre evenimente, această cameră pinhole GSM SIM este concepută doar pentru dvs. Doar cumpărați de la orice operator o cartelă SIM cu un număr de telefon pe care îl puteți introduce în camera pinhole. Camera include și un slot pentru card microSD de până la o capacitate maximă de 32 GB, care va înregistra video și audio. Dispozitivul este ușor de operat folosind SMS-ul de comandă, pe care îl trimiteți de pe telefonul mobil către camera spion GSM. După un SMS de calibrare inițială, când camera își va aminti numărul de telefon pentru comunicare ulterioară, puteți seta SMS-uri cu funcțiile necesare pentru monitorizare. Funcția de bază este detectarea sunetului.

Cameră gsm pinhole

Când detectează sunet peste 40 db, dispozitivul te va suna automat și printr-un microfon sensibil poți auzi ce se întâmplă la o distanță de șase metri. Apoi puteți trimite un SMS cu comenzi pentru înregistrare video. Videoclipul cu audio va fi stocat pe cardul de memorie la intervale de 30 de minute. De asemenea, puteți alege o comandă doar pentru înregistrarea melodiei sonore. După ce ați sunat la numărul de telefon din camera, dispozitivul vă va prelua automat apelul și puteți auzi ce se întâmplă în jurul camerei. Funcția de detectare a mișcării vă salvează fotografia în format JPG pe cardul microSD.

Cameră spion GSM pe card SIM și SD

Printr-un SMS de comandă, camera de securitate SIM vă poate trimite SMS cu informații cu detalii despre starea bateriei, capacitatea liberă a cardului de memorie, informații despre procesul efectiv (dacă înregistrați doar video sau audio). O altă opțiune este să formatați cardul sau să vă resetați dispozitivul prin SMS. Bateria cu o capacitate de 2500 mAh asigură o cameră GSM SIM de funcționare îndelungată. În modul standby poate funcționa până la 12 zile. Timpul de convorbire este de până la 150-180 de minute. Camera de securitate SIM poate fi conectată și la o sursă de alimentare permanentă sau la POWERBANK, pentru a ajuta la creșterea timpului de funcționare în funcție de capacitatea încărcătorului extern de baterie.

Caracteristici:

  • Cameră spion cu cartelă SIM GSM
  • Control prin comandă SMS
  • Suport carduri SIM ale tuturor operatorilor
  • În modul de așteptare funcționează până la 12 zile
  • Apel înapoi automat al camerei la numărul dvs. de telefon atunci când detectați sunet

Specificații:

Rezoluție video: 320x240
Rezoluție foto: 640x480
Rata de cadre: 10fps
Format video: AVI
Unghi de vedere: 70 °
Înregistrare audio: da 6m
Iluminare minima: 1 lux
Capacitate baterie: 2500mAh
Timp de așteptare: 12 zile
Timp de convorbire: până la 15-180 de minute
Capacitate maximă de memorie: 32 GB
Frecventa de lucru: GSM850 / 900/1800 / 1900MHz
Temperatura de lucru -20ºC până la + 55ºC

Pachetul include:

1x cameră spion GSM SIM pinhole
1x cablu USB pentru alimentare
1 baterie de 2500 mAh
1x manual

Comentarii

Alte produse