Cameră de marșarier în lumina de frână spate pentru Sprinter + Crafter

SKU: 19-080 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 458,35 lei
Preț cu TVA 550,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră de marșarier în lumina de frână spate pentru Sprinter + Crafter

Cameră de marșarier în lumina de frână pentru camionete Mercedes Sprinter + Wolkswagen Crafter cu finisaj impermeabil și microfon încorporat. Este o îmbunătățire ideală a mașinii dumneavoastră pentru mișcarea și mersul înapoi în siguranță de la marca PROFIO ELECTRONICS. O privire de ansamblu perfectă a ceea ce se întâmplă în jurul tău va asigura un unghi de vedere de 170˚, ceea ce vă permite să parcați în siguranță atunci când faceți marșarier și vă deplasați într-o călătorie problematică cu vehiculul. Vă oferă o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă în jurul vehiculului atunci când vă deplasați sau faceți marșarier.

Camera este proiectată pentru instalarea încorporată în caroseria vehiculului pentru sistemele de vedere din spate. Nu este nevoie de instalare sau găurire solicitantă în caroseria mașinii, deoarece camera este încorporată în lumina de frână. Camera de parcare încorporată este potrivită pentru Mercedes Sprinter și Volkswagen Crafter. Senzorul de imagine Sharp CCD de 1/4" oferă calitate și transmisie clară a imaginii, iar microfonul încorporat vă permite să auziți ce se întâmplă în spatele camionetei dumneavoastră.

cameră în lumina de frână din spate pentru furgonete

Camera de marșarier are un unghi de fotografiere de până la 170°, ceea ce reprezintă o rază suficientă pentru nevoile de marșarier sau de monitorizare a mișcării vehiculului într-un mediu în care este necesară o atenție sporită de securitate. În condiții de lumină scăzută, vederea nocturnă IR cu până la 10 m poate ajuta cu adevărat . Alimentarea camerei și transmiterea semnalului se face printr-un conector de calitate, neecranat, cu un conector cu 4 pini , care are un finisaj etanș la apă pentru o instalare mai ușoară. Camera este alimentată direct de la monitorul de marșarier cu o tensiune de 12V. Camera este compatibilă cu toate monitoarele VGA din oferta noastră deoarece include și un conector de reducere 4pin - cinch.

cameră wifi de parcare pentru mercedes sprinter și wolkswagen crafter

Cameră de marșarier cu microfon încorporat
Instalare în caroseria vehiculului
Transmiterea imaginii de înaltă calitate și clară
Unghi de fotografiere de până la 170°
Finisaj impermeabil

Specificatii tehnice:

Model: Camera de parcare Profio OL-22
Cip de fotografiere CMOS 1/4" Sharp
Vedere de noapte: 6x LED IR
Diametru lentila 1,7 mm
Diafragma electronică: 1/50 1/10000 sec.
Iluminare minima: 0,1Lux
Sistem TV: PAL
Rezolutie: VGA
Protecție la intemperii: IP68
Unghi de vizualizare: 170°
Balans de alb: automat
Temperatura de lucru de la -30°C la + 70°C

Conținutul pachetului:

1x Cameră de marșarier
1x șuruburi
1x cablu cu 4 pini 10m
1x cablu de conectare 4pin - cinch
1x cablu de alimentare

Comentarii

Alte produse