Cameră dublă auto cu WiFi/GPS/ADAS/CLOUD cu 2K + mod parcare - G-NET GONQ

SKU: 55-226 Am o întrebare
Producător /
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.458,35 lei
Preț cu TVA 1.750,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră dublă auto cu WiFi/GPS/ADAS/CLOUD cu 2K + mod parcare - G-NET GONQ

Camera auto DUALA cu WiFi/GPS/ADAS/CLOUD cu 2K + mod Parcare - G-NET GONQ, are senzor Sony Starvis, tehnologie WDR si unghi de vedere de 140°. Datorită acestei camere auto, veți avea o înregistrare a conducerii în fața vehiculului, în vehicul și în spatele acestuia . Camera frontală oferă rezoluție video 2K , o cameră care înregistrează interiorul vehiculului, precum și o cameră poziționată pentru a înregistra ceea ce se întâmplă în spatele vehiculului (camera din spate).

Datorită rezoluției înalte , senzorului Sony Starvis, tehnologiei WDR, compresiei H.265 și unui unghi larg de vizualizare de până la 140° (camera frontală) și 140° (camera spate), înregistrările de la cameră vor fi de cea mai bună calitate și utilizabile. chiar și în condiții de iluminare slabă. Alte funcții, cum ar fi înregistrarea în buclă, modul de parcare, GPS, senzor G sau suport pentru carduri micro SDXC de până la 512 GB, sunt, de asemenea, un lucru firesc.

Cameră dublă unică FULL HD cu cameră externă din spate și urmărire live a locației GPS prin Cloud

Cameră dublă GPS auto (față/spate) cu mod parcare 2K + WIFI

Player exclusiv de fișiere video pentru PC - G-NET PC VIEWER

Un player personalizat de fișiere video înregistrate pentru computerul desktop, cu aspect clar și operare intuitivă.

Player exclusiv de fișiere video pentru PC - GNET

Suport cloud

„G-Syncloud” pentru sistemul de management al flotei folosind propria tehnologie CLOUD pentru monitorizarea de la distanță. Capacitate de stocare care depășește limita de stocare a cardului de memorie a camerei de bord.

suport cloud - camere auto gnet

VIDEO cum funcționează serviciul CLOUD

monitorizare de la distanță cu camera cloud

Transmisiune live - Urmărire GPS în direct

Monitorizați comportamentul șoferului și verificați starea vehiculului în timp real. Camera noastră de bord este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Aveți întotdeauna o imagine de ansamblu asupra locului în care sunt vehiculele dvs., monitorizați traficul și urmați traseul șoferului fără a fi nevoie să verificați fizic șoferii. Funcția de bază este urmărirea unui autovehicul, fie că este o mașină sau un camion. Dacă vehiculul este online, locația sa actuală va fi afișată pe hartă și puteți continua să-i urmăriți traseul. Dacă este offline, va fi afișată ultima sa locație cunoscută. După începerea călătoriei arhivate, puteți vedea mișcarea acesteia pe hartă. Cu un program detaliat, puteți vedea la ce oră, la ce loc și adresă specifică se afla exact vehiculul în acel moment. Funcția GEO FENCE pentru a trimite o notificare prin e-mail la părăsirea zonei marcate (Dacă întâmplător șoferul vehiculului iese din traseul planificat). Pentru a utiliza funcțiile, este necesar să achiziționați o licență pentru urmărire prin Cloud. Prin intermediul cloud-ului, puteți vizualiza și înregistrări video de la cursa în care sunt arhivate datele. Condiția este să aveți disponibilă o conexiune la Internet (ideal prin intermediul unui router mobil cu suport SIM direct la bricheta mașinii).

Aveți la dispoziție diferite programe în CLOUD (gratuite sau plătite, în funcție de spațiul de stocare sau suportul pentru funcții).

stream live - camera auto

HDR de înaltă calitate

HDR este activat pentru a elimina neclaritatea luminilor în timpul conducerii și afișează o calitate clară a înregistrării în diferite condiții de iluminare. Utilizarea HDR la trecerea printr-un tunel întunecat ajustează reflexiile luminii din tunel, astfel încât imaginea să fie clar vizibilă. Când treceți printr-o potecă orbitoare, lumina soarelui este reglată corespunzător pentru a face obiectele din jur să pară clare și lipsite de neclarități.

camera auto - functie HDR

ADAS este un sistem sigur de asistență la conducere pentru un mediu sigur al șoferului

FVSA – Alarmă pentru mașina care conduce în fața ta. Când distanța față de vehiculul staționat din fața dvs. este mai mare de 2 metri (înseamnă că mașina s-a deplasat), afișajul LCD va afișa pictograma vehiculului cu un bip.
FCWS - Sistem de avertizare a coliziunii frontale. Când distanța dintre vehiculul din fața dvs. este scurtă și viteza vehiculului este mare și scade brusc brusc. O pictogramă de avertizare de coliziune va apărea cu un avertisment.
LDWS - Sistem de avertizare la părăsirea benzii. Dacă părăsiți banda în timp ce conduceți, aceasta va fi afișată cu o linie galbenă sau roșie cu un sunet de avertizare. Notificarea funcționează numai dacă viteza este peste limita stabilită.

Punctele de detectare a benzii, ieșirile înainte și pictogramele de avertizare de coliziune sunt vizibile numai când afișajul LCD este activ. Setările ADAS pot fi setate numai după conectarea antenei GPS.

sistem de camere auto adas

Calitate in fiecare detaliu

Această cameră auto folosește cele mai avansate tehnologii și toate componentele folosite sunt concepute pentru a oferi cea mai clară imagine și funcții avansate care vă vor convinge cu siguranță că aceasta este cu adevărat unică printre camerele auto.

cameră dublă auto cu monitorizare în direct

Unghi de vedere excelent 140˚

Un unghi excesiv al camerei rupe imaginea, provocând efecte secundare precum distorsiuni și distorsiuni ale imaginii. Această cameră are un unghi optim de fotografiere de 140 de grade pentru ambele camere.

Unghi excelent de fotografiere de 140 de grade - camere auto

Funcția LBP pentru a proteja descărcarea bateriei vehiculului

Este o funcție inteligentă Safe Guard care oprește automat înregistrarea atunci când tensiunea scade sub tensiunea specificată și oprește alimentarea cu energie pentru a proteja bateria vehiculului. Setarile se pot face direct din GNET PC VIEWER specializat, iar tensiunea vehiculului poate fi verificata pe filmul inregistrat al vehiculului.

Funcția LBP pentru a proteja descărcarea bateriei vehiculului

Noua compresie video H.265

Camera auto este echipată cu noua compresie H.265, care asigură salvarea înregistrărilor la o dimensiune mai mică. Înregistrarea înregistrată în această compresie va ocupa cu 30% mai puțin spațiu pe cardul de memorie , în timp ce calitatea imaginii va rămâne păstrată. Deci, cardul de memorie poate prelua mult mai multe înregistrări în comparație cu compresia H.264 mai veche.

camera auto gnet - compresie video H.265

Configurare personalizată folosind APP în Smartphone

Cu aplicația pentru smartphone (iOS/Android), puteți actualiza firmware-ul și reda videoclipuri, precum și configura diverse setări. Vă puteți conecta smartphone-ul doar cu un dongle WiFi conectat la cameră.
*Dacă funcția CLOUD este activată, dezactivați funcția IOT/WiFi

aplicație pentru smartphone - cameră wifi auto

Senzor Sony STARVIS

Sony STARVIS este o tehnologie de iluminare din spate a pixelilor utilizată în senzorii de imagine CMOS pentru camerele de ultimă generație. Se caracterizează printr-o sensibilitate ridicată și realizează o calitate ridicată a imaginii în lumina vizibilă, dar și în zonele în care camera ar trebui altfel să folosească iluminare în infraroșu. Cu un senzor CMOS Sony STARVIS de înaltă performanță, o lentilă mare cu 6 sticlă, această cameră auto este capabilă să mărească automat expunerea în situații întunecate pentru a captura videoclipuri clare .

senzor sony starvis - camera auto gnet

Un martor de încredere al unui accident

Datorită senzorului G încorporat, camera auto GONQ este un partener de încredere chiar și în situații de criză. Camera detectează automat impactul și blochează fișierul, astfel încât să nu fie șters automat. Un astfel de fișier este stocat într-un folder dedicat unde nu poate fi șters de funcția de înregistrare în buclă.

senzor G încorporat - cameră auto

TIMELAPSE - TIMELINE

Funcția time-lapse este utilizată automat la intrarea în modul de parcare. Modul time-lapse înregistrează un cadru pe 1 secundă, minimizând dimensiunea videoclipului pentru o lungă perioadă de timp pentru a înregistra tot ce este necesar pe toată durata de parcare.

camera auto timelapse


Specificație:

Senzor de imagine: SONY Starvis (HDR)
Intrare audio: microfon încorporat
Compresie video: H.265
Compresie audio: ADPCM
Rezoluție cameră frontală: QHD (2560 x 1440) / camera spate: QHD (2560 x 1440)
Rata cadre Toate camerele: Max. 30 FPS
3G/4G/router (opțional) Conectați-vă la withCLOUD™ printr-o rețea de telecomunicații 3G/4G/router
Wi-Fi (Opțional) Conectați-vă la telefonul inteligent GNET (iOS/Android) cu dongle Wi-Fi
Jurnal de evenimente: impactul G-Sensor
Vorbitor: Da
Suport micro SD de până la 512 GB
GPS extern: sincronizat cu hărți Google, urmărirea locației și a vitezei
Unghiul de vizualizare al camerei față: 140˚, spate: 140˚
Alimentare: DC 12V - 24V
Valoarea curentului admisibil a sigurantei furnizate: 3A
Temperatura de funcționare: -10 ℃ ~ 70 ℃
Umiditate de funcționare: 10~95%
Dimensiuni (LxAxD, mm) Camera frontala: 116x56x32, Camera spate (inclusiv suport): 44x38x28


Conținutul pachetului:

1x camera frontala
1x camera spate (cablu 6m)
1 card micro SD de 64 GB
1x modul GPS
1x dongle wifi
1x cablu de alimentare OBD
1x kit de montare cu șuruburi
1x manual

Comentarii

Alte produse