Cameră dublă auto 3G WiFi + urmărire în direct prin GPS - PROFIO X1

SKU: 14-029 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.250,00 lei
Preț cu TVA 1.500,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră dublă auto 3G WiFi + urmărire în direct prin GPS - PROFIO X1

Cameră WiFi duală pentru mașină + urmărire GPS în direct - PROFIO X1 Tracking Cam X1 cu funcție 3G Hotspot. Urmărirea în direct a vehiculului prin GPS, precum și imagini live ale camerei de pe telefonul dvs. în timp real. Această cameră unică pentru mașină , prima din lume, oferă urmărirea online prin GPS a vehiculelor prin intermediul aplicației pentru telefon, precum și aspectul „în direct” din cursa curentă.

Este o cameră video duală (față și interioară) la care camera frontală are o rezoluție FULL HD 1920x1080px la 30 de cadre pe secundă cu un unghi de 140 de grade și cu suport WiFi 3G . Imaginile sunt stocate pe un card de memorie micro SD acceptat de până la 32 GB . Corpul camerei este realizat din materiale de înaltă calitate, ceea ce o face rezistentă la temperaturi ridicate sau frig extrem .

Profio Tracking CAM X1 este modalitatea perfectă și sofisticată de a crește siguranța mașinii dvs. prin monitorizarea constantă sau o soluție complexă pentru firme pentru monitorizarea parcului auto.

După introducerea cartelei SIM în camera video, acesta va crea un punct de acces WiFi 3G (trebuie să aveți servicii de date activate pe cartela SIM) și vă puteți bucura de navigarea pe internet oricând și oriunde . Puteți viziona înregistrări video live de la cameră printr-o aplicație mobilă disponibilă gratuit ( suport Android/iOS ) numită „ Car Matrix ”. Cu această aplicație este, de asemenea, posibil să urmăriți online poziția GPS a vehiculului pe hartă. Setul de cablare este proiectat pentru conectarea directă la cutia de siguranțe 12/24V , permițând alimentarea permanentă a camerei auto. Un avantaj este un obiectiv dublu care oferă înregistrările fie ale camerei din față, fie ale camerei din spate (interior), inclusiv sunet (puteți dezactiva și înregistrarea sunetului). Camera interioară are o viziune de noapte IR care poate ilumina întregul spațiu al vehiculului pe timp de noapte.

Cameră auto 3g cu GPS - urmărire prin aplicație

Cu aplicația de pe telefonul mobil sau tabletă , vă puteți conecta la vehicul.
Harta afișează locația sa actuală cu ora, viteza și coordonatele GPS. Aplicația acceptă și Live View.

cameră wifi auto cu gps - urmărire live prin aplicație

Bucurați-vă de serviciul gratuit de urmărire prin GPS direct prin interfața web www.car-matrix.com

Nu este nevoie să instalați niciun software. Totul este disponibil prin internet dintr-un browser web de pe desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil. Funcția de bază este urmărirea unui autovehicul, indiferent dacă este o mașină sau un camion. Dacă vehiculul este online, veți vedea locația sa actuală pe hartă și puteți continua să-i urmăriți traseul. Dacă este offline, va fi afișată ultima sa locație cunoscută. Fiecare vehicul are propriul său număr de identificare după înregistrare, iar folosind acest ID puteți găsi înregistrările de conducere în istoricul dumneavoastră de conducere. După ce lansați călătoria arhivată, puteți vedea mișcarea pe hartă. În program detaliat, puteți vedea la ce oră și la ce adresă se afla vehiculul exact în acel moment. Opririle individuale ale vehiculului sunt marcate cu un steag roșu pe hartă și conțin informații cât timp a fost parcat vehiculul în acel loc. Puteți exporta un fișier în format excel din cursă, în care puteți găsi ora și locația exactă a vehiculului.

Caracteristica GEO FENCE vă permite să trimiteți o notificare prin e-mail când părăsiți spațiul marcat (dacă șoferul vehiculului părăsește accidental traseul planificat)

camera profio în vehiculul de monitorizare în direct prin GPS
Click pentru a mari imaginea

Foarte interesantă este funcția LISTEN & TALK, astfel încât este posibil să auziți și să vorbiți direct cu echipajul mașinii prin difuzoarele încorporate de pe cameră.

camera auto profio 3g

6 lentile de sticlă în lentilă

Materiale la temperaturi ridicate care rezistă la diverse condiții de conducere. Lentilele din sticlă cu șase straturi asigură o rezoluție ridicată a fotografiilor cu un echilibru excelent de culori pentru conducerea de zi și de noapte.

Lentila din sticla profio car dvr 6G

Calitate video FULL HD 1080

PROFIO Tracking Cam X1 oferă capabilități perfecte de imagine. Fotografiile vor fi surprinse cu mare claritate. Tot ce este capturat de această cameră video va fi transferat în videoclipuri fluide și uimitoare.

camera auto rezolutie full hd

Suport pentru caracteristica WDR

PROFIO Tracking Cam X1 acceptă funcția WDR. WDR este tehnologia de ultimă oră aplicată în camera video, indiferent dacă mediul este prea luminos sau întunecat, imaginea camerei este întotdeauna clară și luminoasă.
camera suporta tehnologia wdr

Acoperire completă pe 3 benzi cu obiectiv cu unghi larg de 140°

Pentru a reduce punctele oarbe, PROFIO Tracking Cam X1 folosește o lentilă de sticlă cu unghi larg de 140°, care surprinde confortabil 3 benzi de circulație pe șosea.
camera de urmărire profio cu unghi larg acoperire pe 3 benzi

Cip inteligent Mediatek

Profi Tracking Cam X1 dispune de un cip de înaltă performanță MTK6580 care asigură un consum redus de energie, oferind în același timp o funcționare rapidă, puternică și stabilă a camerei.

camera profio mediatek smart chip

Transfer de date 3G de mare viteză

Modelul de cameră video PROFIO Tracking Cam X1 acceptă transferul de date WCDMA 3G de mare viteză, care poate atinge o viteză de până la 7,2MB/s. Transferul de date 3G este de aproape 43 de ori mai rapid decât rețeaua 2G învechită.
camera profio 3g transfer de date

Alarma antifurt vibranta

Dispozitivul trece în modul de protecție a vehiculului după 5 minute de la oprirea motorului vehiculului. Dacă senzorii camerei captează vibrațiile din vehicul, alarma se aprinde și te avertizează cu notificarea prin intermediul unei aplicații pentru smartphone.

Alarma vibratie camera auto profio

Înregistrare în buclă

Înregistrările video sunt stocate pe cardul micro SD introdus după 3 minute. Când cardul de memorie este plin, cele mai vechi înregistrări vor fi suprascrise cu cele mai noi înregistrări pentru a captura imaginile reale. Acest lucru asigură înregistrarea continuă în buclă.

camera profio înregistrează în buclă

Senzor G încorporat

Într-o frână de urgență sau la impact, G-Sensor evaluează o astfel de situație ca fiind gravă și începe salvarea automată a înregistrării. Ulterior, blochează videoclipul capturat împotriva suprascrierii, astfel încât să nu fie suprascris chiar dacă cardul de memorie SD este plin.

camera de urmărire profio protecție g-sensor

Specificații:

Model: PROFIO Tracking Cam X1
Procesor: ARM Cortex A7 Quad-Core 1,3GHz
Sistem de operare: Android 5.1
Memorie flash: eMMC Flash 8GB
Memorie RAM: DDR3L 1GB Frecvență 533MHz
GPS: GSM și WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21 Mbps) EDGE GPRS
Camera frontală cu rezoluție video: Full HD 1080p cu 30fps, codificare H.264, unghi de fotografiere reglabil FOV (D) 140 °
Rezoluție video cameră interioară: 640 * 480px
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, frecvență de 2,4 GHz, hotspot
Urmărire de la distanță: PC și aplicație - Software pentru computer: www.car-matrix.com , APP pe mobil: CarMatrix
Vizualizare live: ambele camere duale prin APP
G-Sensor: Da
Microfon: Da
Difuzoare încorporate: Da
Suporta micro SD: pana la 32 GB
Alimentare: 10V - 36V
Dimensiunile camerei: 85 (L) * 55 (L) * 50 (H) mm
Greutatea camerei: 135 g
Temperatura de funcționare -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Pachetul contine:

1x Cameră auto PROFIO Tracking Cam X1
1x Set de cablare pentru conectarea directă la cutia de siguranțe 12V/24V - (lungime 2 metri)
1x Suport
1x etichetă 3M foarte adezivă
1x manual

Conținutul pachetului camerei profi x1

electronice profi Tracking Cam X1 este un produs superior al noului brand PROFIO ELECTRONICS , care este specializat în dezvoltarea și fabricarea de camere inovatoare care aduc o nouă dimensiune în utilizarea lor de zi cu zi.

Comentarii

Alte produse