Monitor de mașină cu ecran tactil de 9 inchi cu marșarier + suport card SD 256

SKU: 15-039 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.250,00 lei
Preț cu TVA 1.500,00 lei
- +

Descrierea produsului Monitor de mașină cu ecran tactil de 9 inchi cu marșarier + suport card SD 256

Monitor de mașină cu ecran tactil de 9 inch cu marșarier + suport card SD de 256 GB. Display de mașină mare pentru parcare confortabilă. Ecran tactil, înregistrare pe card micro SD (până la 256 GB) și posibilitatea de a conecta până la 4x camere de marșarier FULL HD sau HD. O nouă generație de sistem de parcare care vă oferă o imagine clară, clară în timpul zilei, chiar și în condiții de lumină scăzută și toate mijloacele tehnice necesare pentru funcționarea și controlul în siguranță a autovehiculelor și utilajelor. Pentru o utilizare și mai ușoară, monitorul este echipat cu un ecran tactil. Monitorul vă permite să comutați între diferite variante de afișare ale camerelor, în funcție de câte camere ați conectat și care dintre ele doriți să fie afișată ca principal. Monitorul de marșarier conține un meniu în care aveți diverse opțiuni pentru configurarea monitorului LCD și a camerelor care sunt conectate la acesta.

Monitor tactil pentru camere de marșarier cu înregistrarea imaginii camerei

monitor tactil pentru masina de 9 inch

Pe fiecare cameră, puteți seta, de exemplu, o imagine în oglindă prin intermediul monitorului sau puteți activa linii de ghidare pe care le puteți calibra cu precizie pe fiecare cameră direct în meniu. Monitorul de marșarier oferă mai multe opțiuni de afișare a camerelor, astfel încât să o poți alege pe cea care ți se potrivește cel mai mult. Poți gestiona comutarea imaginii între camere cu un singur deget, deoarece funcționează pe principiul alunecării cu degetul pe smartphone. Cu acest sistem, știi exact ce se află în spatele sau în jurul vehiculului. Este potrivit pentru furgonete, microbuze, rulote, autobuze, camioane, remorci semiremorci, mașini agricole și alte vehicule. Monitorul este echipat cu un suport reglabil care poate fi atașat la locul dorit.

monitor full hd pentru camioane

Înregistrarea de la camere este stocată pe un card micro SD , care este acceptat până la 256 GB.

mașină cu ecran tactil - înregistrare pe cardul SD

La monitor pot fi conectate până la 4 camere FULL HD sau 4 camere HD. Puteți selecta și combina camerele din oferta noastră în funcție de cerințele dumneavoastră, în funcție de tipul de vehicul. Camerele sunt conectate la monitor prin cabluri cu 4 pini cu lungimi opționale de 10m, 15m și 20m. Conectorul cu 4 pini care conectează camera la cablu este impermeabil, precum și rezistent la praf și rezistent la deteriorare. Instalarea sistemului este simplă. Pe monitor, există cabluri pentru conectarea camerelor și alimentarea monitorului, care este protejat împotriva supratensiunii printr-o siguranță înlocuibilă. Camerele sunt alimentate direct de la monitor și, prin urmare, nu mai trebuie conectate separat la sursă, facilitând instalarea și puteți plasa camera oriunde pe vehicul. Monitorul include, de asemenea, 4 cabluri de comutare pentru a conecta camerele selectate la luminile de marșarier. Când faceți marșarier, camera selectată va apărea automat pe monitor.

monitor de marșarier HD pentru mașini agricole

Monitorul are funcția de a comuta rezoluția camerelor conectate. Prin urmare, puteți conecta 4 camere cu rezoluție Full HD 1920x1080P sau 4 camere cu rezoluție HD 1080x720P. În cazul în care trebuie să puneți camera pe o remorcă care poate fi scoasă din mașină sau camion, puteți cumpăra din magazinul nostru electronic un cablu de conectare al camerei de marșarier pentru remorci și semiremorci. Acest lucru asigură deconectarea ușoară a sistemului de marșarier și reconectarea

Monitor pentru marșarier confortabil cu ecran tactil

monitor de marșarier cu ecran tactil

Caracteristici:

Monitor de marșarier de 9 inch
Touch screen
Gamă largă de setări în meniul afișajului
Posibilitatea de a conecta până la 4 camere
Diverse opțiuni de afișare a camerei

Monitorizarea specificațiilor tehnice:

Monitor: ecran tactil IPS de 9”.
Sistem: PAL/NTSC
Raport de aspect: 16:9
Rezoluția monitorului: 1024 x 600
Rezoluție video: 1920x1080 @ 25fps sau 1080x720 @ 25fps
Intrări: 4x canale Full HD/HD
Luminozitate: 500cd/㎡
Înregistrare: da, 4 canale
Înregistrare ciclică: da
Aspect afișaj: 1/2/3/4 cameră
Format de compresie video: H.264
Format video: TSStreaming Media
CPU: lunch V526, procesor A7 cu 2 nuclee
RAM: DDR3 512M
Suport pentru cameră: 720P NTSC, 720P PAL, 1080P PAL
Memorie: suportă card micro SD clasa 10, până la 256 GB (cardul de memorie nu este inclus)
Ajustabil: luminozitate, contrast, culoare, linii de ghidare reversibile
Alimentare: 9-36V
Suport vedere pe timp de noapte: da
Audio încorporat: da
Frecventa: 50/60Hz


Conținutul pachetului:

1 monitor tactil LCD de 9 inchi
1x Suport de montare pentru monitor
1x suport de îmbinare 3D
1 autocolant 3M
1x cablu de alimentare cu siguranță
1x manual

Comentarii

Alte produse