Cameră de bord cu 4 canale - sistem de cameră pentru mașină + suport GPS/WIFI/4G SIM - HDD de 256 GB/2 TB - PROFIO X7

SKU: 55-231 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 2.312,50 lei
Preț cu TVA 2.775,00 lei
- +

Descrierea produsului Cameră de bord cu 4 canale - sistem de cameră pentru mașină + suport GPS/WIFI/4G SIM - HDD de 256 GB/2 TB - PROFIO X7

Cameră de bord cu 4 canale - cel mai bun sistem de cameră de mașină + suport GPS/WIFI/4G SIM - HDD 256GB/2TB - PROFIO X7​ cu monitorizare GPS de la distanță + vizualizare în timp real a camerei. Sistem cu 4 canale cu suport pentru card SD de până la 256 GB sau 2 TB HDD, monitorizarea imaginilor de la camere și a poziției GPS în timp real - PROFIO X7 de la PROFIO ELECTRONICS.   Un sistem complet de monitorizare pentru o mașină sau dubă, camion, sau mașină agricolă etc., deoarece dispozitivul de urmărire GPS cu suport WIFI și 4G SIM pentru o imagine de ansamblu perfectă a conducerii în timp real. Cameră auto cu monitorizare GPS de la distanță - oferă funcții precum GPS Tracker și urmărirea online a vehiculelor prin GPS prin aplicația de telefon (Android/iOS) sau site-ul PC al platformei CMSV, precum și înregistrare audio (dacă camerele conectate o permit).

Pentru a configura camerele, trebuie să utilizați un monitor compatibil AHD 5"/7"/10" (puteți alege direct din oferta noastră). Puteți conecta orice 4 camere de monitorizare la acest set ( sunt furnizate 2 camere AHD interioare FULL HD în acest set), puteți conecta 2 camere AHD suplimentare din oferta noastră. De asemenea, puteți alege lungimea preferată a cablurilor la camere de la 5, 10, 15 sau 20 de metri în comandă.

Dvr mobil pe 4 canale cu suport SIM 4G cu rezoluție FULL HD - PROFIO X7

Dvr mobil cu 4 canale cu suport SIM 4G cu rezoluție FULL HD - PROFIO X7

Sistemul oferă, de asemenea, o imagine LIVE de la camere în timp real. Acesta este un DVR auto cu 4 canale cu posibilitatea de conectare a oricăror 4 camere pentru exteriorul sau interiorul vehiculului (lateral, spate, marșarier), pe care îl puteți achiziționa și direct din magazinul nostru cu conector 4PIN (este posibil și să utilizați camere încorporate în vehicul). Camerele externe pot fi conectate cu o rezoluție de 4x camere Full HD sau HD. Un reportofon încorporat care permite înregistrarea de la toate cele patru camere în același timp. Slot pentru 1 card de memorie SD de până la 256 GB + este posibil să conectați fie un disc SSD, fie un disc HDD de 2,5" . DVR -ul poate fi conectat la o sursă de alimentare de 12/24V.

Sistem de monitorizare cu suport 4G SIM si conectare a 4 camere pentru monitorizare si inregistrare LIVE

4 camere pentru camioneta cu suport 4G SIM PROFIO X7

Suportul pentru crearea unui hotspot Wifi 4G printr-o cartelă SIM 4G introdusă va fi cu siguranță interesant. DVR-ul poate înregistra sunet și printr-un microfon, dar acesta trebuie să fie amplasat în corpul camerei. Filmările sunt salvate pe un card de memorie SD acceptat de până la 256 GB - dispozitivul are 1 slot pentru un card SD sau un hard disk de 2,5 inchi introdus. Corpul recorderului DVR este realizat din materiale de înaltă calitate, ceea ce face este rezistent la temperaturi ridicate sau frig extrem (-20°C până la 65°C) .Înregistrarea ciclică, rotirea, răsturnarea și oglindirea imaginii camerei sunt desigur.Atașați camerele din set pe parbriz datorită Autocolant 3M.

Urmărirea locației prin GPS în timp real și urmărirea imaginilor live cu până la 4 camere

Vă puteți conecta la vehicul prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil, precum și prin platforma CMSV WEB , pe un computer sau tabletă.

Harta vă va arăta locația actuală cu ora, viteza și coordonatele GPS. Aplicația acceptă și funcția de previzualizare live în timp real. În sistemul de monitorizare (aplicație, platformă web, software pentru PC) puteți   monitorizați mai multe dispozitive. De asemenea, puteți vizualiza istoricul de conducere și traseul parcurs anterior al vehiculului. Este posibil să priviți înapoi și să vizualizați înregistrarea de la camere atâta timp cât dispozitivul este online.

Redirecționare către Platforma WEB

dvr pentru masina - platforma CMVS PROFIO X7

camera pentru masina care inregistreaza imaginea pe hard disk-ul hdd PROFIO X7

Accesorii optionale - posibilitatea de a conecta pana la 4 camere externe cu conector 4 PIN

Posibilitatea de a achiziționa (conecta) până la 4 camere externe cu conector 4PIN , care permite combinarea camerelor după cum este necesar (în funcție de tipul de montare sau dimensiuni și designul preferat al camerei, cu sau fără viziune nocturnă etc.). În cazul unui vehicul personal, puteți configura camerele astfel încât să înregistreze părțile laterale ale vehiculului și spațiul din spatele vehiculului . În cazul altor mijloace de transport decât un autobuz , puteți combina camere astfel încât 2 camere să înregistreze ușa de intrare a autobuzului și 1 cameră să înregistreze spațiul din spatele vehiculului sau comportamentul șoferului. Pentru a seta camera, este necesar să conectați la cameră orice MONITOR cu conector 4PIN , pe care șoferul va avea o vedere de ansamblu asupra camerelor și înregistrarea acestora (sau poate servi și ca ajutor la mers înapoi) sau puteți schimba setările camerei. Când utilizați monitorul, camera poate fi reglată folosind telecomanda inclusă. Monitorul nu face parte din pachet, dar poate fi comandat de la noi.

Schema de cablare a sistemului PROFIO X7 - un sistem universal de camere pentru vehicule

schema electrica - camera auto profio x7

Design cu blocare

Designul blocabil rezistent la manipulare oferă o potrivire sigură care împiedică accesul fizic la slotul pentru cardul microSD și la slotul pentru cartela SIM , reducând considerabil riscul de modificare a datelor.

DVR recorder auto recorder profio x7 box

Slot pentru card de memorie

Camera are 1 slot pentru un card de memorie de până la 256 GB. Înregistrarea stocată pe card reprezintă aproximativ 2 GB pe oră pe 1 canal înregistrat la rezoluție Full HD. Cardurile de memorie nu sunt incluse in pachet.

camerele auto suportă înregistrarea hdd pe hard disk card sd - profio x7

Modul GPS extern cu cablu de 3 m

Majoritatea camerelor auto au un modul GPS încorporat direct în corpul camerei, aceasta poate cauza uneori probleme la căutarea unui semnal GPS, mai ales dacă parbrizul are un tratament suplimentar de suprafață, cum ar fi încălzirea parbrizului etc. Camera auto Profio X7 este echipată. cu un modul GPS extern, care are un cablu lung de 3 metri , astfel încât să puteți plasa modulul GPS oriunde în vehicul.

DVR cu 4 canale pentru camion, furgonetă, autobuz, mașină de lucru - înregistrare video perfectă - fără punct mort

4 camere sistem dvr auto, duba, camion, utilaje - profio x7

Monitorizare live în timp real - Urmăriți imagini de la camera de bord oricând și oriunde

Monitorizare live în timp real pe camerele profio x7 pentru smartphone-ul aplicației mobile

Internet Wifi în vehicul - HOTSPOT 4G

Doar introduceți o cartelă SIM 4G și vă puteți conecta cu ușurință la Internet. După introducerea cartelei SIM în dispozitiv, puteți activa funcția hotspot și va crea un punct de acces WiFi 4G (serviciile de date trebuie să fie activate pe cartela SIM). Acesta acceptă transmisia de date 2G GSM, 3G WCDMA și 4G (LTE). Astfel, vă puteți conecta la internet de mare viteză aproape oriunde aveți acoperire.
wifi hotspot camera auto profio x7

Înregistrare în buclă - Înregistrare ciclică

Când spațiul de stocare de pe cardul micro SD introdus este plin, acesta poate suprascrie automat fișierele mai vechi cu altele mai noi, astfel încât fișierele să fie șterse constant.

Profio x7 Loop recording - Înregistrare ciclică

Suportă funcția WDR (gamă dinamică largă)

Recorderul DVR acceptă funcția WDR (în funcție de tipul camerelor conectate), WDR este o tehnologie de ultimă generație aplicată camerelor, indiferent dacă mediul este prea luminos sau întunecat, sau dacă există umbră, reflexie, întuneric etc. . WDR este diferența de niveluri de lumină dintr-o imagine între zonele cele mai întunecate și cele mai luminoase.

WDR - cameră cu gamă dinamică largă pentru mașină profio x7

electronice profi Camera Profio Tracking Cam X7 este un produs de top al noului brand PROFIO ELECTRONICS , care este strâns specializat în dezvoltarea și producerea de camere inovatoare care aduc o nouă dimensiune utilizării lor în practica de zi cu zi.

Specificații DVR:

● Suport pentru camere de înaltă rezoluție: 600tvl, 800tvl, 1000tvl / AHD 720p, 1080p
● Monitor LCD TFT de 5 inchi/7 inchi/10,1 inchi cu 4 canale de înregistrare live simultană în timp real
● Suport pentru o gamă largă de tensiuni de funcționare: 9-36V DC
● Stocare: card SD de 256 GB, HDD de 2 TB (cardurile nu sunt incluse in pachet)
● Software profesional de gestionare a flotei CMSV6: client Windows, iOS, Android
● Temperatura de funcționare: -25℃~+65℃, pentru performanță stabilă la temperaturi scăzute și ridicate

Sistem de operare: Sistem de operare Linux încorporat
Interfață de operare: GUI, suport mouse
Securitatea parolei: parola utilizator/parola administrator
PAL/NTSC: compresie video H.264
Afișare imagini: 1 cameră/ 4 camere simultan
Înregistrare audio: înregistrare audio și video sincronizată
Mod înregistrare: Manual/Alarmă
Intrare AV: 4 canale (4 camere)
Ieșire AV: ieșire video VGA cu 1 canal, ieșire AV cu 1 canal
Intrare alarma: 4 intrari digitale
HDD/SSD: 1 HDD/SSD 2,5" (până la 2 TB, acceptă conectarea/deconectarea în timpul funcționării)
Card SD: 1 card SDXC de mare viteză (până la 256 GB)
Interfață USB: 1 USB 2,0 (suport USB disc/mouse)
Interfață IR: 1 receptor IR încorporat
Extensie de funcții - GPS
3G/4G: acceptă CDMA/EVDO/GPRS/WCDMA/FDD LTE/TDD LTE
WIFI: 802.11b/g/n, 2,4 GHz
Alimentare: 9~36V DC
Putere de ieșire: 5V 300mA
Consum de energie: modul standby 3mA, consum maxim 18W @12V 1,5A @24V 0,75A
Temperatura de lucru: -20 --- 65 ℃
Dimensiuni: 162 mm x 153 mm x 52 mm


Specificații camerei:

Model: Profio CY-74
Senzor de imagine Sony 307 de 1/2,8".
Sistem TV PAL/NTSC
Rezoluție: 1920 x 1080
Sensibilitate 0,01 Lux/F1,2
Ieșire video AHD
Obiectiv f 2,5 mm Megapixel 2.0
Alimentare 12V DC±10%
Consum de energie 130 mA (max.)
Temperatura de funcționare -30 ℃ ~ +70 ℃
Dimensiuni 66(L) x 51(L) x 50(H)mm
Greutate neta 108 g


Conținutul pachetului:

1x sistem DVR Profio X7
1x modul GPS extern cu cablu de 3 m
1 x antenă LTE
1x antenă Wifi
1x kit de asamblare
1x cabluri de alimentare
1x telecomandă
2x cheie pentru cameră
1x manual

2x camera auto interioara
2x cablare în funcție de alegerea dvs. de 5, 10, 15, 20 de metri
2x șuruburi pentru fixarea camerei
1 x cheie hexagonală
1x manual

profio x7 - conținutul pachetului (pachetul include)

Comentarii

Alte produse