Camera auto cu canale 4 canale DVR recorder + GPS/WIFI/4G + monitorizare în timp real - PROFIO X6

SKU: 55-229 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 2.083,35 lei
Preț cu TVA 2.500,00 lei
- +

Descrierea produsului Camera auto cu canale 4 canale DVR recorder + GPS/WIFI/4G + monitorizare în timp real - PROFIO X6

Camera auto cu canale 4 canale DVR recorder + GPS/WIFI/4G + unghi de vedere de 120°. Monitorizare de la camere în timp real - PROFIO X6 de la PROFIO ELECTRONICS. Un sistem complet de monitorizare pentru o mașină sau dubă, camion, etc. ca dispozitiv de urmărire GPS cu suport WIFI și 4G SIM pentru o imagine de ansamblu perfectă a conducerii în timp real.

Cameră auto cu monitorizare GPS de la distanță - oferă funcții precum GPS Tracker și urmărirea online a vehiculelor prin GPS prin aplicația de telefon (Android/iOS) sau platforma web pentru PC, precum și înregistrarea audio a sunetului în zona în care se află camera principală. Pentru a configura camera, trebuie să utilizați un monitor compatibil AHD 5"/7"/10" (puteți alege direct din oferta noastră)

PROFIO X6 - Cameră auto wifi cu 4 canale 4G SIM FULL HD

PROFIO X6 - Cameră auto wifi cu 4 canale 4G SIM FULL HD

Sistemul oferă, de asemenea, o imagine LIVE de la camere în timp real. Acesta este un DVR auto cu 4 canale cu o cameră frontală FULL HD 1080P încorporată cu un unghi de vedere de 120° și posibilitatea de a conecta orice alte 3 camere pentru exteriorul sau interiorul vehiculului (lateral, spate, marșarier), pe care îl puteți achiziționa și direct din magazinul nostru cu conector 4PIN (este posibil să folosiți și camere încorporate în vehiculul dumneavoastră). Camerele externe pot fi conectate cu o rezoluție de 3x Full HD sau o combinație de 1x Full HD + 2x HD . Un reportofon încorporat care permite înregistrarea de la toate cele patru camere în același timp. Slot pentru 2x carduri de memorie SD de până la 256 GB , adică maxim 512 GB spațiu de stocare. Camera poate fi conectată la o sursă de alimentare de 12/24V

Sistem de monitorizare cu suport 4G SIM si conectare a 3 camere suplimentare pentru monitorizare LIVE si inregistrare de la acestea

camera auto profio x6 4 intrari camera

Suportul pentru crearea unui hotspot Wifi 4G printr-o cartelă SIM 4G introdusă va fi cu siguranță interesant. Camera poate înregistra sunet și prin microfon , care se află direct în corpul camerei principale. Imaginile sunt salvate pe un card de memorie SD acceptat de până la 256 GB - dispozitivul are două sloturi pentru carduri SD . Corpul camerei este realizat din materiale de înaltă calitate, ceea ce o face rezistentă la temperaturi ridicate sau frig extrem (-20°C până la 70°C). Senzor G încorporat, înregistrarea ciclică, rotirea, răsturnarea și oglindirea imaginii camerei sunt desigur. Atașați camera pe parbriz datorită autocolantului 3M.

Urmărirea locației prin GPS în timp real și urmărirea imaginilor live cu până la 4 camere

Camera auto cu 4 canale wifi

Accesorii optionale - posibilitate de a conecta pana la 3 camere externe cu conector cu 4 PIN

Opțiunea de a achiziționa (conecta) până la 3 camere externe cu conector 4PIN, care permite o combinație de camere după cum este necesar ( în funcție de tipul de montare sau dimensiuni și designul preferat al camerei, cu sau fără viziune pe timp de noapte etc.). În cazul unui vehicul personal, puteți configura camerele astfel încât să înregistreze părțile laterale ale vehiculului și spațiul din spatele vehiculului. În cazul altor mijloace de transport decât un autobuz , puteți combina camere care 2 camere înregistrează ușa de intrare a autobuzului și 1 cameră poate înregistra spațiul din spatele vehiculului sau comportamentul șoferului. Pentru a seta camera, este necesar să conectați la cameră orice MONITOR cu conector 4PIN , pe care șoferul va avea o vedere de ansamblu asupra camerelor și înregistrarea acestora (sau poate servi și ca ajutor la mers înapoi) sau puteți schimba setările camerei. Când utilizați monitorul, camera poate fi reglată folosind telecomanda inclusă. Monitorul și camerele externe nu fac parte din pachet, dar pot fi comandate de la noi.

Schema de cablare a sistemului PROFIO X6 - un sistem universal de camere pentru vehicule

profio x6 - cameră universală pentru mașini, camioane, camionete

Design cu blocare

Designul blocabil rezistent la manipulare oferă o potrivire sigură care împiedică accesul fizic la slotul pentru cardul microSD și la slotul pentru cartela SIM , reducând considerabil riscul de modificare a datelor.

blocarea camerei profio x6 card SD și SIM

Buton SOS încorporat

Butonul SOS este încorporat în camera de bord, ceea ce permite șoferilor să notifice conducerea flotei sau o altă persoană în cazul unei urgențe sau al unui scenariu potențial periculos. Când butonul este apăsat, acesta trimite rapid o notificare către sistem.

Alerte de urgență - Când apăsați butonul SOS, administratorul sau altă persoană autorizată va primi alerte automate cu coordonatele GPS exacte ale mașinii prin intermediul tabloului de bord software, permițându-le să intervină rapid și să ajute șoferul.

profio x6 - sistem full fd de cameră pentru mașină

Slot pentru card de memorie dual

Camera are 2 sloturi pentru un card de memorie cu o capacitate de până la 256 GB per slot. În total, camera poate avea până la 512 GB spațiu de stocare . Înregistrarea stocată pe card reprezintă aproximativ 2 GB pe oră pe 1 canal înregistrat la rezoluție Full HD. Cardurile de memorie nu sunt incluse in pachet.

camera wifi auto profio x6 dual slot sd card

Modul GPS extern cu cablu de 3 m

Majoritatea camerelor auto au un modul GPS încorporat direct în corpul camerei, aceasta poate provoca uneori probleme la căutarea unui semnal GPS, mai ales dacă parbrizul are un tratament suplimentar de suprafață, cum ar fi încălzirea parbrizului etc. Camera auto Profio X6 este echipată cu un modul GPS extern, care are un cablu lung de 3 metri , astfel încât să puteți plasa modulul GPS oriunde în vehicul.

DVR cu 4 canale pentru camion, furgonetă, autobuz, mașină de lucru - înregistrare video perfectă - fără punct mort

sistem dvr

Vă puteți conecta la vehicul prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil, precum și prin platforma WEB de pe un computer sau tabletă.

Harta vă va arăta locația actuală cu ora, viteza și coordonatele GPS. Aplicația acceptă și funcția de previzualizare live în timp real. În sistemul de monitorizare (aplicație, platformă web, software pentru PC) puteți monitoriza mai multe dispozitive.

Redirecționare către Platforma WEB

aplicația pentru platforma web profio x6

Aplicația Android CMSV7Aplicația CMSV7 IOS
aplicație Android aplicație IOS

Monitorizare live în timp real - Urmăriți imagini de la camera de bord oricând și oriunde

Monitorizare live în timp real - camera profio x6

Internet Wifi în vehicul - HOTSPOT 4G

Doar introduceți o cartelă SIM 4G și vă puteți conecta cu ușurință la Internet. După introducerea cartelei SIM în dispozitiv, puteți activa funcția hotspot și va crea un punct de acces WiFi 4G (serviciile de date trebuie să fie activate pe cartela SIM). Acesta acceptă transmisia de date 2G GSM, 3G WCDMA și 4G (LTE). Astfel, vă puteți conecta la internet de mare viteză aproape oriunde aveți acoperire. După pornirea motorului, hotspot-ul wifi va fi pornit automat.
Internet Wifi în vehicul - 4G HOTSPOT profio x6

Înregistrare în buclă - Înregistrare ciclică

Când spațiul de stocare de pe cardul micro SD introdus este plin, acesta poate suprascrie automat fișierele mai vechi cu altele mai noi, astfel încât fișierele sunt reînnoite în mod constant.

camera profio x6 - Înregistrare în buclă - înregistrare ciclică

Martor de încredere al accidentului - senzor G încorporat

Datorită senzorului G încorporat, camera auto Profio X6 este un partener de încredere chiar și în situații de criză. Camera detectează automat impactul și blochează fișierul, astfel încât să nu fie șters automat. Un astfel de fișier este stocat într-un folder dedicat unde nu poate fi șters de funcția de înregistrare în buclă.

camere auto g sensor profio x6

Înregistrare în buclă

Videoclipurile vor fi salvate pe cardul micro SD la fiecare 5 minute. Dacă cardul SD este plin, înregistrările mai vechi vor fi șterse automat și înlocuite cu altele noi.

camera mașinii înregistrează full hd într-o buclă

Suportă funcția WDR (gamă dinamică largă)

Această cameră auto acceptă funcția WDR, WDR este o tehnologie de vârf aplicată camerelor, indiferent dacă mediul este prea luminos sau întunecat, sau dacă există umbră, reflexie, întuneric etc. WDR este diferența de niveluri de lumină dintr-o imagine între zonele cele mai întunecate și luminoase.

suportă funcția WDR Profio X6

WDR - gamă dinamică largă - camere auto

electronice profi Camera Profio Tracking Cam X6 este un produs de top al noului brand PROFIO ELECTRONICS , care este strâns specializat în dezvoltarea și producerea de camere inovatoare care aduc o nouă dimensiune utilizării lor în practica de zi cu zi.

Specificație:

Procesor: Hi3521A
Sistem de operare: Linux
Sistem TV: PAL
Compresie video: H.264
Rezoluție: 1080P/720P/960H/D1/CIF
Numar de canale: 4
Compresie audio: G.726
Înregistrare sunet: da
Stocare: 2 x card SD max. 256 GB (nu este inclus)
Cameră frontală: Da, AHD 1080P
Ieșire AV: CVBS
Intrare alarmă: 4
GPS: da
Wi-Fi: da, 802.11b/g/n, 2,4GHz
Alimentare: DC: 8V~36V
Dimensiunile camerei principale: 141,5 mm (l) x 83 mm (h) x 47,5 mm (d)
Temperatura de funcționare: -20°C până la 70°C


Conținutul pachetului:

1x sistem DVR Profio X6
1x modul GPS extern cu cablu de 3 m
1x kit de asamblare
1x cablu prelungitor de alimentare (lungime 5 m)
1x cabluri de alimentare
1x telecomandă
2x cheie pentru cameră
1x manual

conținutul pachetului profio x6

Comentarii

Alte produse