Traducător handsfree Timekettle ZERO pentru mobil (Android/iOS)

SKU: 70-017 Am o întrebare
Producător TIMEKETTLE
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 625,00 lei
Preț cu TVA 750,00 lei
- +

Descrierea produsului Traducător handsfree Timekettle ZERO pentru mobil (Android/iOS)

Translatorul „mâini libere” Timekettle ZERO pentru telefonul mobil (Android/iOS) poate traduce 40 de limbi și 93 de accente. Acest dispozitiv miniatural hands-free functioneaza imediat dupa conectare - plug and play, controlat printr-o aplicatie de pe telefon. Dacă călătorești des, fie că este vorba de muncă, de descoperire sau pur și simplu de hobby-ul tău, atunci știi cât de problematic poate fi atunci când vizitezi obiectivele turistice ale țării în care te afli sau vrei să cunoști o nouă cultură și oameni, poate întâlni bariera limbilor străine. Și de aceea mini-traducătorul portabil ZERO este aici pentru tine!

Mini traductor portabil de vorbire (voce) ZERO - Design compact și dimensiuni reduse

Conform noului tău traducător mini de buzunar, te poți baza pe designul său complet portabil, care poate încăpea în portofel, buzunar sau poșetă. Dezvoltat cu un sistem de microfon mic, dar puternic, sensibil , traducătorul ZERO a 40 de limbi ale lumii separă efectiv intrările de voce care provin din patru direcții diferite , cu o reducere a zgomotului complet integrată pentru a se asigura că primește intrarea în mod clar și precis. Nu veți realiza acest lucru folosind nicio aplicație comună de traducere disponibilă.

traducător zero

Comunicarea inteligentă este simplă - Mâini libere

Echipat cu tehnologie inteligentă de redare , traducătorul dvs. ZERO handsfree va înregistra cu ușurință vocea și o va reda în limba maternă direct prin intermediul smartphone-ului. Bucurați-vă de conversația cu mâinile libere în timp ce mențineți contactul vizual și nu trebuie să vă opriți din vorbit sau să vă limitați, deoarece ZERO se traduce în timp real . Niciodată până acum nu a fost făcut un traducător cu funcții de redare atât de inteligente!

traducător de limbă

3 moduri complexe

Noul dvs. mini traducător instantaneu portabil ZERO vine cu trei moduri complexe care vă pot ajuta să navigați în diferite situații. Ideal pentru întâlniri, conversații și chiar pentru conversații de zi cu zi. ZERO Translator acceptă tehnologia Plug and Play pentru telefoane inteligente, astfel încât să aveți acces instantaneu la conversațiile traduse în orice moment.

mini traducător

Modul de traducere

Modul de traducere este perfect atunci când căutați o traducere rapidă a propozițiilor în alte limbi. Pur și simplu conectați ZERO la telefon și începeți să vorbiți. Traducatorul de voce ZERO va înregistra, traduce și prezenta cu acuratețe propozițiile dvs. în timp real chiar pe ecranul telefonului dvs. Smartphone , pentru a face mai ușor pentru toată lumea să înțeleagă și să vizioneze ceea ce s-a spus.

traducere în miniatură a vorbirii

Modul întâlnire

Tehnologia revoluționară cu 4 microfoane de la ZERO vă permite să înregistrați și să împărțiți vocile a până la patru difuzoare diferite în orice conversație în modul întâlnire. Acest lucru vă va face mai ușor să acordați atenție întâlnirii și să verificați ceea ce s-a spus în limba maternă, o prezentare generală a cine a spus ce. ZERO poate înregistra mai multe limbi pentru dvs. în același timp . Și apoi puteți chiar să extrageți jurnalul, să îl salvați pe telefon sau să îl puteți trimite prin e-mail colegilor!

traducător pentru smartphone-uri

Modul interviu

Nu vă bazați pe smartphone-ul sau dispozitivul portabil pentru a înregistra conversații - în schimb, traducătorul ZERO se va ocupa de tot! Mini-translatorul ZERO înregistrează imediat conversația dvs. , separă vocile persoanei care cere de cel intervievat și le stochează pe toate direct pe Smartphone-ul dvs. ! Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la înregistrarea clară a dispozitivului dvs. - ZERO este special conceput cu reducere adaptivă a zgomotului pentru a vă asigura că conversațiile sunt înregistrate clar și precis.

cel mai mic traducător

Anularea adaptivă a zgomotului

Traducatorul de călătorie ZERO utilizează un microprocesor avansat și un algoritm de rețea neuronală pentru a se asigura că reducerea adaptivă a zgomotului funcționează la izolarea diferitelor difuzoare simultan. Această caracteristică unică mărește acuratețea cu până la 90% și acceptă înregistrarea multidirecțională din 4 direcții diferite.

traducător de limbă zero

Suportă 40 de limbi și 93 de accente!

Mini-translatorul portabil ZERO este cel mai cuprinzător dispozitiv de traducere disponibil în prezent pe piață cu dimensiuni atât de mici. Cu suport pentru până la 40 de limbi și 93 de accente diferite, poți fi sigur că poți comunica, articula și înțelege totul practic oriunde în lume!

Toate limbile acceptate (40)

Portugheză, arabă, chineză simplificată, chineză tradițională, germană, italiană, rusă, japoneză, coreeană, catalană, cehă, daneză, finlandeză, greacă, ebraică, hindi, croată, maghiară, indoneziană, malaeză, olandeză, norvegiană, poloneză, română, bulgară, slovacă, slovenă, suedeză, tamilă, telugu, thailandeză, turcă, vietnameză, islandeză, ucraineană, urdu, filipineză

Toate accentele acceptate (93)

Anglia, SUA, Australia, Canada, Ghana, Irlanda, India, Kenya, Nigeria, Noua Zeelandă, Filipine, Tanzania, Africa de Sud, Singapore, Franța, Canada, Spania, America, Argentina, Bolivia, Chile, Columbia, Costa Rica, Dominicană Republica, Ecuador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Peru, Puerto Rico, Paraguay, El Salvador, Uruguay, Venezuela, Portugalia, Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Algeria, Egipt, Israel, India, Irak, Iordania, Kuweit, Liban, Maroc, Oman, Palestina, Qatar, Arabia Saudită, Tunisia, China, Canton, Taiwan, Germania, Italia, Rusia, Japonia, Coreea, Spania, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Grecia, Israel, Croația, Ungaria, Indonezia, Malaezia, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Bulgaria, Slovacia, Slovenia, Suedia, India, Sri Lanka, Malaezia, Singapore, Thailanda, Turcia, Vietnam, Islanda, Ucraina, India, Pakistan, Filipine

traducător de limbi mondiale

ZERO cel mai mic traducător din lume

ZERO este mai mult decât un traducător de buzunar - este un instrument lingvistic complex special conceput pentru a ajuta oamenii în calitate de călători, profesioniști în afaceri, jurnaliști, fani ai dispozitivelor digitale și a gadgeturilor de înaltă tehnologie și pentru a le face mai ușor să se cufunde în noul mediu. , precum și să se conecteze cu ceilalți, indiferent de diferența de limbă, pentru a avea încredere că pot comunica confortabil în străinătate.

Și nu uitați, traducătorul ZERO este perfect mic pentru a se potrivi oriunde - un buzunar, geantă sau portofel! Pur și simplu conectați-l la smartphone-ul dvs. și începeți să vorbiți , Zero va prelua controlul și se va ocupa de traducere.

cel mai mic traducător din lume

Aplicații de traducere/traducători de buzunar

Soluție pentru frecvență joasă și comunicații superficiale. Deoarece majoritatea traducătorilor operează prin direcționarea manuală a dispozitivului traducător către respondent sau prin apăsarea butoanelor, multe operațiuni inutile necesare pentru controlul acestor dispozitive scumpe au fost dificil de operat și inutilizabile.

traducător în 40 de limbi

Cu un corp metalic usor, de dimensiunea de 4 cm x 1,5 cm x 7 mm si introdus intr-o carcasa compacta, translatorul ZERO poate fi depozitat cu usurinta intr-o geanta, portofel sau chiar in buzunarul unei camasi fara probleme. Instalarea este rapidă, aplicația este disponibilă în Google Play Store și Huawei App Gallery sau Apple Store . Doar introduceți dispozitivul în telefon, faceți clic pe aplicație și aveți în mâini cel mai precis și mai puternic traducător.

traducător fără fir

Traducatorul de călătorie ZERO are o caracteristică utilă care vă permite să salvați toate conversațiile pe telefon și posibilitatea fie de a le salva pentru utilizare ulterioară, fie de a trimite jurnalele de conversație prin e-mail. Doar scoateți traducătorul ZERO, descărcați aplicația pe telefon, conectați traducătorul la telefon și dispozitivul va traduce conversația. Doar atât de ușor! Vocea poate fi auzită clar, iar textul de pe ecran poate fi citit clar.

traducător zero

Specificatii tehnice:
Produs: Mini-translator portabil ZERO
Culoare: Gri spațial (gri închis)
Material: Aluminiu
Dimensiuni: 40 x 17 x 7,2 mm
Dimensiuni (cu conector): 40 x 25 x 7,2 mm
Greutate: 6,6 g
Conexiune: OTG
Compatibil cu: USB tip C/Lightning (Apple)

Microfon:
Tip: microfon analogic
Raspuns in frecventa: 20 Hz la 20000 Hz
Numar de microfoane: 4
Direcția de recunoaștere: față/spate/stânga/dreapta
Unghi de recunoaștere a vocii (orizontal): 60°
Unghi de recunoaștere a vocii (vertical): 0 ~ 40°
Distanța recomandată de recunoaștere a vocii: 20 cm până la 100 cm
Max. distanta de recunoastere a vocii: 150 cm

Software:
Aplicație: Timekettle
Limbi acceptate: 40
Accente acceptate: 93
Sisteme și versiuni suportate: iOS 11.0 și mai nou/Android 7.0 și mai nou
Operare: automata/manuala
Reducerea zgomotului: Beamforming/rețea neuronală

Conținutul pachetului:

1x ZERO Translator
1x manual de utilizare

Comentarii

Alte produse