Tracker GPS 3G cu baterie de 6000 mAh și protecție IP67

SKU: 09-059 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 566,65 lei
Preț cu TVA 680,00 lei
- +

Descrierea produsului Tracker GPS 3G cu baterie de 6000 mAh și protecție IP67

Tracker GPS 3G cu baterie de 6000 mAh și protecție IP67. Poziționare GPS + LBS + WiFi - poziționare în timp real cu o precizie triplă. Odată ce tracker-ul online are un semnal GPS bun, va găsi locația prin GPS. Dacă nu are semnal GPS, va găsi locația prin LBS. Poziționarea triplă permite marcarea precisă și rapidă a locației. Trackerul GPS ascuns este echipat cu un magnet ultra-puternic si este foarte simplu si flexibil de instalat, pentru monitorizarea GPS a vehiculelor. Detector impotriva demontarii cu senzor antifurt.
Localizator GPS auto IP67 impermeabil cu magnet + capacitate baterie 6000 mAh. Urmărirea GPS în timp real a persoanelor și vehiculelor. Dispozitiv de urmărire GPS online în mașină (aplicație în mobil) cu baterie de 6000 mAh, care asigură funcționarea dispozitivului GPS în modul de urmărire până la 25 de zile în modul stand-by, în funcție de intervalul raportului de poziționare sau 100 de ore (la actualizare de locație la fiecare 10 secunde). Este dotat cu o reincarcare magnetica super rapida unde este suficient sa se incarce aproximativ 3 ore si apoi tracker-ul GPS poate fi folosit 5-10 zile. Posibilitatea de a monitoriza vocea după apelarea dispozitivului pentru a asculta ceea ce se întâmplă în jurul locatorului GPS.

tracker de poziționare GPS și lbs

Datorită unui corp magnetic puternic, puteți atașa localizatorul GPS 3G de la marca PROFIO ELECTRONICS la diferite locații ale obiectului urmărit. Protectia IP67 extrem de ridicata (poate fi scufundata in 1m de apa si este complet rezistenta la praf) permite functionalitatea dispozitivului chiar si in medii extreme de exterior . Dispozitivul de urmarire GPS isi gaseste intrebuintare pentru urmarirea si monitorizarea vehiculelor inchiriate, inchirierea autoturismelor, transportul bunurilor de valoare, inchirierea de utilaje grele si monitorizarea bunurilor specifice si speciale. Trackerul GPS vă va avertiza, de asemenea, cu privire la interferențe neautorizate în instalarea sau înlăturarea dispozitivului . În magazinul nostru electronic puteți cumpăra locatoare GPS de cea mai bună calitate. Ai nevoie doar de o cartelă SIM (date/telefon) și urmărirea prin GPS poate fi activă imediat.

Tracker GPS cu capacitate mare a bateriei de până la 6000 mAh și protecție IP 67

tracker GPS pentru mașini și vehicule

Vă puteți conecta la trackerul GPS prin intermediul aplicației de pe telefonul mobil, tabletă sau computer

Harta afișează locația sa actuală cu ora, viteza și coordonatele GPS.

monitorizare gps vehicul

Monitorizare activă a vocii (interceptări telefonice)

Posibilitatea de a apela de la numerele SOS selectate la dispozitivul de urmărire GPS pentru a auzi sunete (chat) în jurul dispozitivului unde se află. În timpul acestui proces de monitorizare a sunetului, dispozitivul nu va emite niciun sunet, deci este o observație tăcută.

localizator GPS pentru interceptări telefonice

Montare magnetică puternică

Trackerul GPS ascuns are capacitatea de a se atașa cu un magnet industrial puternic și, prin urmare, este posibil să se monteze dispozitivul de urmărire într-un mod simplu pe orice suprafață metalică - șasiu vehicul, uși, sub scaun, pe un container și așa mai departe.

GPS tracker magnet puternic

montare magnet locator GPS

Protecție IP67 rezistentă la apă și praf

Localizatorul GPS are un nivel de protectie extrem de ridicat IP67 (poate fi scufundat in 1m de apa si este complet rezistent la praf) permite functionalitatea dispozitivului chiar si in medii extreme de exterior.

protectie IP67 tracker GPS

Baterie reîncărcabilă încorporată

Baterie reîncărcabilă și înlocuibilă de 6000 mAh 3,7V încorporată, care durează până la 25 de zile în modul de așteptare, în funcție de intervalul raportului de poziționare sau 100 de ore (la actualizarea locației la fiecare 10 secunde)

baterie reîncărcabilă încorporată de localizare GPS

Alarma cu vibratii

O alarmă va fi declanșată dacă localizatorul GPS detectează vibrații sau relocare neașteptată, lovirea în mașină sau deteriorarea mașinii vopsite. Dispozitivul trimite un mesaj de alarmă de avertizare.

manipulare alarmă localizator GPS

Localizator GPS - alarmă de îndepărtare neautorizată

Dacă localizatorul GPS detectează o îndepărtare neautorizată, prin intermediul butonului Anti-tamper, o alarmă va fi trimisă sub forma unui mesaj de alertă, iar modul de urmărire GPS va fi activat automat timp de 20 de minute. După 20 de minute, dispozitivul revine în modul standby.

alertă împotriva demontării trackerului GPS

Reîncărcare magnetică ultra rapidă

Reîncărcare magnetică super rapidă și convenabilă a locatorului GPS. Puteți reîncărca complet bateria timp de aproximativ 3 ore și apoi tracker-ul GPS poate fi folosit timp de 5-10 zile.

localizator gps reincarcare ultra rapida

Alarmă sonoră

Dacă nivelul sunetului depășește 60 de decibeli (ruperea sticlei) , localizatorul GPS trimite automat o alarmă la numărul SOS prestabilit.

Alarma sonoră a localizatorului GPS
Dispozitivul GPS oferă și urmărirea utilizatorului sub forma unui mesaj SMS direct pe telefonul dvs. mobil , unde va fi afișat un link către hărțile Google și, după ce faceți clic pe acesta, este afișată și locația curentă a vehiculului urmărit. Un alt formular este printr-o aplicație mobilă numită „ Track Solid ” (iOS, Android), prin care puteți afla locația vehiculului urmărit și diverse date necesare. Cel mai recent formular este urmărirea dispozitivului GPS prin interfața web „ www.tracksolid.com ”, pe care o puteți utiliza prin computer, tabletă sau laptop pentru o monitorizare convenabilă.
localizator de monitorizare GPS
Poziționare GPS + LBS + WiFi - poziționare în timp real
Baterie reîncărcabilă de 6000 mAh - bateria cu litiu de mare capacitate oferă dispozitivului o putere suficientă
Magnet puternic - capacul magnetic puternic permite instalarea flexibila pe un vehicul sau alt tip de proprietate
Alarmă de detectare a sunetului - dacă nivelul sunetului depășește 60 de decibeli, va fi declanșată o alarmă
Alarma de îndepărtare a capacului - alarma este activată atunci când cartela SIM este schimbată sau când dispozitivul este scos
IP67 rezistent la apă - dispozitivul GPS rezistent la apă asigură o funcționare stabilă chiar și în medii dure exterioare

Specificații:

Frecventa de comunicare: GSM: 850/900/1800/1900MHz
Sensibilitate: clasa II RBER2% (-104dBm)
GPRS: Clasa 12, TCP/IP
Sensibilitate de recepție: clasa II RBER2% (-102dBm)
Memorie: 32 + 32 Mb
Eroare de fază: RMSPE <5, PPE <20
Max. ieșire: GSM850/GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800/GSM1900: 30dBm ± 3dBm
Max. eroare de frecvență: ± 0,1 ppm
Cip GPS: Cip MTK foarte sensibil
Frecvență: GPS L1, cod C/A 1575,42 MHz
Canal GPS: 32
Precizia locației: <10 metri
Sensibilitate de urmărire: -165dBm
Sensibilitate: -148dBm
Indicator LED: dispozitiv ON (roșu), GPS (albastru), GSM (verde)
Timp de așteptare: 25 de zile
Antena GPS: Antena GPS ceramica
Temperatura de funcționare: -20℃ ~ 70℃
Baterie: 6000 mAh/3,7V baterie litiu polimer
Dimensiuni: 58 mm (latime) x 85 mm (inaltime) x 29 mm (grosime)
Greutate: 161g (fără capac magnetic) 230g cu capac magnetic

Pachetul contine:

1x tracker GPS Profio GPS L-1
1x adaptor USB
1x cablu USB
1x set de șuruburi
1x capac din spate cu magnet
1x manual

Comentarii

Alte produse