Timekettle WT2 Edge - Căști cu traducător Bluetooth vocal

SKU: 70-022 Am o întrebare
nou reducere Timekettle WT2 Edge - Căști cu traducător Bluetooth vocal
Producător TIMEKETTLE
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.166,65 lei
Preț cu TVA 1.400,00 lei 1.600,00 lei
- +

Descrierea produsului Timekettle WT2 Edge - Căști cu traducător Bluetooth vocal

Timekettle WT2 Edge - Căști cu traducător vocal Bluetooth. Comunicarea în străinătate vă va fi destul de ușoară, indiferent de barierele lingvistice. Timekettle WT2 Edge este un traducător absolut unic pentru traducerea vocală în timp real în două sensuri în lume, îl puteți cumpăra din magazinul nostru electronic pentru vânzare. Căști wireless cu traducător inteligent, care aduc o revoluție în comunicare. Este primul traducător vorbitor din lume cu inteligență artificială pentru traducere confortabilă în timp real direct prin căști, adică fără a fi nevoie de traducere direct prin smartphone-ul tău.

Timekettle WT2 Edge - Traducător de voce Bluetooth

Acest cel mai bun traducător de vorbire online combină algoritmul de voce de ultimă generație și tehnologia de traducere automată. a redefinit traducătorii într-un mod semnificativ și inovator, aducând noi oportunități utilizatorilor și companiilor de pe piață. Un traducător electronic de propoziții și texte care vă va schimba viziunea asupra comunicării și călătoriilor în lume, indiferent de ceea ce aveți nevoie pentru a traduce. Nu va fi nevoie de un interpret de limbă sau un traducător Google mai scump.

Translator acceptă traducerea a până la 40 de limbi (inclusiv 93 de accente)

Lista limbilor acceptate pentru traducere:

arabă, engleză, bulgară, chineză, cehă, daneză, finlandeză, franceză, greacă, ebraică, hindi, olandeză, croată, maghiară, indoneziană, japoneză, cantoneză (honkg kong), catalană, coreeană, malaeză, germană, norvegiană, poloneză, portugheză, română, rusă, spaniolă, slovacă, slovenă, suedeză, italiană, tamilă, telugu (India), thailandeză, turcă, vietnameză etc.

În engleză puteți alege până la 13 accente diferite , cum ar fi (SUA, Australia, Canada, Marea Britanie, altele..) De asemenea, în spaniolă puteți alege până la 20 de accente diferite (Spania, SUA, Republica Dominicană, Mexic, Venezuela și altele.. ) De asemenea, în arabă aveți la dispoziție până la 15 accente diferite , cum ar fi (Emiratele Arabe Unite, Egipt, Israel, Maroc și altele..) Deci, de asemenea, un traducător englez-spaniolă sau german-spaniolă de propoziții și texte (voce) .

Traducător de limbă wt2 edge

WT2 Edge folosește 15 servere din întreaga lume pentru traducere ultra-rapidă

wt2 edge - traducerea limbilor lumii

În comparație cu modelul anterior WT2 Plus, noul WT2 Edge este cu 33% mai mic și cu 46% mai ușor.

wt2 edge - un traducător revoluționar de limbi

Modul de utilizare a traductorului WT2 Edge este destul de simplu, trebuie doar să descărcați aplicația disponibilă gratuit „timekettle” (iOS, Android) pe telefonul dvs. mobil, să faceți asocierea cu setul cu cască prin conexiune Bluetooth (min. Bluetooth versiunea 4.2 și superioară), apoi ambele persoanele introduc receptorul la ureche și pot comunica imediat. Principiul comunicării este că tu vorbești în limba ta, iar cealaltă persoană aude traducerea în receptor în limba stabilită. Prin urmare, comunicarea reală față în față nu va mai fi o problemă. Traducatorul revoluționar își va găsi utilizarea atunci când călătorește, în călătorii de afaceri, vizitând magazine sau hoteluri internaționale și în multe alte ocazii când comunicarea este un obstacol.

wt2 edge - traducere de limbi în întreaga lume

Prezintă-te lumii!

Când călătorești în străinătate, nu este nimic mai rău decât să fii blocat într-o locație necunoscută fără posibilitatea unei comunicări eficiente. Cu WT2 Edge, nu te vei afla niciodată într-o astfel de situație, deoarece asigură o comunicare naturală în timp real, fără a folosi mâinile. Cufundați-vă în cultura locală în timp ce călătoriți, exprimați-vă deschis și creați conexiuni mai semnificative cu oamenii pe care îi întâlniți.

wt2 edge timekettle - traducere confortabilă a vorbirii

Activare imediată - compilator gata de utilizare în orice moment

WT2 Edge este unic în tehnologia sa de procesare a semnalului, care este diferită de alți concurenți de pe piață. Pentru comunicare, nu este necesară activarea telefonului sau o altă persoană nu trebuie să descarce aplicația inteligentă. Tot ce aveți nevoie pentru comunicare este că amândoi introduceți receptorul wireless în ureche, iar WT2 se va ocupa de o traducere confortabilă.

wt2 edge - translator timekettle

Algoritm inteligent ON-THE-GO

Algoritmul principal permite comunicarea chiar și în cel mai zgomotos mediu exterior. Cu detectarea automată a vocii și preluarea semnalului, WT2 oferă o comunicare absolută fără mâini într-o varietate de limbi . Comunicarea în străinătate vă va fi ușoară, indiferent de barierele lingvistice.

traducere lingvistică - timekettle wt2 edge

Reducere dublă a zgomotului - fiecare cuvânt contează!

Bazat pe algoritmi și reducerea zgomotului, WT2 Edge are o precizie de până la 95% în traducere , făcându-vă vorbirea cu un străin complet natural.

traducere de limbă - traducător vocal

Suport multilingv cu globalizarea

WT2 Edge acceptă în prezent 40 de limbi și 93 de dialecte , care vor fi adăugate și actualizate în viitor.

wt2 edge translator - suport lingvistic

Durată lungă de viață a bateriei - mai mult decât aveți nevoie!

WT2 Edge oferă până la 5 ore de viață a bateriei pentru o încărcare, peste 12 ore de viață a bateriei cu carcasă reîncărcabilă - stație de andocare și până la aproximativ 30 de zile în modul de așteptare.

timekettle wt2 plus

Tabel de comparație a traducătorilor:

traducător compilator

Caracteristici:

Design grozav
Durată de viață a bateriei până la 12 ore
Conexiune automată
Traducerea a 40 de limbi și 93 de accente pentru fiecare limbă
Compatibil pentru iOS și Android
95% precizie a traducerii

Specificații:

Produs: WT2 Edge translator
Producator: Timekettle
Culoare albă
Suport lingvistic: 40
Număr de accente: 93
Suport: Bluetooth 4.2 și o versiune ulterioară (conexiune mobilă prin aplicație)
Încărcare baterie: polimer de litiu/90 de minute
Durată de viață a bateriei până la 12 ore/pentru 4 încărcări de la stația de andocare
Traducere continuă: 3 ore
Suport de sistem: iOS 11.0 / Android 7.0 și o versiune ulterioară

Pachetul contine:

2x căști Bluetooth
1x stație de andocare de încărcare
1x cablu de alimentare USB
2x cârlig pentru ureche
2x dopuri pentru urechi de rezervă (casci pentru urechi)

marginea wt2

Comentarii

Alte produse