Set universal pentru marșarier - monitor HD de 10" + camere 4x HD IR

SKU: 19-101 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.666,65 lei
Preț cu TVA 2.000,00 lei 2.400,00 lei
- +

Descrierea produsului Set universal pentru marșarier - monitor HD de 10" + camere 4x HD IR

Set camere universale pentru marșarier - monitor HD 10" + cameră 4x HD IR . Camera AHD va avea grijă de imagine de înaltă calitate nu numai în timpul zilei, dar cu vederea pe timp de noapte cu 18 LED-uri IR, puteți vedea bine și când faceți marșarier noaptea. Monitorul și camera de la marca PROFIO ELECTRONICS au o rezoluție AHD de 1024x600p datorită căreia puteți vedea toate detaliile clar și clar.Dimensiunea ecranului LCD face din acest set un ajutor ideal pentru marșarier .

Acest sistem AHD este o combinație a celei mai bune tehnologii care este dezvoltată pentru furgonetă, microbuz, rulotă, autobuz, camion, semiremorcă, tractor, combine agricole și alte mașini și vehicule agricole sau de construcții. Veți aprecia sistemul AHD mai ales atunci când este instalat pe autovehicule mai mari, unde aveți nevoie de mai multe vederi din unghiuri diferite. Setul de parcare funcțional este unul dintre sistemele care vă asigură perfect vederea de ansamblu atunci când conduceți orice vehicul.

Posibilitatea de a conecta pana la 4 camere cu posibilitatea de a alege ordinea de afisare a camerei.

Camerele individuale pot fi afișate una lângă alta sau, dacă este necesar, pot combina aspectul camerelor pe monitor.

Camere universale pentru marșarier

Datorită acestui sistem, veți ști exact ce se află în spatele sau în jurul vehiculului. Setul AHD pentru marsarier contine un monitor LCD de 10" + 4x camera cu vedere nocturna IR + 4x cablu 5m, 10m, 15m, 20m, care este inclus in pretul setului, si il puteti alege in functie de necesitati la comanda. Setul AHD este excepțional nu numai datorită calității imaginii, ci și puteți conecta până la 4 camere AHD la monitor simultan.Pe monitor, este posibil să afișați toate camerele una lângă alta în același timp pentru o mai bună orientare, sau dacă este necesar, selectați varianta de afișare a camerei în funcție de nevoile dvs. În meniul monitorului puteți selecta și oglindirea imaginii camerei.Acest set de inversare are o gamă largă de utilizare.Nivelul de protecție IP al camerei este până la IP 66 , ceea ce înseamnă că este rezistent la apă, praf și rezistent la deteriorare.

set de camere HD pentru mers înapoi autobuz

Primul set de marșarier de pe piață cu rezoluție AHD 1024x600p, monitor LCD de 10” cu posibilitatea de a conecta până la 4 camere AHD cu viziune nocturnă IR.

Datorită rezoluției AHD a monitorului și a camerei, veți vedea toate detaliile clar și clar.

Instalarea și asamblarea acestor camere este foarte simplă.

set de lucru inversare pentru recoltatoare

Monitorul include un meniu OSD care vă permite să reglați claritatea, luminozitatea, contrastul și, de asemenea, vă permite să rotiți și să reflectați imaginea pentru a afișa în mod realist partea dreaptă și stângă. Telecomanda facilitează operarea funcțiilor. De asemenea, este inclusă o pereche de difuzoare încorporate și un ecran de 1024x600px cu rezoluție de 16:9. Fiecare cameră are propriul canal și camerele individuale sunt comutate prin butoanele direct de pe monitor sau prin telecomandă. Monitorul LCD vă permite să conectați camera necesară prin conector cu luminile de marșarier, astfel încât la mers înapoi vă permite să comutați automat camera selectată care va apărea pe monitor. Unghiul camerei este reglabil. Monitorul cu camera este echipat cu un suport reglabil pe care il puteti atasa la locul dorit. Vine cu un parasolar care asigură o imagine clară și fără strălucire.

Nivelul ridicat de protecție până la IP 66 este rezistent la apă, praf și rezistent la deteriorare.

monitor impermeabil pentru marșarier și parcare cu cameră de pompieri

În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit decât cu suport (ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră încă trei tipuri de suporturi care vă permit să atașați monitorul de exemplu pe un parbriz sau unde se află Necesar. În cazul în care trebuie să puneți camera pe o remorcă care poate fi scoasă din mașină sau camion, puteți cumpăra din magazinul nostru electronic un cablu de conectare al camerei de marșarier pentru remorci și semiremorci. Acest lucru asigură deconectarea ușoară a sistemului de marșarier și reconectarea.

Monitor LCD AHD de 10 inchi
Posibilitatea de a conecta până la 4 camere de marșarier
Vedere nocturnă până la 10 m
Unghi de vizualizare a camerei 150°
Posibilitatea de a afișa toate camerele pe ecran
Rezoluția afișajului 1024x600px

Monitorizarea specificațiilor tehnice:

Model: Profio Quad View L10
Monitor LCD de 10 inchi
Sistem: PAL/NTSC
Raport de aspect: 16:9
Rezoluția monitorului: 1024 x 600
Intrări: 4x AV
Contrast: 300:1
Posibilitate de setare: luminozitate, contrast, culoare
Alimentare: DC 12V-24V
Consum de energie: 5W
Temperatura de lucru: -10ºC până la 60ºC
Temperatura de depozitare: -20ºC până la 70ºC

Specificații tehnice ale camerei:

Model: Camera Profio Rearview L10
Senzor de imagine: MIX SONY225 CMOS 1/3"
Rezoluție: HD 1024x600
Sistem: PAL/NTSC
Iluminare minima: 0,1 LUX
Viziune de noapte IR: da 18 LED-uri IR
Distanta de vedere pe timp de noapte: 10 m
Unghi de vizualizare: 150°
Nivel de protecție IP: IP 66 impermeabil, rezistent la praf, rezistent la deteriorare
Consum de energie: 3W
Temperatura de lucru: -20 până la 7 ° C
Alimentare DC: 12V-24V

Conținutul pachetului:

1 monitor LCD AHD de 10 inchi
Cameră de marșarier 4x AHD
4x Cablu de conectare 5m, 10m, 15m, 20m la alegere
1x telecomandă
1x parasolar
1x Suport pentru montarea monitorului
4x Suport pentru montarea camerei
1x manual

Puteți alege lungimea cablurilor în funcție de nevoile dvs. 5m, 10m, 15m și 20m. Specificați lungimea cablului în nota de comandă.

Comentarii

Alte produse