Set camere parcare AHD - monitor hibrid de 10" + camera HD 3x

SKU: 19-136 Am o întrebare
Producător PROFIO
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.583,35 lei
Preț cu TVA 1.900,00 lei 2.470,00 lei
- +

Descrierea produsului Set camere parcare AHD - monitor hibrid de 10" + camera HD 3x

Set camere parcare AHD - 1x monitor LCD HD Hybrid 4CH 10" + 3x camera HD cu 11 IR LED vedere pe timp de noapte pana la 15m, cu protectie IP68 si unghi de vizualizare 145° . Setul de camere de marsarier AHD cu inregistrare pe card SD este un sistem conceput pentru vehicule de mișcare în situație dificilă și confuză pe orice teren.Camera de la marca PROFIO ELECTRONICS are o rezoluție AHD de 1280x720p, datorită căreia puteți vedea toate detaliile clar și clar.Camera AHD cu dimensiuni cu adevărat foarte mici de doar 55x55x55 mm va avea grijă de o imagine de calitate nu numai în timpul zilei, ci prin viziunea de noapte cu 11 LED-uri IR (lucire de 15 m) veți vedea bine chiar și când faceți marșarier noaptea. Dimensiunea ecranului LCD de 10,1" predetermina acest set ca un ajutor ideal la mers înapoi.

Acest sistem AHD este o combinație a celei mai bune tehnologii care este dezvoltată pentru furgonetă, microbuz, rulotă, autobuz, camion, semiremorcă, tractor, combine agricole și alte mașini și vehicule agricole sau de construcții. Veți aprecia în special sistemul AHD atunci când este instalat pe autovehicule mai mari, unde aveți nevoie de mai multe vederi din diferite unghiuri. Monitorul servește și ca un DVR recorder pentru înregistrarea de la camere (este stocat pe un card de memorie de până la 256 GB).

Posibilitatea de a conecta până la 4 camere cu posibilitatea de a alege ordinea camerelor afișate.

Camerele individuale pot fi afișate una lângă alta sau, dacă este necesar, combinate aranjarea camerelor pe monitor.

set de marșarier ahd - monitor și cameră

Datorită acestui sistem, veți ști exact ce se află în spatele sau în jurul vehiculului. Setul AHD pentru marșarier conține un monitor LCD de 10,1" + 1x cameră cu vedere nocturnă IR + 1x (cablu de 5m, 10m, 15m sau 20m) care este inclus în prețul setului și îl puteți alege în funcție de nevoile dvs. comanda.Setul AHD este exceptional cu exceptia imaginii de calitate si ca monitorul poate fi conectat pana la 4 camere (AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS) simultan.Pe monitor poate fi pentru o mai buna orientare in acelasi timp afisate toate camerele. unul lângă altul, sau după cum este necesar pentru a alege o opțiune pentru a vizualiza camera care vi se potrivește cel mai bine.Monitorul hibrid acceptă intrare mixtă în mai multe formate video și, de asemenea, frecvența PAL/NTSC.În meniul monitorului se află desigur imaginea în oglindă a camerei selectate.Acest set de marsarier are o gama larga de aplicatii.Gradul de protectie IP al camerei este de pana la IP 68, ceea ce inseamna ca este rezistent la apa, noroi, praf si deteriorari mecanice.

set de camere ahd cu monitor pentru utilaje de constructii

Monitorul de marșarier conține un meniu în care aveți diverse opțiuni pentru configurarea monitorului LCD și a camerelor conectate la acesta. Monitorul servește și ca un DVR recorder pentru înregistrarea de la camere (este stocat pe un card de memorie de până la 256 GB). Monitorul hibrid acceptă intrare mixtă AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS în mai multe formate video precum și frecvențe PAL / NTSC, până la 4 camere putând fi conectate la monitor în același timp. Asta înseamnă că poți avea o cameră cu rezoluție AHD de 1080P și cealaltă, de exemplu cu o rezoluție de 720P, conectată la monitor, iar monitorul va afișa imaginea de la ambele simultan.

Înregistrarea de la camere este stocată pe un card SD , care este acceptat până la 256 GB.

monitor hibrid de 10,1 inchi suport card sd 256 GB

Monitor auto pentru marsarier hibrid de 10,1" (masini) pentru 4 camere AHD/CVBS cu inregistrare pe card SD de pana la 256 GB, cu posibilitatea de a conecta pana la 4x orice tip de camere de marsarier FULL HD, HD, CVBS etc. Sistem de parcare de noua generatie, care va ofera o imagine clara, clara in timpul zilei, chiar si in conditii de lumina slaba si toate mijloacele tehnice necesare pentru functionarea si controlul in siguranta a autovehiculelor si utilajelor.Pachetul include si o telecomanda, pentru chiar control mai ușor al monitorului.

Utilizarea unei camere de marșarier cu un monitor la rezoluție HD, potrivită și pentru mașini de construcții

sistem de cameră de marșarier ahd set pentru camioane

La monitor pot fi conectate până la 4 camere - AHD sau CVBS. In functie de necesitate si tip de vehicul, puteti alege si combina camere din oferta noastra pentru a satisface cerintele dumneavoastra. Camerele sunt conectate la monitor prin cabluri cu 4 pini. Monitorul are cabluri pentru conectarea camerelor și alimentarea monitorului. Camerele sunt alimentate direct de la monitor, astfel încât nu mai este necesar să le conectați separat la sursă, ceea ce simplifică instalarea și puteți amplasa camera oriunde în vehicul. Monitorul include și 4 cabluri de comutare prin care puteți conecta camera la luminile de marșarier. Când treapta de marșarier este cuplată, camera de marșarier va apărea automat pe monitor. Suport de înregistrare video ciclică (funcție de monitorizare a parcării 24 de ore).

Monitor hibrid pentru camere de marșarier cu înregistrarea imaginii de la 4 camere

set ahd marsarier cu camere pentru recoltatoare

În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit decât cu suport (ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră încă trei tipuri de suporturi care vă permit să atașați monitorul de exemplu pe un parbriz sau unde se află Necesar. În cazul în care trebuie să puneți camera pe o remorcă care se poate scoate din mașină sau camion, puteți cumpăra din magazinul nostru electronic un cablu de conectare al camerei de marșarier pentru remorci și semiremorci. Acest lucru asigură deconectarea ușoară a sistemului de marșarier și reconectarea.

sistem de marșarier ahd - ir vedere pe timp de noapte

Mini camera de marsarier 55x55x55 mm cu rezolutie HD 720P si vedere pe timp de noapte 15m - 11 LED IR si protectie IP68 si unghi de vizualizare 145°. Această cameră puternică pentru marșarier este soluția potrivită pentru monitorizarea împrejurimilor vehiculului. Vă oferă o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă în jurul vehiculului atunci când acesta se mișcă sau face marșarier. Camera de marșarier are vedere pe timp de noapte cu 11 LED-uri IR și o strălucire de 15 metri. Camera are o gamă largă de utilizări, deoarece este potrivită pentru mașini mai mari, camionete, microbuze, autobuze, semiremorci, remorci, mașini agricole sau camioane. Senzorul de imagine CMOS 1/4 cu o rezoluție HD de 1280x720 pixeli permite o transmisie de înaltă calitate și clară a imaginii.

Protecția IP68 garantează rezistența la apă, noroi, praf și deteriorări mecanice

set camere de supraveghere - IP68 rezistent la apa si praf

Camera de marșarier are un unghi de scanare de până la 145°, ceea ce reprezintă o rază suficientă pentru nevoile de marșarier sau de monitorizare a mișcării vehiculului într-un mediu în care este necesară o atenție sporită din punct de vedere al siguranței. Această cameră HD îndeplinește gradul de protecție IP68 care o face impermeabilă, rezistentă la praf și rezistentă la deteriorări mecanice. Corpul camerei în sine este protejat de o carcasă durabilă din aliaj. Camera poate fi instalată pe diferite suprafețe, ceea ce este posibil printr-un suport metalic, datorită căruia o puteți înclina și fixa în poziția dorită. Alimentarea camerei și transmisia semnalului se realizează printr-un conector ecranat de înaltă calitate, cu un terminal cu 4 pini, care are un finisaj impermeabil, ceea ce vă va ușura munca în timpul instalării. Camera este alimentată direct de la monitorul de marșarier cu o tensiune de 12-24V.

Cameră de marșarier și parcare de 175° pentru camioane


Caracteristici:

LA CARE SE ADAUGA Cameră de marșarier pentru toate mașinile
la care se adauga 11x LED-uri de vedere pe timp de noapte 15 m
la care se adauga Corpul camerei din aliaj rezistent
la care se adauga Unghi de vizualizare de până la 145°
la care se adauga IP68 rezistent la apă, praf și rezistent la deteriorare
LA CARE SE ADAUGA Monitor de marșarier de 10,1 inchi
la care se adauga Gamă largă de setări în meniul afișajului
la care se adauga Posibilitatea de a conecta până la 4 camere

Specificații tehnice ale camerei:

Senzor de imagine: CMOS 1/4"
Rezoluție: HD 1280x720 (500 linii TV)
Sistem: PAL/NTSC
Iluminare minimă: 0 LUX (IR pornit)
Viziune pe timp de noapte IR: da 11 LED-uri IR
Distanta de vedere pe timp de noapte: 15 m
Unghi de vizualizare: 145°
Grad de protecție IP: IP 68 impermeabil, rezistent la praf, rezistent la deteriorare
Consum de energie: 3W
Temperatura de lucru: -20 pana la 70°C
Alimentare DC: 12-24V
Interfata: RCA
Dimensiuni: 55x55x55 mm

Monitorizarea specificațiilor tehnice:

Model: Profio - W100
Monitor: ecran HD de 10,1".
Sistem: PAL/NTSC 50/60Hz
Raport de aspect: 16:9
Rezoluția monitorului: 1024 x 600 RGB
Vizibilitatea afișajului: 180° din fiecare parte
Rezoluție video la înregistrare: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Semnal compatibil: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Intrări: 4x canal AHD/CVBS
Butoane iluminate din spate: da, lumină albastră
Luminozitate: 500-700cd/m2
Înregistrare: da, 4 canale
Înregistrare ciclică: da
Aspect afișaj: 1/2/3/4 cameră
Format video: AVI
Memorie: suportă card SD clasa 10, până la 256 GB (cardul de memorie nu este inclus)
Posibilitatea de a regla OSD: luminozitate, contrast, volum, limbă
Alimentare: DC 12-36V (pentru alimentarea cu camera este necesara tensiunea de 13V)
Tensiune de iesire: DC + 11,5V/3A
Intrare audio: da 1x
Conector: conector cu 4 pini
Culoarea neagra
Telecomanda: da
Dimensiuni: L/H/D 25 x 16 x 3,5 cm
Perdea luminoasă: da, detașabilă
Temperatura de funcționare: -20 până la 70 ° C

Conținutul pachetului:

1x monitor hibrid de marșarier de 10,1 inchi
Cameră de marșarier 3x AHD
3x Cablu de conectare 5m, 10m, 15m, 20m la alegere
1x telecomandă
1x parasolar
1x Suport de montare pentru monitor
3x Suport pentru montarea camerei
1x manual

Puteți alege lungimea cablurilor în funcție de nevoile dvs. 5m, 10m, 15m și 20m. Specificați lungimea cablului în nota de comandă.

Comentarii

Alte produse