Securitate stabilită în mașina DOD RC500S cu GPS și cameră DUAL 1080P

SKU: 55-036 Am o întrebare
Producător DOD
Disponibilitatea produselor pre-comandă
Timp de livrare 1 - 3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 1.666,65 lei
Preț cu TVA 2.000,00 lei
- +

Descrierea produsului Securitate stabilită în mașina DOD RC500S cu GPS și cameră DUAL 1080P

Securitate stabilită în mașina DOD RC500S cu GPS și cameră DUAL 1080P , care are două lentile cu rezoluție FULL HD la o calitate de neegalat, cu o rată de înregistrare de 30 fps. Camera DUALĂ detectează la rezoluție 1080P și cu un filtru de polarizare eficient (eliminând reflexiile luminii) setul detectează scena înainte și după vehicul . Compresie imagini H.264, fișier MOV, un flux de date aprox. 15 Mbps pentru fiecare canal. Un minut la rezoluția video 1080p 30fps de pe un canal este de aprox. 110 MB.

Cameră dublă Rc500s

Setul de camere are un obiectiv cu unghi larg de până la 145° cameră frontală și cameră 140° spate, permițându-vă să aveți o vedere cu unghi larg în jurul mașinii dvs., apropiindu-vă de parametrii ochi de pește. Utilizarea camerei din spate este opțională, camera frontală poate fi folosită și separat . În ceea ce privește parametrii pur optici, DOD RC500S este echivalent cu DOD LS500W (și invers). De asemenea, există o opțiune de rotire la 180° a imaginii pentru camerele din față și din spate (camera poate fi montată „în jos”).

Camera frontală este echipată cu noul senzor SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291, care oferă modul de noapte revoluționar chiar și în întuneric complet! Supercondensator încorporat în loc de baterie Li-Ion - pentru o rezistență și o durată de viață și mai bune a camerei.

Din punct de vedere tehnologic, aceasta este camera auto de „generația următoare” – cu cele mai noi tehnologii (optică, microcipuri, funcții) pe care le oferă piața auto.

Nava emblematică a companiei DOD - un nou concept de cameră SMART auto

Cameră video certificată pentru utilizare în întreaga UE (adică în Austria, Germania și alte state membre). Acestea îndeplinesc criteriile standardelor tehnice și pot fi utilizate în vehicul.


DOD RC500S are o formă elegantă și discretă, cilindrică, cu dimensiuni cu adevărat mini-dimensionate, care îi permit să instaleze camera frontală aproape de oglindă din partea de sus a parbrizului. Datorită acestei poziții, nu vă va perturba vederea și este absolut discret când este privit din exterior. Camera din spate cu o dimensiune compactă de doar 7,5 cm este atașată cu un suport 3M cu bandă adezivă. Conexiunea prin cablu dintre camere este de aproximativ 5,5 m lungime. DOD RC500S poate fi conectat la o sursă de alimentare de 12/24V, astfel încât este posibil să îl utilizați cu excepția automobilului și pentru alte vehicule, camioane sau autobuze. De asemenea, camera frontală poate fi atașată cu ușurință pe parbrizul mașinii cu un suport adeziv 3M care se atașează cu ușurință la cameră. DOD vine și cu un accesoriu foarte util - un filtru de polarizare circular reglabil care reduce eficient lumina reflectată.

Suport pentru carduri micro SD de până la 128 GB (aproximativ 18 ore de înregistrare de la ambele camere - 9 ore pentru un canal)


Cameră dublă rc500s

Înregistrarea este înregistrată de la ambele camere și combinată cu o sensibilitate ISO ridicată de până la 12800 , permițându-vă să monitorizați împrejurimile mașinii chiar și în condiții de lumină proastă, această caracteristică este un bonus semnificativ de siguranță atunci când vă monitorizați mașina în timpul absenței dumneavoastră. Acest lucru face din noul DOD RC500S un nou lider pe piața siguranței, nu numai prin înregistrarea video a călătoriei , ci și prin monitorizarea mașinii în timpul absenței dumneavoastră .

Un mare avantaj este sistemul îmbunătățit de parcare de nouă generație, care va începe înregistrarea cu 15 secunde înainte de a detecta mișcarea. Acest lucru vă va asigura că aveți o înregistrare a ceea ce s-a întâmplat de la început până la sfârșit de la ambele camere din față și din spatele vehiculului. Când continuați să conduceți, camera revine la înregistrarea în modul buclă.

Lider pe piata sigurantei si monitorizarii auto

Cameră în mod parcare DOD rc500s

Camera video acceptă carduri micro SD de până la 128 GB (camere standard de până la 32 GB). În caz de accident, frânare puternică sau înclinare a mașinii, setul de cameră are funcția G-sensor, care protejează fișierele împotriva impactului. De asemenea, în caz de urgență, utilizatorii pot proteja manual un fișier existent prin apăsarea lungă a butonului „SOS”. Setul de cameră FULL HD pentru mașină cu tehnologie avansată WDR 2.0 și conectivitate WiFi este însoțitorul tău de încredere pe drumuri.

Kit cameră dublă auto RC500S cu suport FULL HD și WIFI

O aplicație inteligentă DOD (Android / iOS) pentru smartphone-uri sau tablete, în care, după asocierea prin WiFi, puteți reda videoclipurile cu călătoria, vă puteți urmări poziția curentă prin google maps sau puteți modifica setările camerei.
Aplicație de asistență Wifi dod rc500s
Caracteristicile produsului:
  • Înregistrare video HD 1080p
  • Unghi larg de vizualizare - cameră frontală 145°, cameră spate 140°
  • Protecția fișierelor cu senzor G
  • Funcția SOS - Funcția de blocare
  • Supraveghere parcare
  • Tehnologie avansată WDR 2.0
  • Conexiune WiFi
  • Filtru de polarizare circular reglabil eficient
Înregistrare video duală FULL HD 1080p
Vederile din față și din spate ale vehiculului dvs. sunt înregistrate la calitate 1080p la rezoluție FULL HD înaltă. Mai mult, imaginea este surprinsă la unghiul de vizualizare ultra-larg al camerei frontale de 145°, camerei de vedere spate de 140° pentru o protecție totală.

Rc500s rezoluție full hd

Interval ISO extins până la 12800
DOD RC500S are un nou senzor Sony STARVIS CMOS cu sensibilitate îmbunătățită nu numai în condiții de iluminare normală, ci și în condiții de iluminare slabă. Gama îmbunătățită crește luminozitatea obiectelor care se mișcă rapid pe timp de noapte. Camera poate captura acum și mai multe detalii în condiții de lumină foarte scăzută.

Rc500s iso 12800

Tehnologie avansată WDR 2.0
Video uimitor în orice lumină și expunere echilibrată în orice condiție. Face fotografiile de noapte mai luminoase și reduce expunerea la lumină pentru a obține cea mai frumoasă imagine.

Tehnologia Rc500s wdr

Diafragma mare f/1.6, performanță ridicată în lumină slabă
Diafragma mare reflectă cantitatea de lumină care cade pe senzor în timpul fotografierii. Cu cât diafragma este mai mare (numărul f mai mic), cu atât mai multă lumină va fi captată în senzorul camerei. Cu cea mai mare deschidere, care este cu 66% mai mare decât concurența de pe piață, camerele DOD produc cea mai clară imagine.

Rc500s deschidere față și spate f/1.6

Lentila din sticla ascutita 6G
Lentila ascuțită cu 6 elemente, realizată din șase straturi de sticlă, oferă o imagine uimitoare, curată și nedistorsionată

Lentila din sticla Rc500s 6g

Unghi larg de vedere 145°
Captarea imaginii la un unghi larg de vizualizare de 145° pentru o acoperire și claritate optime. Camera frontală este echipată cu o lentilă cu unghi extrem de larg, care îmbunătățește raza de înregistrare, deoarece vederea panoramică a părții frontale a vehiculului surprinde toate părțile fără distorsiuni (deci nicio imagine distorsionată).

Unghi larg de vizualizare Rc500s

Filtru de polarizare circular reglabil - reduce eficient lumina reflectata
Filtrul reglabil elimina orbirea parbrizului si in acelasi timp creste saturatia. Reduce reflexiile nedorite și expunerea excesivă sau efectele de polarizare pentru a asigura cea mai înaltă calitate a imaginii și pentru a vă proteja obiectivul.

Filtru de polarizare a obiectivului Rc500s

Conexiune WiFi - vizualizare de la distanță folosind aplicația gratuită
Nu trebuie să mai așteptați dacă doriți să redați momente interesante. Doar transferați sau vizualizați fișierele de pe cardul de memorie introdus în cameră direct pe smartphone/tabletă prin intermediul aplicației DOD.

Conexiune wifi Rc500s

Supraveghere parcare
Vei fi multumit de aceasta supraveghere a parcarii chiar si atunci cand parchezi si lasi masina. Modul de parcare îmbunătățit , care pornește automat la 10 minute după părăsirea vehiculului. Când continuați să conduceți, camera revine la modul de înregistrare în buclă. Cu senzorul SONY STARVIS, vă puteți bucura și de viziunea nocturnă revoluționară pentru camera frontală și chiar și în întuneric complet.

Supravegherea parcării dod Rc500s

În cazul detectării mișcării camerei din față sau din spate sau în caz de accident, începe înregistrarea video și blochează fișierul. Camera video începe să înregistreze timp de 15 secunde înainte ca mișcarea să fie detectată sau impactul, ceea ce vă asigură că veți avea o înregistrare a ceea ce s-a întâmplat de la început până la sfârșit. Condiția este ca camera să fie alimentată printr-o baterie de mașină folosind un set de cabluri pentru instalare permanentă în vehiculul DOD DP4.

Puteți urmări cum funcționează modul de parcare îmbunătățit chiar aici , în acest videoclip:

Procesor GPS cu viteza de 10 Hz
Integrat cu cea mai rapidă viteză GPS de 10 Hz, înregistrând date mai precise despre locația și viteza vehiculului. Vă permite să vă înregistrați traseul pe o hartă în timp ce vizionați videoclipuri în playerul DOD. În prezent, este cea mai rapidă actualizare GPS folosită în camerele video.

procesor GPS Rc500s

DOD GPS Player V2.0
Noua versiune a DOD GPS Player 2.0 cu interfață de utilizator îmbunătățită este chiar cu o claritate mai bună. Afișează înregistrări video FULL HD cu date în timp real, cum ar fi viteza vehiculului, coordonatele GPS, supraîncărcare. Conexiunea la internet arată locația curentă a vehiculului pe hărți Google.

Rc500s dod player

Detectarea radarului de viteză
Sistemul vă reamintește că vă aflați în apropierea locației cu limită de viteză și unde poate fi amplasat un radar, astfel încât să puteți încetini. Evitați capcanele și aveți întotdeauna condusul sub control.
* În prezent, sistemul acceptă următoarele țări: SUA, CA, Marea Britanie, NO, PL, NL, BE, AU.

Sincronizarea orei și datei
Calibrare automată a timpului, independentă de reglarea manuală a timpului. Cu un procesor GPS încorporat de 10x viteză, poate calibra cu precizie ora locală și o poate stoca automat în memoria camerei.

Protecție cu senzor G împotriva impactului
În caz de accident, frânare de urgență sau înclinare a unei mașini, va proteja automat toate înregistrările stocate și curente. Cu această caracteristică, fișierele nu vor fi șterse sau suprascrise, chiar și atunci când se înregistrează într-o buclă de timp.

Blocare manuală a fișierelor - protecție SOS
În caz de urgență, permite utilizatorilor să protejeze un fișier existent prin apăsarea lungă a butonului „SOS”, care păstrează fișierul din bucla de înregistrare și protejează împotriva suprascrierii de către alte fișiere.

Înregistrare și oprire automată
După ce vehiculul este pornit, camera va începe automat înregistrarea. Când opriți motorul, camera se oprește automat fără a apăsa niciun buton.

Înregistrare în buclă - Înregistrare ciclică
Când spațiul de stocare de pe cardul microSD introdus este plin, acesta poate suprascrie automat fișierele mai vechi cu altele noi, astfel încât fișierele sunt re-șterse constant.

Suporta carduri Micro SD de 128 GB
Compatibilitate cu memorie de 4 ori mai mare comparativ cu modelele mai vechi de camere, acceptă micro SD de până la 128 GB cu peste 18 ore de înregistrare.

Specificațiile produsului:
Rezoluție video: cameră frontală: 1920x1080 @ 30fps, spate 1920x1080 @ 30 fps
Senzor: senzor CMOS SONY STARVIS
Lentila frontală cu unghi larg: 145°
Lentila spate cu unghi larg: 140°
Diafragma frontală: f/1,6
Diafragma spate: f /1.6
Sensibilitate ISO: până la ISO 12800
Format video: MOV
Suport de înregistrare: Micro SDHC/SDXC Clasa 10 (până la 128 GB)
Audio: microfon și difuzor mono (incluse)
Baterie: super condensator
Putere de intrare: 5V 1,5A
Dimensiuni camera frontala: 122 (D) * 35,8 (W) * 60,6 (V) mm
Dimensiuni camera spate: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Greutatea camerei frontale: 120 g
Greutatea camerei din spate: 41 g
Temperatura de funcționare -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Accesorii furnizate:

1x Camera auto Profi DOD RC500S cu suport adeziv
1x Cameră spate cu suport adeziv
1x filtru CPL
1x încărcător auto 12-24V (cablu prelungitor 4M)
1x cablu de interconectare la camera din spate (5M)
1x Set de adezivi pentru suport camera
1x Manua

Accesorii Rc500s

Comentarii

Alte produse