Reportofon cu breloc - înregistrare sunet spion (detecție vocală) cu 16 GB memorie

SKU: 09-063 Am o întrebare
Producător OEM
Disponibilitatea produselor în stoc
Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Preț fără TVA 333,35 lei
Preț cu TVA 400,00 lei
- +

Descrierea produsului Reportofon cu breloc - înregistrare sunet spion (detecție vocală) cu 16 GB memorie

Reportofon cu breloc - înregistrare sunet spion (detecție vocală) cu memorie de 16 GB. Nu emite niciun sunet sau lumină în timpul înregistrării, ceea ce îi garantează discreția. Un dispozitiv compact construit pentru a fi discret. Țineți des prelegeri la diverse evenimente? Ai nevoie să captezi o conversație discret și fără să fii observat? Vrei să ai mereu la îndemână un înregistrator de voce? Recorderul audio vă va ajuta în orice situație. Dispozitivul de ascultare funcționează în două moduri.

Modul de activare audio va înregistra cuvântul rostit numai dacă participanții vorbesc cu adevărat, altfel va trece în modul de așteptare. Modul de înregistrare continuă este înregistrat non-stop la intervale de 60 de minute. Comutarea modurilor este intuitivă folosind butonul de defilare n. Când butonul este apăsat în poziție în sus, atunci este activat modul prin sunet sau voce. Când butonul este apăsat în poziția centrală, dispozitivul salvează înregistrarea și se oprește. Și când butonul este apăsat în poziția de jos, atunci este activat din nou modul de înregistrare continuă.

Reportofonul este alimentat prin adaptorul încorporat, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la baterii. Poate funcționa în modul de încărcare completă timp de aproximativ 60 de ore în modul activat prin sunet și aproximativ 6 ore în modul de înregistrare continuă, astfel încât este întotdeauna gata atunci când aveți nevoie. Dispozitivul cu interceptare telefonică este desigur compatibil cu Mac și Windows.

Recorder audio într-un inel de chei - recorder de apeluri spion

Recorder audio într-un inel de chei - recorder de apeluri spion

Recorderul inteligent de voce își găsește utilizarea într-o gamă largă de oameni și are multe caracteristici de calitate. Dacă capacitatea bateriei scade la un nivel critic, va salva automat sunetul înainte de a-l opri . De asemenea, are o reducere inteligentă a zgomotului - înregistrare cu rata de biți de până la 192 kbps. Nu aveți nevoie de software suplimentar pentru a transfera fișiere între recorder și computer - pur și simplu conectați-le cu un cablu USB și transferați fișierele. Pentru a reda sunetul înregistrat, pur și simplu opriți și conectați căștile la mufa de 3,5 mm. Nu riscați niciodată să pierdeți o conversație importantă, o prelegere sau alt material audio.

Specificatii tehnice:

  • Frecvență: Mp3- 8KHz-48Khz 320Kbps, 32KHz - 48KHz 48Kbps - 192Kbps
  • VMA: 32Khz-48Khz 48Kbps-192Kbps
  • Memorie: 16 GB
  • Intrare: Micro USB
  • Sisteme compatibile: Windows, Mac, Linux

Conținutul pachetului:

1x Recorder de sunet în breloc
1x cablu USB
1x căști
1x manual

Comentarii

Alte produse